- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
-
-
2009. szeptember 4. óta. Én legalábbis akkor vettem észre...
Tim: No, akkor csak megjött végre a kicsike. Használd egészséggel!
Psychonaut: Ez attól is függ, mennyi usb van a gépen (most lusta vagyok utánanézni), és abból Tim hányat szán egyéb perifériának. Valószínű, hogy ebben az esetben a PCMCIA slot a kihasználatlanabb, ezért keres olyan BT-t. Áthidaló megoldás: PCMCIA USB kártya és abba bele egy ilyen.
Amúgy meg: Szép délutánt/estét mindenkinek!
-
Algieba
őstag
Nem jóslatokra, meg világvégére gondoltam. Egyszerű emberi hibák sorozata elvezet minket egy újabb világháborúig.
Már most szószban vagyunk, csak nem akarjuk tudomásul venni.A Knowing katasztrófa-helyzete csacsiság volt. A Napunk egy stabil fősorozati csillag, nem fog plazmát köpni ránk.
-
Nem, nem. Környezetvédelem kérdése, a megújuló és a nem megújuló energiaforrások kezelésének kérdése, stb. Jó páran gondolták már úgy, hogy a háború a megoldás, de tévedtek.
Algieba meg arra gondol, hogy mi lesz akkor, ha majd a Nap elégeti a benne található összes hidrogént. Vörös óriássá dagad, s akkor már a mérete akkora lesz, hogy a Föld pályáján is túlér. No de ez egyelőre sok-sok millió év múlva esedékes.
-
-
-
Gondolom az, ami a linken van, kiverte Algieba-nál a biztosítékot.
Már csak azért is, mert John McCaine-nek eszébe sem jutott volna Obamára ilyet mondani - gondoljunk csak a vereségét beismerő beszédre, ill. arra amit ott mondott.(Egyébként a harlemi dolgot csak egyszer lenne módod kipróbálni - és szerintem ezzel a két tiv is egyetért.)
Psychonaut: De ezt csak most írtad le (mármint azt, hogy ez nem tükrözi a véleményed).
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
-
Bubu79
addikt
Nem kellett mondani - tisztán lejött abból, ahogyan mártírkodtál miután kiraktak néhány órára, hogy nem tetszik a rendszer.
Ha valahol nem érzem jól magam, akkor nem megyek oda többet - ez ilyen. De biztos én gondolkodom nagyon egyszerűen
Félreértés ne essék, nekem nem vagy útban, csak rohadtul érdekesen jönnek le az ilyen dolgok azok után hogy jóformán vérig sértődtél holmi döntések miatt.
Megjegyzem akad olyan is, aki tényleg elbúcsúzott, hogy most aztán tényleg és soha többet és mégis látni, hogy be-be lép és még posztol is - na az már tényleg esettanulmány lehetne...
Véncsont: A downhillt nem próbálnám ki, mert ahhoz nagyon besz@ri vagyok, de meg tudom érteni, ha valaki szeret a természetben bringázni. Én inkább csak túrázok - gyalogláb
-
Bubu79
addikt
Tudod mindig meg tud lepni a következetesség teljes hiánya egyes embereknél.
Megy a sírás rívás, hogy így sz@r az oldal, úgy elfogult a moderáció, mi több van aki arra vetemedik, hogy saját fórumot készítsen magának, ahol a saját szájíze szerint mennek a dolgok és a vége mindig ugyanaz - ugyanúgy jelen van az oldalon, ami annyira sz@r és élhetetlen.
Most akkor ez hogy is van?
Komolyan kíváncsi vagyok
-
fokukac
nagyúr
dzepeníz görlsz pjúúking intu ícsádörz máusz!
mint a south park-ban -
-
-
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest