- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Az ilyen-olyan okok tartalmazzák az objektív okokat is, nyilván vannak fontosabb dolgok is a fórumozásnál, a munka, háztartás, gyereknevelés, ezek mind természetes módon elsőbbséget élveznek s ez érthető is. Csak azért még hiányoznak innen a topikból páran, attól függetlenül, hogy miért nincsenek jelen. Csupán ennyit akartam mondani. Leültem. Ebédelni.
Bon3ss: Ha fél évig tart, akkor elköltözök innen.
-
Szia, Reni!
Korábban én is kérdeztem, merre jársz, s amit sejtettem, beigazolódott, épp most írtad le.
Eddig is büszke voltam rád (sőt, írhatnék nyugodtan többesszámot), de ezentúl még inkább büszkék vagyunk rád, le az összes kalappal előtted! Néha belegondolok, hogy utánad tudnám-e csinálni mindazt, amit írtál, és a végeredmény az, hogy nem biztos. (Jó, ha rá lennék kényszerítve, akkor talán...) Ráadásul mindezt úgy, hogy soha egyetlen panaszszót nem hallottunk tőled! Neked is vidám délutánt, és kitartást! A tudat, hogy figyelsz ránk, már elég!
-
-
kételkedem
addikt
Szia Reni!
Elmentünk haverral robogót venni. A neten levő fotókon igen csinosan nézett ki a gép.
Kisvárda - Tiszamogyorós- komppal át a Tiszán - Lónya - Tiszakerecseny.
Faluban kérdezgetjük, melyik a Béke utca, hát az bizony a cigánysor első utcája. A ház előtt már várt minket az eladó. Megmutatta a fészerben a robogót, ami a fotón olyan jól mutatott.
Sajnos a valóság kiábrándító, egy hibás kuplungos, nem világító lámpás, egyenesen menni képtelen törött robogóra akadtunk.
Udvariasan elköszöntünk és a Tiszakerecseny - Tiszaadony - komppal át a Tiszán - Aranyosapáti - Kisvárda útvonalon hazajöttünk
Semmi különös sem volt egész hétvégén
-
Winner_hun
félisten
Melyik kép?
Megtaláltam
Csak nem megy az imageshack... méghogy az egyik legjobb, lol. Bár nálam mindig is lassú volt, ezért csak muszáj esetén van használva.
-
Algieba
őstag
A jelenlegi kedvencem. Komoly vetélytársa és kihívója az E65. (Oh, hogy miért is kedvelem az okostelefonokat...) [SE K800]
Szerk.: Bon3ss: pedig az E61-esnél pont a gombjaira gondolva kap el a nosztalgia. (Meg a nagy kijelzője is szép emlék.) Ah, a teljes qwerty tapintható gombokból. Kiver a víz a teljesen érintős cuccoktól.
-
-
BlacKSouL
addikt
Dehogyis
Mostanában alig iszom. Horvátországban minden nap ittam, csak keveset, na de azok a fincsi horvát sörök... ahh.
Siófokon 1. meg 3. nap mondjuk jól elszálltam, de ez is kellett kicsit. Hiába, a fütyi barack odavert, hogy decijével döntöttük, meg az a 7-8 sör...már délután 6-kor mikor a strandra mentünk kissé homályos volt, aztán onnantól már kockásodik a film. talán vacsiztunk, állítólag, aztán vissza a szállásra, onnan semmi emlék, állítólag 9-12-ig aludtam, majd felkeltem és elmentünk vagy 3-an bulizni be a központba potom 3 km- gyaloglással
3. nap meg szalonnasütéssel és babgulyással ütöttük el az időt, közte egy strand, akkor már csak sört bírtam, de abból 8-9-et. Aznap este is volt kockásodás.Szóval azóta meg max napi 1 sör. Dehát nekem még tart a nyár basszus.
mondjuk melózok már egy hete, és ez meg pláne basszus. -
Jánoska hegeszt még benn a melóhelyen
menni kőne má'
asszem a munka hőse címet megpályázom
venember83: Még nem, csak érjek haza, először leszaggatom az asszony bugyiját, oszt utána esetleg
41778 - Szorít, mikor eljöttem még nem láttam rendesen, asszem mellényúltam kicsit -
-
-
-
-
Kétségtelen, hogy a vérkészítményeket hideg helyen (5 °C) kell tartani (esetenként akár fagyasztani is), de én elképzelhetőnek tartom, hogy lehetett benne annyi vírus, hogy megőrizze a fertőzőképességét. Már csak azért is, mert egy csecsemő (vagy kisgyerek) immunrendszere fejletlenebb, ergo kevesebb vírus is elég a betegség kialakításához.
A másik ok: Akkoriban nem kezelték az AIDS-es betegeket, manapság azonban már vannak olyan gyógyszerek, amelyek eredményesen lassítják a vírus szaporodását, ergo megnyújtják a tünetmentes időszakot.
De az az igazság, hogy a részletek pontos ismerete nélkül csak találgatunk, és attól tartok, hogy soha nem fogjuk megtudni az igazságot. -
-
Tim82
félisten
Az imidzs fenntartása lényeges.
*
Kezdek arra rádöbbenni, hogy kütyübeszerzéseimet egyre inkább sanyarú gyermekkorom határozza meg. Gyerekként sokáig (14 éves koromig, de ténylegesen saját gép 20 évesen lett) nem volt számítógépem, most van cirka 3. Mobilom is viszonylag későn lett (2001 végén), most valamiért rákattantam a hifi cuccokkal való szemezésre. Nem számít, hogy mindent mp3-ban hallgatok, nekem akkor is kell, mert ez is kimaradt.Gondolom, a legtöbb fogyasztó valahogy így van vele...
-
-
venember83
nagyúr
Tehát először beteszed képként a kis képet, az megy. Utána kijelölöd az egérrel az egész kiskép linkjét a hozzászólás ablakban, az előtte és utána lévő összes tag-gel, és ráklikkelsz a Link gombra, oda pedig beilleszted a nagy kép forrását (http://img21.imageshack.us/img21/8914/lcomic401.jpg).
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest