- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én az első hsz-ből mást olvasok ki, de az én vagyok...
pohár: Mihály névnap is van párszor egy évben...
from wiki:
Rafael [szerkesztés]Aktuális változat (ellenőrizetlen)
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
A Rafael férfinév a héber Refaél névből ered. Jelentése: Isten meggyógyít. Rokon név: Ráfis. Női párja: Rafaella.
Névnapok [szerkesztés]
június 20.
szeptember 29.
október 24. -
Mint ahogy én meg adtam egy lehetőséget pohár-nak: linkeljen. Így berakta a képét és örül. Aki nem akarja megnézni, az nem nézi, akit meg érdekel, az megnézi. De nem fogom pohár-t sehová sem elküldeni, ha mégsem a linkelést választja.
Ami meg a szétválást illeti: Bár nem szoktam ilyet csinálni - mert az érintett nem tud reagálni - de ha minden úgy történt, ahogy VladimirR szerette volna, akkor biztos, hogy én nem lennék itt. És nem lennék egyedül...
Bocsi Tim, hogy neked címeztem, de az első része kapcsolódik hozzád.
Pohár: Az én naptáram szerint Salamon nap van, ő meg Rafael. Ha jól néztem...
-
tildy
nagyúr
Dehogy álszent. Én tartom magam az elveimhez, viszont szeretem hangsúlyozni, mitöbb kifigurázni azt is , ha valamit nem tartok jó ötletnek, ám mégis úgy maradt...Akkor legyen is betartva. LEírták az on topik milyen lehet? Oké, akkor legyen ilyen.
Az más tészta, hogy még mindig elbaltázott döntésnek tartom az on topik létrehozását , és a ne legyen macskás képpel pont az várod el , mint anno mi páran vártunk el vladimirral és pár emberrel , csak épp más értelmetlen hsz-al kapcsolatban. Azt hogy mit kaptunk cserébe, minek lettünk lehordva nem ecsetelném.... Most kb te állsz azon az oldalon, amin mi anno álltunk...
JA és ne drágázz
-
-
-
-
Psychonaut
veterán
Most éppen az idegbaj kerülget fázisban vagyok. Megvettem ezt a mini picimacis SSD-t, de természetesen ez sem jó bele, mert ez a k**va Dell kicsivel rövidebbet használ, mint az ASUS, így pont nem lehet belerakni...komolyan mondom lehetetlenség ehhez a géphez bármilyen SSD-t venni, annyira agyatlanul sikerült összerakni...
Hab a tortán, akitől vettem azt mondta, jó lesz Dell Minibe.
-
-
-
gamerkiller
senior tag
De szerintem nem írtam sosem olyat hogy jajj nemsokára ez meg az leszek, maximum beleszerkesztettem.. Nem szokásom már hülyeségeket írogatni, nincs kedvem még egyszer a városban szereplő irományt látni..
Nem tudtam pontosan leírni a nevét, ezért sem tettem..
Mind1, megkérdeztem a kollégát privátban mire véljem a hozzászólását, majd meglátjuk mit ír vissza..NoLF:
Nem vagyok se hsz, sem utolsó szó hajhász.. ha tudok hozzászólni a témához, miért ne tenném..
Ja és ahogy látszik is, ha hsz vadász lennék akkor a szakmai topikokat látogatnám elsősorban..
szakmai: 322 közösségi:1852
-
fokukac
nagyúr
ja. lehet, hogy ezért mentek ki a szobából a kollégák?
Bolond : ez nagyon szép mondat volt!
olyan, mint ez a videó -
-
-
Na igen, az előbbiből az Olympus kimaradt. Meg a Fuji is...
Lényeg az, hogy telefont telefonálásra, fényképezőgépet meg fényképezésre használunk, bármennyire is igyekeznek egybegyúrni a kettőt.
Gamerkiller: Akkor így már más. Anno próbálkoztam én is egy telefon-szintű Trust fényképező csodával, de igen hamar szereztem egy Olympus C220 gépet (ami még SmartMedia kártyára dolgozik). Ez azért már használható volt. Mostanra eljutottam a Pentax K100D Super-ig. Mondjuk ez utóbbi nem az általad végigcsinált utakra való, oda bőven jó a Pana is.
-
pohár
félisten
De én legalább aranyos vagyok
Egyébként reklamálni a házigazdáknál kell, már rég lenne saját avatarom ha elnéznének a majdnem jogtalanul kapott 3 napos banom mellettMegcsináltam életem első pizzáját teljesen egyedül, sütöttem, nyújtottam, pakoltam, a gép meg meggyúrta és kelesztette
-
Killing
addikt
Ma voltunk kint a tápai búcsúba, hát kicsit melléfogtam:
Mellettem egy öregasszony, fogalmam sem volt milyen nyelven beszél, gondoltam Szerbül. Utána megszólalt magyarul enyhe tájszólással, de még mindig nem tudtam. Megfordulok, férje zakóban, biztos nem a réten barnult, hát akkor leesett hogy milyen nyelven beszélnek.
Aktív témák
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest