- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
kételkedem
addikt
-
NoLF
veterán
gls
régebben nem ez hozta onnan a cuccokat, eddig még mondta is a futár hogy bontsam ki nézzem meg, ha jó akkor fizetek
ez meg idehozza, nekiesek kibontom, röhögök mint az állat hogy ilyen nincs, erre ő meg mondja hogy akkor kérné a pénzt mert neki mennie kell
mondom mehet is, de pénz nélkül, ezt meg vigye vissza a picsába
aszondja ilyen nincs ,felbontottam, ő így nem viheti vissza, fizessem ki aztán hívjam fel a playersroomot hogy mi a teendőbefosás
természetesen utánvéttel az ő költségükre küldtem vissza
há nehogymá
-
Majd megnyugszik a melós net is, ha végeznek az átállításokkal. Azt meg valahogy kibírjuk - ha eddig sikerült...
Itthon meg én is gondolkodom egy 4Mbit - 15 Mbit váltáson - ugyanannyiért.
Bon: Szép estét! Mi júniusban festettünk - és még mindig nincs kész a romeltakarítás!
-
A melóhelyemen is valami hasonló a UPC Silver.
Csak éppen használhatatlan (letöltés megint nem megy, csak a böngészés), noha a speedtest ugyanilyen szép ábrákat mutat. Ez azóta van, amióta megint sávszélt emelnek (ha minden igaz, akkor ebből a Silverből FP 30 lesz - de azt sem bánom, ha nem, csak működjön végre rendesen).
Ja és a 40000 után begyűjtöttem a 45000-t is...
-
-
pohár
félisten
A dupla mcroyalban is
Igaz ott nincs zsömledarab a húsok közt, csak sajt
Sokkal jobban lakok vele mint egy szutyok BigMac-kela tábla bal alsó sarkát figyeld, BigBig Mac
-
Nono, PPeter kezei között azért már megfordult pár lemez és író, tudja, hogy mit beszél.
Fuji-val vegyes tapasztalataim vannak, én inkább elsősorban Verbatim hívő vagyok, azzal még nem volt gond. (A pár éve megírt Philips lemezeimet viszont már kukázni kellett, mert olvashatatlanok. A pár év itt kb. 4-5 éves távlatot jelent.)
-
Na már most egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az a lemez. Mert ha valami kínai dzsunka balra három a pincében, akkor ahhoz nem kell Mac, hogy elrontsa, ezt a szívességet bármelyik computer megteszi neked, főleg DL-es lemeznél. De ugye erről PPeter tudna mesélni érdekes dolgokat.
-
BlacKSouL
addikt
Olyan szép kis piroskásat, aminek olyan csinos kis megrágható ollója van
Hát nemtom, én eszek erőset néha, meg hagymát, fokhagymát is bőséggel, azokra is ilyesmit mondanak, de mindenesetre én ezeket a töményebb gasztroizéket is szeretem. A hétvégéken reggelire 7-8 gerezd fokhagyma teljesen természetes. Mondjuk a 8. már rendesen kimarja és felhólyagosítja a szám nyálkahártyáját egy időre. Nekem nem is lesz csak olyan nőm, aki elviseli és szereti a fokhagymát -
bnss
veterán
Nem értek a MAC-hez, de pl. Win esetén sem úgy megy, hogy bedugod a pendrive-ot és már bootol is róla.
Csabee.: megmondom őszintén, hidegen hagy, hogy milyen operációs rendszer fut a telefonon. A preferenciáimat leírtam már, kiegészítve a naptárral, feljegyzésekkel. A határidőnaplómat rendszerint itthon szoktam hagyni...
Algieba: nálam is valami ilyesmi a lélektani határ. Végig gondolva, hogy kiadok ennyi pénzt egy okostelefonért?! Persze nagy segítség lenne sok esetben. Én viszont nem cserélem a telefonjaimat ilyen gyakran, hosszútávra tervezek.
pohár: ne haragudj meg, de kissé elfogultnak tűnsz.
-
tildy
nagyúr
Tanulj villmérnöknek és megtudod.
Villamos tér és mágneses tér környékén érdemes kapisgálni
Megfelelő árnyékolás esetén persze nem lenne gond, de az általában ritka.Transzformátorok mágneses tere:
Mágneses tér forrása szempontjából két forrást kell vizsgálni:
1, Transzformátornak üzem közbeni szórt mágneses tere, ami a vasmagon kívül záródó mágneses erővonalakból adódik.
2, A betáplálásból és elvezető sínezésből adódó mágneses tér. Ebből is az elvezető sínezés a lényegesebb a kisebb feszültség és nagyobb áramerősség miatt!
Alacsonyfrekvenciás (50Hz) mágneses indukcióra a magyarországi lakossági egészségügyi határérték 100µT
A transzformátor által keltett mágneses indukció a felette, mellette elhelyezkedő helyiségekben észlelhető, annak mértéke a transzformátor terhelőáramától és a távolságtól függ. Az ábrából látható, hogy a sínezés feletti mágneses indukció egészségügyi határérték közelében lehet. -
-
rarri
senior tag
Nem könnyű ám meghalni.
Ha lezsibbadt a fél oldalad, akkor hívd a mentőt. Ha nagyon fehér az arcod akkor egyél, igyál valamit,utána fekvés, ha nagyon piros, akkor áll mozdulatlan, és jöhet az enyhe nyugtató. Ha van vérnyomásmérő, mérj.
Ha van cukorszintmérő, akkor is mérj.
Bon : Köszönöm szépen !
-
Tim82
félisten
Ja, de annyit nem ért azért, hogy elég drágán szerezzek bele írót és wlant. A netet úgyis egy 5 méteres ethernet kábellel oldottam meg.
Nem, a remek állapota (egy karc sem volt rajta) és relatíve jó felszereltsége vitte el. Harman Kardon ide vagy oda, annyira nem szól jól, mint az Altec Lansing-em (a mély hangtartomány nem igazán ment neki, de szépen, tisztán szólt egyébként).
-
Tim82
félisten
384 MB RAM-mal (256 + 128 MB), amit később 512-re bővítettem, a 20 gigás vinyót egy 120 gigásra cseréltem benne, ja és szereztem hozzá egy firewire-os külső DVD-írót. 12 ezerért vettem, a vinyót és a DVD-írót egy régi PDA-ért cserébe kaptam, a + 256 MB SDRAM meg asszem 3k volt. Végül 25 ezerért vitték el, vagyis cirka 10 ezerrel többért, mint amennyit ténylegesen ráköltöttem.
-
Bubu79
addikt
Mindenhol drágább, mint a PC
Igen, itthon lassan státusz szimbólummá válik, mert azzá tették a marketinggel.
De tudod mit? Ez sem baj
Ami zavaró tud lenni, az hájp, ami körülveszi - amikor megpróbálják összehasonltani az almát, meg körtét és győztest hirdetni, úgymond pártatlanul.
Persze - gyümölcs mindkettő, fogyasztják is szép számmal - még olyan is akad, aki mindkettőt szereti.
De azért túlzásokba ne essünk és ne akarjuk már meggyőzni a másikat arról, hogy az alma akkor is jobb, mint a körte - mert abból tutira nem lesz olyan finom pálinka, mint a körtéből, viszont körte borról még nem igazán hallottam
-
-
-
tiv61us
őstag
hat en panelban laktam otthon
emlekszem
delutan meg lehetett dogleni az en szobamban a forrobb napokon
a mi legkondink abban az idoben a sotetito fuggony volt
de csak epphogy segitettnalunk megy ejjel is nappal is
mindig ugyanannyi fok van
es ez jo
dehat a legkondi mar regen nem uri huncutsag sehol -
Ha jól tudom, a szentesiek egészen használható motorvonattá varázsolták őket. Esztergom felé is szoktam ilyeneket látni az Északi összekötőn, utazni még nem utaztam vele. (De ami késik, nem múlik...
)
Tiv: Na igen, az ottani vonatok egy kissé méretesebbek, mint az itteniek. De a megmozgatott árumennyiséghez kell is ekkora szerelvény meg ennyi mozdony.
Bon: Gyerekkoromban sokat néztem a vecsési tolatási mozgásokat, innen jön az érdeklődés. Akkor még forgalomban volt néhány eredeti festésű M62, úgy néztek ki, mint most az M62 001.
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest