- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #49966 üzenetére
le tudnák?
van nyomtatós-fénymásolós szag-emberük? cikket már írtam, az ki is jött hírként a címlapra, igaz kicsit átköltve.
-
NoLF
veterán
na végre egy objektív cikk a kis A4-es multifunkciósunkról. mondjuk elég szemet szúró hibák vannak benne, de a lényeg kivehető
-
NoLF
veterán
jól sikerült bár a történetet nem vágom, ez csak egy taxiút volt?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #49872 üzenetére
jesszus...
ideje bekussolni
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #49826 üzenetére
fogok majd a héten
viszont most el, byez
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #49822 üzenetére
én nem leszek ma, mennem kell oktatásra. nem mintha én lennék a topik teleokádója, úgyhogy a veszély semmiképp nem fenyegetett volna hogy sokat segítek bezáratni a mai napon
-
NoLF
veterán
a kedvenc feliratom szlovákiában
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #49294 üzenetére
jaja
pohár: nem szokásom fetrengeni, mindenáron megyek előre!
-
NoLF
veterán
ó basszus jöjjenek már a srácok, itt ülök a melóhelyen egyedül, s várom hogy induljunk mááááááááááááááááááááááááááááá a tátrába... 2 autó már elindult, nem vártak meg.
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #49242 üzenetére
nézzük csak:
itthon a soproni, bizonyos helyeken a staropramen, a szalonsör, a dreher, régebben a borsodi is rendelkezik fül nélküli fél literes poharakkal, ami ugye korsó.
alakra nem az, de méretre ja. mondjuk én is sokkal jobban szeretem a fülest, mert azt kesztyűben is könnyen meg lehet fogni (lásd avatar)
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #49223 üzenetére
és rájöttem mit mondtál, lol
nahát, most sikerült.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #49222 üzenetére
ie és ff
-
NoLF
veterán
regisztrálnék facebookra, de nem megy. az utolsó biztonsági ellenőrzés oldalon bepötyögöm a cuccot, de mindig aszondja hogy hiba történt a fiókod létrehozásakor - ezt eddig kb 20szor. mit csinálok rosszul?
-
NoLF
veterán
ezt nemtom ki ismeri, de nekem bejön, ezért megosztom.
-
NoLF
veterán
nekem egy téli álmot alvó kis kurvám van. senki nem tolja sehonnan sehova, pihenget. de ha megy, akkor szépen megy, tempomat bekapcs, s mindenki megy ahova akar
-
NoLF
veterán
válasz
Kalandor #49110 üzenetére
fater a kecskeméti fodrász szövetkezet elnöke, a szövetkezet tulajdonában 30 üzlet van, a tagok száma már csak 40 körül mozog. bérleti díj sokmindentől függ, mindenesetre egyik fodrász sem maga bérli a helységet (egyrészt mert szép nagyok) íg elég jól kijönnek. otthon egy hajvágás még mindig nincs sehol ezeröcsinél több, inkább ezerkettő. természetesen az adók járulékok sem rúgnak olyan magasra, mint a nagyfaluban. de ők biztos kevesebbet költenek, mint amennyivel kevesebbért vágják a hajat, ergo kisvárosban jobban jár az ember az efféle szolgáltatások végzésével
a visszér viszont mindenütt ottvan... durván. fater 55 éves, de alig bír járni... pedig "csak" 20 évig vágott effektíve hajat.
-
NoLF
veterán
mint a mérgezett egér olyan vagyok, raktárosunk 40 fokkal fekszik otthon, így raktáros vagyok csomagot állítok össze targoncázok meg minden ami kell, közben folyamatosan csörög a teló és a saját dolgom nem tudom végezni. de a legjobb, hogy így holnap nem fogok tudni elkéredszkedni hamarabb, hogy időben induljunk a tátrába, s 10 ember csak rám fog várni, 6nál előbb nem tudunk majd indulni és éjfélre érünk oda a szállásra... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
időben=4 körül, hogy ne kelljen a vácin meg az m2esen szopni órákat feleslegesen, hanem még a forgalom hullámzása előtt elhúzni, hogy ne 4,5 óra alatt át zúzzuk le azt a 300kmt hanem mondjuk 3,5
de esélytelen mostmár. 8 körül ott tudtunk volna lenni kb, főzőcske, szauna, sörölés, ehhez képest éjfélre odaérünk hullafáradtan... -
NoLF
veterán
na, hogyazúristen&@đ䢲˛˙˛ˇ^~ˇ~ˇ°˛`˙´!%!'§=(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
NoLF
veterán
azért azt vedd figyelembe, hogy nem magát a hajvágást fizeted, hanem a szolgáltatást. üzlet bérleti díja, rezsije, munkadíj, adók, járulékok, eszközök amortizációja stb mind mind beszámít egy hajvágási szolgáltatásba, ezt fizeted.
ezért nincs értelme összehasonlítani pl egy sört sem amit megveszel a boltban vagy amit megiszol a kocsmában, hogy miért oly drága.értike?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #49056 üzenetére
akkor van szoparesz
bár gondolom van vmi tekerős mechanika hogy ne kelljen nyitott ajtóval menni a szervizig -
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #48969 üzenetére
az irodavezetőről meg aztán ne is beszéljünk...
-
NoLF
veterán
chilisbab - kollegák 1:0
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #48931 üzenetére
szerintem Ferenci A anyukája lehet.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48904 üzenetére
ezt egyébként rohadtul nem értem. az eső miért jelenti automatikusan azt, hogy autóba kell szállni?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48894 üzenetére
ha kérdezté vóna, mondom hogy csak az ellenségeidnek.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #48726 üzenetére
majd biztos, de most hétvégén nem vittem haza a gépet, szombaton raktuk be egyébként, nagyon fincsi
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #48723 üzenetére
tudom, sír is szegény... pedig kapott két szép 5gen 4d vti ülést előre, örült nekik
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48718 üzenetére
gazdaságosabb és bővebb helykínálattal rendelkező alternatíva merült fel, s jelen helyzetben nem haragszom ha feleannyiba kerül az út
-
NoLF
veterán
hádevau... ez a Honda idén nem látja a Tátrát.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #48570 üzenetére
a cc az ilyen
-
NoLF
veterán
ójee, ismét netpénisz?
-
NoLF
veterán
válasz
Csabee. #48468 üzenetére
látom még fiatal lehetsz, ha nem veszed a poént
más: 2. szülinap powa
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48459 üzenetére
nálunk még mindig begyújthatatlan a konvektor, így pólópulcsimelegítő este, lefekvéskor meg nagytakaró a lánynak, én meg bírom a hideget, egyszálalsó+nyári takaró még mindig
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48455 üzenetére
de akkor megfagysz
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #48449 üzenetére
traktorral megyek, nem sietek
-
NoLF
veterán
na, rég röhögtem ilyen jót...
főnököm bejön a szobába, rácsap a vállamra:
- Váchartyán.
Nézek rá hülye fejjel:
- Mi van vele?
- Nagyon szép hely.
- ?
- Mindjárt megtudod. -
NoLF
veterán
jóvót a sör, de legközelebb asztalt foglalunk
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
arró nem vót szó hogy kéccő...
-
NoLF
veterán
rég hallottam már, de ötletes, ezért betöszöm:
Modern kislány vagyok, nagy hibákkal teli,
a foglalkozásom nem háztartásbeli.
Főzni én nem tudok, mosáshoz nem értek,
a házimunkához csöpp kedvet sem érzek.Viszont egyet büszkén be merek vallani,
sok mindent nem tudok, de van ám valami:
Amihez én olyan pompásan értek,
mint kevés asszony ezen a vidéken.Mert tudom azt biz' bármiféle pózban,
közepes, gyors és lassú tempóban.
Tudom oldalt, fekve, bedőlve vagy háton,
mindig úgy csinálom, ahogy jónak látom.Tudásom e téren több mint tökéletes,
s hogy hason is tudom, az csak természetes.
Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én,
mivel tanítóm volt egy fiatal legény.Fiatal volt, mégis megtanított ő,
igaz, én sem voltam olyan tudatlan nő.
Bevallom nekem is borsódzott a hátam,
mikor a fiúval először próbáltam.Eleinte azt hittem leszakad az ég is,
lihegtem, szuszogtam, de csináltam mégis.
Idővel rájöttem mi ennek a titka,
s feltárult előttem mindennek a nyitja.Később már oly rutint szerezhettem,
hogy tudásommal pénzt is kereshettem.
Csináltam én reggel, jó korán felkelve,
ilyenkor van ám az embernek rá kedve.És nagyon boldogan, vidáman műveltem,
még estefelé is, míg el nem szédültem.
Lehullt rólam a ruha, mint fazékról a zománc,
a testem olyan volt, mint a fénylő topáz.Akad, aki gumisapkát húz fejére,
viszont ez a gyönyört csökkenti felére.
Ez az én gyengém, el kéne hallgatnom,
én a nedvességet érezni akarom.De hát mit nevettek, nem kell ezt megszólni,
és nem is kell mindjárt a rosszra gondolni.
Nincsen abba semmi, amit elmeséltem,
ha hiszitek, ha nem: az úszásról beszéltem. -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48274 üzenetére
micsoda pechje volt ennek a szerencsétlen, jóravaló bankrablónak, mellesleg azért elég profin próbálta meg kivitelezni a dolgot...
-
NoLF
veterán
az lepne meg, ha eltévednél. kék metró arany jános utcai metróállomás, kijössz az aluljáróból átsasszézol a 4 sávos bajcsyn, bemész pont szemben a zichy jenő utcába, és addig mész míg meg nem látod bal oldalon a b. city pub feliratot, bemész, és megkeresel minket.
tildy: csütörtök, valahány órától
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48253 üzenetére
sosem értettem, hogy hogy lehet egy hivatalos hírportálon ilyesmiket elkövetni, hogy
"Őket a tűzoltók követték, és gyorsan feldarabolták a fát, a probléma attól még megmaradt, ki fizeti a vétel autók kárát? "
-
NoLF
veterán
normális kaja depends on the user
továbbra is imádom a zöldségféléket és az egészséges étkezés-szerűséget.
pizza is not acceptable
pedig nagyon finom... pl keszthelyen a söröző a két oroszlánhoz, valamint tihany központjában az elfelejtettem milyen nevű pizzériában a helyi készítésű olasz lapos kenyerek feltéttel, hát no...
úgyhogy eszem is egy almát
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48243 üzenetére
béka-béka, jóhogy ugyanazt vartyogják
-
NoLF
veterán
megintcsak rá kell jönnöm, hogy nekem szakácsnak kellett volna mennem
elképesztően rettenetesen borzasztóan jól sikerült a rövidkarajból készült fűszeres lecsós husim, grillezett burgonyával...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48141 üzenetére
pimpmyride.lt
én a szögedi, köcskeméti ö-zést és rövidítést hallottam huszonx évig, így én ki se hallom a beszédből, csak értem
de a tős-gyökeres pöstiekhez bekerülvén néha tudtam olyat mondani, amire visszakérdeztek
pl a mit ötté? kérdésre, vagy a jót ötté? kérdésre általában a tessék? vagy a mi van? volt a válasz
olyankor mindig mondtam hogy jóvan, ögyé könyeret möggye', ha nem kő tödd e', maj mögöszöd rögge'!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #48136 üzenetére
vagy rakott bele, vagy kivött belőle, de hogy vót benne röndösen az biztos
-
NoLF
veterán
a mórahalmi chilipaprikatermesztő úriembört csókoltatom, vót baj, de lösz is
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest