- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
gamerkiller
senior tag
válasz
<NewL> #27924 üzenetére
Nyúl! Téged is ismerlek! Tényleg nem tudjátok ki vagyok én?
Bubu: Na te honnan ismersz
Te nem Dunaújvárosi vagy?
Szerk: De.. Technikum ha jól emlékszem? Te megigérted hogy elmegyünk megiszunk valamikor egy sört.. Ez volt fél éve..
Bubu: Személyesen szerintem nem is ismersz..
Nyúl.. Jót röhögtem.. De ne ilyedezz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
<NewL> #27916 üzenetére
Pontosan ez az, direkt néztem hogy az Opel Kadettól a Swiften(I-II) át az 530d BMW-ig márka, ár, és bármi válogatás nélkül előfordult. Tehát ez sem szempont hogy a csoribb kocsikon van inkább.
Tehát évente 10k a gumicsere? Én speciel pont ezen nem spórolnék a biztonságomért. Akkor éltem ezt meg igazán, mikor a céges Passat amin téli gumi volt, de már erősen kopottas, egy deres hajnalon januárban úgy elkezdte riszálni a farát egy előzésnél, hogy kellett vagy 200 méter mire úgy ahogy egyenesbe tudtam hozni. Pedig vagy féltucat 3 betűs izé van benne, csak hát 140 ló meg a hozzá illő nyomaték megindítja a másfél tonnát, és az a négy tenyérnyi felület olyankor azért számít. Persze a jég is más, de minden manővernél az a négy négyzetdeciméter véd az elszállástól, télen vagy nyáron. Én azt gondolom hogy ez nem csupán szegénység kérdése kéne hogy legyen, mégha megértem is hogy akinek minden fillér számít, és szüksége van kocsira, az ott spórol ahol tud. De a téli nyáron 2x olyan gyorsan kopik, kétszer olyan zajos, és rosszabbul fogyaszt tőle a kocsi. Összességében nem biztos hogy a végén olcsóbbra jön ki az ember.
Na mindegy, nekem akkor is fura, hogy majdnem a legtöbb kocsin téli figyel.
mod: akkor ezekszerint a téli gumi lenne a tökéletes minden helyzetben, és a nyári a fölösleges agyon marketingelt megoldás gazdagoknak? -
-
Algieba
őstag
válasz
<NewL> #14329 üzenetére
Ööö. Én a HandyWi-t használom.
De mostanában a kedvenc helyemen magam sem tudom befogni a wifit. Ezek a rádióhullámok kis szédelgők. Pedig a jel erős, még sem kapja el az E60. áááIzé, ma este gyakran iii pakolok három darab magánhangzót alapvetően értelem nélkül a hozzászólásaimba. Ezek amolyan szellemi ásítások. Üresjáratok... ne szépítsem a valóságot, hogy csak a csont tartja egyben a puding állagú agyvelőmet... Kész. A mai nap ilyen...
-
tildy
nagyúr
válasz
<NewL> #14257 üzenetére
Lassan nekem is érik új teló beszerzése. Független kell, és SE. Valószínűleg w910i lesz...
Imádom a w300i, cska mióta egy goapartyból hazafele a bombás üvegből kiloccsant ráa víz, azót a atöltőt hajlamos szgépes csatlakozásnak látni, és ha olyna kedve, akkor nehezen kapcsol be. -
Algieba
őstag
válasz
<NewL> #14046 üzenetére
Ha jól emlékszem, neked már volt E71-esed.
Váltottál Diamondra és most vissza?
Jó döntés.Nekem sem hiányzik az érintőkijelző.
Sikeresen elcsíptem a buszt. Ötöst kaptam irodalomból. (Ez kishír. Egyértelmű, hogy ötös vagyok belőle.)
Mostanra értem haza. De, ahogy számítottam rá, a mosatlan megvárt. Tehát, most lépek a mosogató mellé. Cool.
A földrajz dolgozat ismét elmaradt. Majd szerdán megírjuk. Ahogy egy fizika témazárót is, meg egy angol nyelvtani összefoglalót. Pénteken történelem dolgozat, a kora középkor a témája.
Közben dolgoznom is kell. Bár alkalmi munka, de ettől még jónak kell lennie.Ui.: Esik a hó.... Keménykedik a tél.
Megfájdult a fejem ősanyám fáradhatatlan panaszáradatától.
-
kételkedem
addikt
válasz
<NewL> #14046 üzenetére
Találtál egy Feribácsit, és rögtön elszórtad? Eh fiatalság-bolondság!
lorcsi: sokkal, mondhatnám nagyságrendekkel jobb image reklám mint a Van egy ország ..., pedig ez csak egy sörreklám.
-
Olcsi
senior tag
válasz
<NewL> #13465 üzenetére
Én legutóbb egy 6300-át postáztam levélként, nagy pufi borítékban, dobozában. Ajánlottan kell feladni, így nyomon tudod követni a cuccot. De nyilván így is megvan az esélye, hogy elveszik, tehát valamilyen szinten kockázatos. Én még elsőbbségivel küldtem, összesen így a postaköltség 500 Ft körül volt.
Másnapra ott volt. -
Algieba
őstag
válasz
<NewL> #13191 üzenetére
Én is épp az árakon töprengtem. Van egy szép állapotú 6310i-m. 15e-ért kínálom majd, ha visszakapom a szervizestől, mert tényleg hibamentesen kívánom kitenni a netre.
Tudom, hogy a 6310i "legendás" modell. (Azért van ám a modellnek néhány bugja, de hallgatok róluk.) Mégis, az E60 jóval jobb.Ez van.
Szerk: Csakénvagyok: De hát nem kaptam fel a vizet.
Minden oké, béke van.
-
Algieba
őstag
válasz
<NewL> #13185 üzenetére
Kevesled? Én is. De ez van.
Bár, nem akarom eladni. Cserélni szeretném. De már ez sem biztos. Együtt tudok élni a bumszliságával.
Szerk.: Most nincs tervben E szériás modell beszerzése, mert a netbook tudásával elégedett vagyok.
Ha pedig megmarad az E60, akkor tényleg semmi oka, hogy másik E-t akarjak. Különben is ősszel lesz egy E65-ösöm a bátyámtól.rarri: A telefonos ismerősöm egy ötvenes korú hölgy. Anyámmal képtelenség jókat beszélgetni. Vele lehet.
-
kételkedem
addikt
válasz
<NewL> #13001 üzenetére
Ismerősöm éppen így járt, rendszertelepítés lett belőle.
Biztosan tudjátok, de azért leírom azon keveseknek akik mégsem:
Tompos Kátya sem megy énekelni az Euróvízión. Mindig valami űbergagyi műfesztiválnak tartottam az Euróvíziós dalfesztet, de most éri el a csúcspontját szerintem.sNORh: olyan sok fertőzött fájl volt a gépen, egyszerűbb volt újrarakni a rendszert.
-
Algieba
őstag
válasz
<NewL> #12568 üzenetére
A Diamond túl komoly, szintén csak felkelteném vele a figyelmet.
A használt mobilokkal semmi bajom. Zömében használtan veszem a telefonokat és eddig egyik se bizonyult rám sózott ócskaságnak. Mind működik.
De még nincs kész a listám.
Közben főztem pirított grizt, lezártam a fűtést, vágtam fát holnapra, és most megyek és narancsillatú habfürdővel bizonyítom magamnak, hogy tömény luxusban élek.
Ami nem igaz, de az emberiség jelentős részének életkörülményeinek ismeretében, luxusnak számít a 20 éves, felújításra váró téglaház, a közművek: áram, víz, internet, kábeltévé, a sok-sok könyv, valamint a géppark, ami a melóhoz kell.
De nincs autónk, sose nyaralunk, és még sosem ettem homárt. Egyiket sem bánom. Fene mód gazdagnak érzem magamat nyakig elborítva meleg vízzel és habfürdővel.
-
-
bnss
veterán
válasz
<NewL> #12330 üzenetére
Szó sincs ellenségeskedésről, csak le lett néhány íratlan szabály szögezve. A másik, itt mindenkit szívesen látunk, mivel ez a topic ugyanúgy a fórum része, mint pl. valamelyik szakmai topic, azaz mindenki számára elérhető. Az egész vita onnan indult ki, hogy kvázi pohár blog lett a topicból, amit szóvá tettek többen is, nem egyszer.
Zárjuk le a témát - sokadszor mondom ezt már a mai délután/este.
---
Szia Pisztillus!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
<NewL> #11923 üzenetére
stipi-stopi nincs. és még eléggé messze vagy a 600 naptól, azalatt meg igen sok dolog történhet...
pohár: nem b.szlatásként, de az ilyen hsz-ok azok, amik még itt is hótfeleslegesek, és teljes mértékben csak kettőtök közötti chat-ről szól. az ilyenek miatt sóhajtott (nem alaptalanul) főkukac.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
<NewL> #11923 üzenetére
...ezt probáld meg végig olvasni, és sokat okosodni-e témában...
...ádyz: privid érkezett...
...
-
Tim82
félisten
válasz
<NewL> #11468 üzenetére
Ha nyilvános helyről neteztél és valamelyik böngészővel elmentetted a jelszavadat/azonosítódat... vagy csak egyszerűen nem léptél ki, akkor igen könnyen lehetséges. Ja igen, nem volt muszáj ma máshol netezned, én pl. lazán belépve voltam barátnőm gépén is egy-két napig (meg a sajátomon is, az övén csak megnéztem egy privátot és utána elfelejtettem kilépni).
BE: ezt a töretlen optimizmust, ezt csipázom, ezek szerint 2871-ben még lesz Magyarország!
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
<NewL> #11468 üzenetére
...talán valaki haragszik rád...
...
...bolondember: az érdekes, hogy nekem elvették 2 évre ittas vezetésért a jogsim, pedig azért ültem a volán mögé, hogy egy haldokló kutya életét megmentsem...az övét 5 évre vonták be...nem is ez hanem mivel ittas vezetésért vonták be, én már nem lehetek a büdös életben hivatásos sofőr(pedig az voltam), de ez a gyilkos 5 év mulva még lehet...
...
Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest