- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
-
venember83
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
csak, hogy vígasztaljalak, a 2/a-n és a régi 2-esen is útfelújítás van,
de a véleményem szerint dugó szempontjából eleve teljesen mindegy, hogy 4-kor, vagy 6-kor indulsz, hidd el nekem, 4-kor is nagy a forgalom.amúgy váctól zólyomig jó eséllyel csont üres lesz az út, persze a szlovák rendőrökkel vigyázni, mert szeretik büntetni a magyar rendszámú autókat.
téli gumi meg remélem van, donovaly-nál is szükség lehet már rá, de a tátrában meg főleg.
én már törtem össze a tátrában a kocsit nyárgumival
-
-
Pláne. (y Azevedo)
Killing: Csak éppen megállni kell tudni jó helyen. Mondjuk a 3-as metrónál azt már intézi egy ideje az AVR*, de a 2-es metrónál a felújításig manuálisan ment minden (ezért is voltak ketten a fülkében), a kisföldalattin meg ma is úgy van.
*: AVR - Automatikus Vonatvezető Rendszer - ez vezeti a metrót, mellette a vezetőnek nem sok dolga marad. Kivéve azt az esetet, ha valami miatt az AVR nem működik - ilyen is előfordul, de nem feltétlenül veszed észre.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
-
Winner_hun
félisten
Általában én se sietek, de a 10 perc / 50 méter az nekem már kibírhatatlan, egy rövid ideig csináltam aztán visszafordultam, kerültem, 10 perc alatt a sor elején voltam. De legalább jobb lesz annál ami volt - lámpás kereszteződés helyett csinálnak körforgalmat. Mondjuk nekem ez a lámpás kereszteződés szvsz egész életembe megmarad az emlékeimbe, már bontották szét amikor volt egy rendőrös élményem, büntetés azóta se jött
Ha nem sietsz akkor akár be is ugorhatnál, a gond csak annyi hogy mindjárt megyek el itthonról szekrényt beszerelni...ps: ezt a hozzászólást kb 1 órája írtam, de csak most sikerül elküldeni...
-
-
-
lajafix
addikt
gyakorlati tapasztalatom ezzel szemben az, hogy kurva olcsó palackos lőre lehetett inkább a hozzátartozó gagyi dugóval. A profi dugóhúzók nem barmolásra valók, avagy zsíroskenyeret nem herendiből kell enni: ezekhez a borokhoz a leggagyibb nyél + tekerő típusú húzók valók maximum, de inkább le kell ütni a nyakukat vagy fakanállal belenyomni a dugót.
-
Killing
addikt
Az élet csak egy film; olyan mint a Dallas,
S benne néha Te is kudarcokat vallasz.
A lányokat folyton lakásodra hordod,
hogy megmutasd nekik csodás fúrótornyod.
Próbafúrást végzel, nem egyet nem százat,
s persze aztán végűl tátod majd a szádat,
amikor először olajkutad sztrájkol,
s neked csak ennyi tör elő majd a szádból:
kedvesem ma inkább aludj másik ágyban,
úgy érzem ezúttal olaj helyett gáz van! -
fokukac
nagyúr
ne zavard már össze szegényt teljesen! a bajcsy 6 sávos, még a végén elmegy az Adrássyra.
a bankos témához : én egyszer rég, amikor még egy másik bankban dolgoztam, egyszer félrekönyveltem 25 milliárdot (az összes pénzt, ami aznap bejött a bankba
) . Tök vicces volt, ahogy másnap keresték
sajnos nem a saját számlámra raktam, hanem rossz főkönyvi számlára, és megvolt az... dehát ők voltak a hülyék, miért bízták rám, amikor csak pár napja voltam ott, merthogy mindenkinek haza kellett mennie gyorsan délután, én meg ráértem ott maradni 7-ig
-
tibi666
senior tag
gondolom igen. ha eléri az üzemi hőfokot, áll a mutató, mint a cövek.
csak ma úgy járkáltam, hogy 1km, 10 perc szünet. 1km, 15 perc szünet, utána 2km 20 perc, szünet, és vissza 2km. a fűtésem ment rendesen, csak az első indításnál fáztam, míg annyit nem javult a helyzet, hogy elkezdje befújni a levegőt. nem garázsban áll most az autóm. rég hallottam ennyire durcásnak, mi lesz, ha jönnek a -10 fokok? nem fogom tudni betenni a garázsba, ott egy öregautó projekt donorja, és sok alkatrész pihen. -
ngabor2
nagyúr
pedig van...ha ugyan abból többet ki lehet hozni, akkor érdemes többet kihozni.
Algieba: az tényleg finom. még van ebből is porítva, igen jó ízt ad a kajának. egy egyszerű tükörtojást is fel tud dobni.
kételkedem: a halnak meg a gombának van egy közös tulajdonsága: nem lehet kiismerni őket pontosan. ha a hal éhes, enni fog. ha nem éhes, nem fog. ha a gomba ki akar nőni, ki fog. ha nem, akkor nem. olyan is van, hogy rákap a fokhagymára a törpeharcsa (vagy száraz kukoricára rákap a süllő)... mert olyanja van. mint ahogy száraz idő közepén 3 farönkről is lehet 5-6 kg laskagombát szüretelni. mindkettőt személyesen tapasztaltam. talán épp ezért kedvelem mindkettőt.
Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest