Hirdetés
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ladybug #36949 üzenetére
pölö anyám. apámnak nevezett élőlénykezdemény. Nagymamám (aki már nincs velünk). a diplomám. a pénztárcám. egy fullservicenight-es névjegy az asztalomon.
tovább is van mondjam még?
Amúgy meg, egy jól működő kapcsolatban mindkét félnek ugyanúgy az eszébe jut, tehát nem férfi kiváltság!
-
7
addikt
válasz
ladybug #36704 üzenetére
Mindenféle komolyabb instrukció nélkül kísérletezgettem ki, mert anyám olyan rondán glettel, hogy öröm nézni, és csak ő volt itthon.
Nem kell hozzá sokminden: egy vödör, amiben összekevered a glettet (megadják, hogy milyen arányban kell hozzá vizet adni) és szeded belőle, egy spakli, valamint egy jó nagy felületű, de azért még kezelhető méretű glettvas.
Spaklival felviszed a falra a bekevert glettet. Nem kell szépen, nagyjából fedje a javítandó felületet (vagy legalábbis egy részét -- ez erősen függ a glettvas méretétől). Igyekezz addig igazgatni a glettet, míg nem látsz semmi üres falfelületet azon a kis területen, amit épp glettelsz. Ha ez megvan, húzd rajta végig egy határozott mozdulattal a glettvasat (a fogójánál fogd, egy kézzel -- az első néhány még nem fog tökeletesen menni, idővel ráérzel, hogy milyen szögben kell tartani, és milyen erővel kell a falra nyomni), aztán csókolom. Ha javítani kell a lehúzáson, spaklival megint rá egy kis anyag (mondjuk az, ami a glettvason maradt a lehúzás után, vagy ami épp a spaklin van -- ehhez úgy jutsz hozzá, mint ahogy mondjuk a kést "tisztítod" meg egy villával: egyszerűen húzd le azt a részt a spaklival)
Rövidebben: spaklival felviszed a glettet a falra, kicsit igazgatod, glettvassal meg lehúzod, hogy egyenletes legyen a felület. Ami glett a glettvason marad, azt spaklival felszeded a glettvasról egy egyszerű mozdulattal, hogy utána megint kenegethesd. A többit már megtanulod magadtól
-
venember83
nagyúr
válasz
ladybug #36587 üzenetére
"Érvényes a feltüntetett kezdő időponttól (hónap, nap, óra, perc) számított 48 órán át, korlátlan számú utazásra autóbuszon, villamoson, metrón, földalattin, trolibuszon, fogaskerekűn, valamint Budapest közigazgatási határáig a HÉV-en. A családi jegyet 1 vagy 2 felnőtt (18 éven felüli személy), legalább 1, de legfeljebb 7, 6-14 év közötti gyermekkel együtt, egy kocsiban történő utazásnál veheti igénybe. A gyermekeknek rendelkezniük kell érvényes diákigazolvánnyal, a külföldi gyermekeknek diákigazolvánnyal vagy útlevéllel. A jegy elővételben is megváltható. Érvényessége kezdete után nem váltható vissza. A jegyet ellenőrzéskor fel kell mutatni és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni."
-
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
ladybug #35064 üzenetére
Ja, szoktam cukros brióst venni. Bár, cukor nélkül jobban szeretem
Csak a fonott kalács az egyik kedvenc kajám. Attól nem hízok valahogy, és nem is puffadok tőle, mint sok kenyérfélétől. És ma annyira szar napom van, és olyan rosszul esik, hogy a kedvencemnek is szar az íze, hogy muszáj volt kiírni magamból... -
NoLF
veterán
válasz
ladybug #34113 üzenetére
ja persze, ezt én mindig elfelejtem, hogy a csöppségek azért nem úgy bírják az utat mint a felnőttek.
no mindegy, azért majd megpróbálok elkavarni arrafelé még idén, mit szól?
egyébként meg ha valaki ausztriában jár, szereti a sört és nem vesz ilyet, az azonnal tarkólövést érdemel. iszonytatóan finom! (1270 óta főzik
)
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #33816 üzenetére
MErt hangos a porszívó.
Egyébként nálunk van látszatja a porszívózáshaz, meg hallani is ahogy szippannak fel a morzsák.
Nő létemre a takarítást és a mosogatást utálom a legjobban
Kell egy mosogatógép. Bár néha van már erre a célra bio
Vasalás: szinte sosem vasalok, max ha valamelyikünk interjúra megy.Na megkaptam a diplomám, tök sokan kaptak nagyot, a4es alakút, én meg csak kicsit...
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug #33816 üzenetére
"Miért nem szeretnek a férfiak porszívózni?"
Mert rohadtul értelmetlen. Végighúzkodom azt az izét a szőnyegen, és semmi látszatja nincs. Csinálhatnám a gyerekek játékporszívójával is, fel sem tűnne a különbség, hangja meg annak is van. Ha porcicákat kellene összeszedegetni vele, az ok, de azok meg sose tudnak összeállni szegények, mert csírájában felporszívózódnak.
p
-
-
dragonfx
veterán
válasz
ladybug #33569 üzenetére
azé néha jobb meg nem lehet mással eljutni csak kényelmetlenséggel.
fokukac>>figyelj te ne nyomoronckodjál itt az 116i.del....
...te meg fikázáson túl tudsz bármit csinálni???...ha ennyire unod magad hajolj meg.
Nolf>>>más a honda motor az keveset eszik, de ez meg bmw.
...jó persze ezeket beleveszem én is de amugy jobb menni nem??
....amugy most nemrég kérdeztem 2 ismimet, 1.6 cordoba 10lityo..1.6 leon 10 lityo....szal nem bizti annyira gáz.
-
válasz
ladybug #33620 üzenetére
Egészségetekre!
Biztos finom volt a rakott karfiol, bár én a karfiolból a levest vagyok képes tonnaszámra megenni...
VoDa: Biztos hogy nem kellene (fogyni). Tessék szépen rendesen enni, mert csak így fog megesni az a csoda, hogy még szebb leszel, mint most.
Nem jó a gyomornak egész nap üresen, inkább sokszor egyél keveset, de azt a bolondságot, hogy egész nap egy zsömlével...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
ladybug #33585 üzenetére
detto. nekem konkrétan van egy ilyen ezüst szemhéjfestékem, amit ecsettel kell felvinni, de már nagyon az utolsókat rúgja. na azt imádom, mert egy fél centis csíkot húzok a szememre és megvan. még kifestem hozzá a szempillámat és ennyi.
najó néha szemcerkával kihúzom a szemem felső részét de ennyi. általában hozzá egy leheletnyi pirosító. 3 perces munka az egész.
ezt szeretem, mert szolid, nem virít, de mégis látható, és csinos.
nagyon ritkán sminkelek erősen, de nem szoktam mert annyira nem is tudok. Najó, mikor kimentünk Szlovnéiába az EB-re, akkor a melegítőmhöz, erős zöldárnyalatos sminket tettem fel, de az ment a ruhéhoz. -
Xelo
addikt
válasz
ladybug #33431 üzenetére
csinos vagy, kulso alapjan siman letagadhatnad a kolkoket (mar ha akarnad)
NoLF: pontosan errol volt szo, kihamoztad a lenyeget
-----
mas: nem tudom ti hogy vagyok vele, de en nyaron is csak citromos sort iszok. gosserbol van nagyon finom, most meg miller chill-el van tele a huto (ez is jo). -
Xelo
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest