Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
Most épp a lakásfelújítást pihenjük ki... Erőt gyűjtünk a sarokszoba rendberakására, a bútort már kinéztük, csak a dobozokat kellene már elrendezni. De majd hétvégén...
Vagy akkor sem, mert szombaton esküvőre megyünk, ahol találkozom Winner_hun topictárssal is. Fel is teszem gyorsan az akksikat a töltőre, mert fotózás az lesz... -
Oly
őstag
Jól látod!
Nyugdíjas papa volt.
Nekem a múltkor hátulról jött belém a csávó. Kitöltöttük a betétlapot, majd 3 óra sorbaállás a biztosítónál és 1 hét múlva jött a levél, hogy polgári peres úton követelhetem a károkozótól a költségek vállalását, mert a betétlapra nem írta rá, hogy vállalja a felelőséget...
Köcsög biztosítók elmehetnek a picsába!
-
fokukac
nagyúr
karcolásért is kell betétlapot töltetni.
tudod, mennyibe kerül fényezni egy autót??
elemenként 25-30 ezer ft, alsó hangon. nekem 3 elemet húztak meg pár hete.a biztosító meg csak a felét fizeti ki, mondván, hogy volt rajta másik sérülés is, ezért "avultatja a kárt", és csak a felét fizeti ki...
-
Bubu79
addikt
Nem is igaz
Szia
Mióta a főnököm elkottyintotta Magát, hogy lejárt a szavatossága a sörnek a hűtőjében, fokozottan vigyázok rá, hogy ez velem soha ne történhessen meg
De mondom, hogy nem igaz
Hidd el.
Most!
Puha? Nedves is? Mert ha nem, akkor végig kéne nyalni - by Bugris Tigris @ Jégkorszak
-
-
Szia Verus!
Borify Péter: Itt az az alapvető gond, hogy mindent leértékelésnek vesz, legyen az a legapróbb jobbító szándékú mondat, vagy kérés. A gondolkozásán kellene változtatni (a kompromisszumkészség hiánya, valami hasonló van most Timocicu-nál is), de kérdés, hogy elég vagy-e hozzá, illetve akarod-e. Hasonló helyzetben voltam magam is, és akkor azt mondtam, hogy inkább lépek egy nagyot előre (akkor konkrétan a kettőnk anyagi biztonsága miatt), noha nem láttam világosan, hová érkezem. De megérte.
Tope: Annyi baj legyen...
-
bnss
veterán
-
Bubu79
addikt
Csuhajja kicsit nem figyel az ember és máris elszaladnak mellette az események
No ezt örömmel hallom
Lassan alvás, mert holnap koránkelés lesz, meg pakolás, meg miegyebek - jó éjt Mindenkinek
Tim: Alkalomadtán esetleg vihetek némi silóznivalót, de ne bízd el Magad - nem bukok a szakállra
-
-
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest