- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Most áláírásgyűjtés folyik kíváncsi vagyok lesz belőle valami.
A vicc az hogy a környező házakba már be van húzva és sehol nem volt hiszti.kételkedem: A baj az hogy sok az idősebb lakó,az meg azt se tudja mi az a digi tv, net, telefon.Így nekik jó a régi t-com-os dupla annyiért.
-
kételkedem
addikt
Ha később van vége a meccsnek, a felfokozott idegállapotban levő focisták nem tudnak időben elaludni.
A helyi törvények nem teszik lehetővé, hogy 21 év alattiak sokáig fent legyenek.
A tv társaság erre az idősávra tudott a legjobb reklámszerződéseket kötni.
Az ellenfél erre az időpontra gyakorolta a formaidőzítést.
Vagy bármely, fent fel nem sorolt ok miatt!
-
-
Ha megpróbálod, hosszú éjszakának nézel elébe...
Na jó, csak vicc volt. Biztos felmegy rá így is, csak eltart neki egy darabig. Gratulálok, legyen benne nagyon sok örömöd!
Killing: Hát elég szerencsétlen alakúra sikeredett az a fogastartó...
Este meg a Híradóban Siklós András akasztott ki, amikor közölte, hogy mustárgáz-mérgezés miatt a ... pincéjéből kórházba szállítottak egy idős házaspárt. A házaspárt sajnálom, jobbulást kívánok nekik, de a mustgáz (széndioxid) egy kicsit más mint a mustárgáz (harci gáz). Meg azt nem csak úgy a pincében gyártják, bár...
-
Azért ez még mindig jobb, mint amit eladtál. RAM-bővítés után azért nem lesz ez rossz. Később meg, ha lesz rá lehetőséged, ezt is lecseréled egy jobbra. Használd egészséggel!
Csabee.: Ez kétségtelen, de azért nem olyan rossz ez sem. A win7 sem fog gondot okozni neki 1,5GB RAM-mal.
-
-
-
Bubu79
addikt
Buumm - hedsát!
Az ember meglát egy pözsó 206-ot rózsaszínben arra még csak-csak azt mondja, hogy jóvanna, hát igazán csajosra sikerült. Ugyanígy egy rózsaszín szmártot, de ilyen autókat ne vonjunk már be sziruppal, mert legalább annyira lesz kívánatos a jobb érzésű emberek számára, mint egy kiadós hasmenés...
-
bnss
veterán
Ne legyen igazunk. Anno amikor az Asus notebookom vettem, engem is szerettek volna lebeszélni, de nem sikerült. Szvsz inkább használatfüggő, hogy mit bír ki a notebook. Sajnos volt már szerencsém pár hónapos notebookhoz, ami úgy nézett ki, mint egy több éves leharcolt gépezet.
-
Szép napot mindenkinek!
Na szóval... A kinézett laptop VIA chipsetes, ebből kifolyólag a 3D-s képességére több szót ne fecséreljünk. Megfelelő RAM-mal és HDD-vel XP vagy win7 alatt használható darab.
Anyagminőség? Nekem van egy U9200-as notim, illetve felügyelek egy La1703-ast és egy Li1718-ast. Egyikkel sincs semmi gond, mindegyik teszi a dolgát rendesen, pedig a két felügyelt gép kap ám rendesen. Mindenféleképpen jobb lesz, mint amit eladtál, ha jó áron jutsz hozzá, vedd meg nyugodtan. -
-
-
kételkedem
addikt
Az egyik középiskolai osztálytársam ittasan olyan dolgokra volt képes, amire józanul nem. pl ittasan folyékonyan beszélt, pia nélkül azonban dadogott, és kicsit raccsolt. A piás énjéhez tartozott az ereszen mászás tudománya is.
Vasárnap este, mikor mentünk vissza a koliba, ő még javában piált valamelyik krimóban, amikor bezárták a koli ajtaját. Ilyenkor kénytelen volt felmászni az emeletre az ereszcsatornán. Hétfő reggel mindig elcsodálkozott rajta, hogy mitől ilyen mocskos a nadrágja. Hiába mondtuk neki, hogy felmászott a csatornán az emeletre, sosem hitte el!
-
-
Borify Péter
aktív tag
hát úgy volt,hogy Mázli lesz a neve,mert mázli,hogy pont elmentem akkor futni,ha az esti futást választom akkor már lehet nem él
de úgy döntöttem várok vele míg kinyítja a szemét
abban látom az egyéniségét,és a hozzáillő neveta szemeire kell figyelni?
ezt hogy érted?
egyébként van egy hétévés kutyám szépen elfogadta bár nem foglalkozik vele,de ha valaki jön megnézni akkor odamegy és morogBoxiné:
nem tudtam volna otthagyni
negyon állatszertő család vagyunk
mikor épp nem vagyok itthon akkor a család többi tagja szoptatja és éjszaka is van,hogy anyu kel fel hozzá
úgy gondoltuk,ha megmarad akkor valakinek elajándékozzuk,de most egy hét alatt már úgy hozzánk nőtt,hogy hihetetlen -
Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest