- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe #43848 üzenetére
Van egy ismerősöm, lány, illetve nő. Neki is vannak ilyen pillanatai, mint szinte majdnem mindenkinek. Mindenkinek más okból, de előfordul. Nos, ilyenkor egy sima egyszerű ölelés nagyon sokat szokott segíteni. Másnál is próbáltam, de nem is engedték. Nem tudom mit hittek, de az tuti, hogy az ölelés mindent csinálhat, csak rosszat nem. Sokan nem is érzik át a pozitív jelentőségét, töltetét. Pedig jobb lenne ha mindenki sokkal inkább lenne szenzibilis ilyen téren.
Úgyhogy most (ahogy a múltkor is voltam szíves 2 betű hozzátoldásával megölelni ha virtuálisan is) ezt ismét megteszem. [link]
[link]
-
-
-
gamerkiller
senior tag
-
NoLF
veterán
válasz
VoDaFoNe #37722 üzenetére
remélem ő is tetszik. ugyanis az öreg Lamorghini ezeken szedte meg magát, és utána gondolt egyet, hogy hogyan lehetne a bajszos Ferrari orra alá törni némi borsot.
meddidlo: igen, az is hozzátartozik. de mindent a maga idejében. pl a kronenbourg 1664 blanc ma már biztos nem fog lecsúszni a torkomon, hisz elvileg holnap szabin vagyok, de inkább felkelek holnap 7kor, hogy tuti legyen a fix...
-
zolynet
veterán
-
-
gamerkiller
senior tag
-
Psychonaut
veterán
válasz
VoDaFoNe #37615 üzenetére
Vodka te milyen magas vagy amúgy?
Remélem nem illetlen dolog ilyet kérdezni egy finom hölgytől.SZERK: Hoppá, elnézést kérek mindenkitől, hogy így köszönés nélkül betoppantam egy "zártkörű" totyikba.
SZERK2: Remélem az őslakosság megengedi, hogy egy ifjú telepes is megtelepedhessen eme számára újnak tetsző, ámde annál gazdagabb kies földdarabon.
-
gamerkiller
senior tag
-
gamerkiller
senior tag
válasz
VoDaFoNe #37631 üzenetére
Persze.. Értem is.. (na jó nem.. de azért köszi!)
(halgassatok zenét..
) (és más félét is..
) ( és egy kis ugyanolyan féle, de mégsem..
)
Amúgy: A sitten.. Állat film, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, (csak neked nem vodi.)
-
NoLF
veterán
válasz
VoDaFoNe #37561 üzenetére
a meleg sört nem szeretni nem hülyeség, hanem konstans magától értetődő dolog. de a csirkecombot nem szeretni és a másnapi húst nem megenni már korántsem az
most idézhetném a nagymamám, de nem teszem. ez már nem az a kor, hogy ilyesmikkel dobálózzunk, rá kell jöjjek, vén kecske vagyok.
(de a sót azért még megnyalom
)
-
gamerkiller
senior tag
válasz
VoDaFoNe #37563 üzenetére
Az izgalomtól és örömtől, vagy azért mert daginak érzed magad és fogyni akarsz?
Kötelező darab: HD-ben, és teljes képernyőben légyszíves..
[link]
Meleg sört nem lehet meginni.. Boahh.. Idézhetnék, de nem teszem.. Nem kérek bann-t..
(#37557) Sipi16: Szabad irigykedni? Mit dolgozol kint?
-
Killing
addikt
válasz
VoDaFoNe #37022 üzenetére
Tegnap pont akkor kezdett el esni mikor mentem be a városba. Még jó hogy a telefonom a zsebemben maradt mert beázott volna a táskámban (állt benne a víz) . Csak volt egy kis probléma: a személyim a lakcímkártyával és a diákkal együtt benne maradt a zsebemben ( a telefont kipakoltam), és sikeresen ki lett mosva.
Szerencsére semmi baja nem lett, meg se látszik rajta. -
kételkedem
addikt
válasz
VoDaFoNe #37022 üzenetére
Kuka, vagy túlélte?
A nejem ejtette bele a Nokiáját egy vödör vízbe, ami csodálatos módon kiszáradás után tökéletesen működött tovább
Szép napot mindenkinek!
A városunkban több helyen is csőtörés van, dolgozik a vízmű. A közlekedés kicsit kaotikus, bár gyalog mindenhova el lehet jutni
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest