- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Killing
addikt
A bukás az rendben van, nem is ezért bunkóztam le.
Mikor visszamentem és odaálltam elé, látszott hogy eléggé elvagyok keseredve, mert mikor leraktam a lábam, már akkor tudtam hogy bukta van. Erre azt mondta: "Nem én fogok fejet mosni."
Gondoltam magamba a jó édes anyja tetves fejét mossa meg, forróvízzel.
Bubu: Szvsz akkor betilthatnák az autózást, motorozást stb...
Könnyű a metróvezetőknek. -
NoLF
veterán
az lepne meg, ha eltévednél. kék metró arany jános utcai metróállomás, kijössz az aluljáróból átsasszézol a 4 sávos bajcsyn, bemész pont szemben a zichy jenő utcába, és addig mész míg meg nem látod bal oldalon a b. city pub feliratot, bemész, és megkeresel minket.
tildy: csütörtök, valahány órától
-
BlacKSouL
addikt
Csak mint saját tapasztalat merült fel, az ablakok-ajtók körül mennyire jó a szigetelés? Nekem egy régi albérletben(régi 3 emeletes társas téglaház) az ablak rendkívül rosszul zárt, és a gázkonvektor 6-oson is épphogy kellemessé tudta tenni a benti levegőt (20-21 fok). Aztán körbetapogattam az ablakkeretet, és éreztem ahogy süvít be a jeges cúg. Vettem kb 400 Ft-ért öntapadós szivacsos szigetelőcsíkot, felöltöztem vastagon, kb 15 perc alatt felragasztottam, befaragtam az ablakkeretbe, majd becsuktam, és 1 nap múlva már 3-ason is kellemes 23 fok volt.
Persze ez csak 1 része, de amint a példa mutatja esetenként jelentős része a hideg elleni harcnak
Ujjelfagyás ellen esetleg egy pici, kis teljesítményű ventilátoros hősugárzó lehet némi megoldás, amit az asztalra teszel és az ujjaid felé fordítasz. Éjjelre meg továbbra is ajánlom a fűthető takarót. -
kételkedem
addikt
A megoldás kézenfekvő! 12V biztosan van a gépben
Csabee: emlékeim szerint az elmúlt évben ilyenkor már javában fűtöttünk!
Szép napot mindenkinek!
Aki most ébredezik, az készüljön fel a 2C°-ra, amit az északi szél tesz kellemetlenné.
-
BlacKSouL
addikt
Általában én sem, pláne magam közelében, de az előző telet nálam zökkenőmentesen teljesítette. Amúgy irgalmatlan jól le van trafózva, teljesen megbízható, áramütés kizárva, túlmelegedés is. Az ördög persze nem alszik, de ettől 100x veszélyesebb dolgokat teszünk nap mint nap. És nem jó arra ébredni hogy fázunk.
Más: azért ez is üt ám nem kicsit
-
Tim82
félisten
Ha szemlátomást kinyílt már a szeme és bundácskája is van, kis mérete ellenére elég felnőtt ahhoz, hogy túléljen.
Egyébként dióbelet, magvakat, esetleg némi zöldséget adjál neki, emlékeim szerint a mezei egerek pl. mindent megesznek (még a szalonnát is kirágják). Ja és vizet. De ha bemész egy kisállatboltba és megkérdezed, tuti tippeket fogsz kapni, szerintem nagyjából ugyanaz a kaja teljesen jó a "normál" egérnek is, mint amit pl. a japán táncoló egér kap.
"én legalább segítek"-Tildy (
): mivel soha nem érdekeltek a keleti kaják és éttermek, az önzetlen segítség örömét ebben a témában szívesen átengedem Neked.
-
Tim82
félisten
Sőt, mit ad Isten, kib*szott sokat tett a PH!-ért is, úgyhogy igen, ő írhat így. Úgyhogy továbbra is lehet mellőzni a hsz.-eit, ha nem tetszik, sőt, nem is kell megemlíteni, hogy nem tetszik. Főleg mert a választ előre tudod, amit kapni fogsz és ez nem fog változni.
Pisztillus: csütörtök?
-
fokukac
nagyúr
SZia, ez gyors volt!
én jónéhányszor megtettem ezt az utat, és a 2,5 óra eddig tartható volt, pláne nyáron. igaz, nem mentem lassan se3 óra alatt lengyelországba eljutottunk anno
voltál fent a csúcson? Felvisz már a felvonó a csúcsra? Mondom, régebben csak 1700 méterre vitt föl, onnan gyalogolni kellett.
Az idő milyen volt? látszott a Magas-Tátra? -
fokukac
nagyúr
nem, a Chopok (Demanovska Dolina) az Alacsony-Tátra. Ez Liptószentmiklós magasságában van.
Tátralomnic az a Magas-Tátrában van, kb. 70 km-rel odébb.
A Chopok-on működik nyáron is a libegő, e szerint 10 euró az oda-vissza jegy.
Ez kb. 10 méter magasan visz, nem rémisztő.
Ez nem a csúcsra visz, hanem kb. 1800 méter magasra. onnan még fel lehet mászni a csúcsra, ami 2024 méter magasan van, kb. fél óra-egy óra alatt. nagy élmény. [link]
persze tudni kell, hogy ilyenkor már sokszor rossz az idő a hegyekben.
-
fokukac
nagyúr
síma ügy
a Magas-Tátra amúgy onnan még 1 óra max.
Tátralomincról asszem felvonó visz a 2600 m magas lomnici csúcsra is.persze az nyilván sok pénzbe kerül.
Ui. a fizetős utat elég nehezen lehet kikerülni. kb. 800 ft a matrica ára.
-
fokukac
nagyúr
hát, ha csak nézni kell, hgoy ott a hegy, akkor belefér. megmászni már nem lesz időd
Az igazi hegyek Besztercebánya után kezdődnek. Balra a Fátra, jobbra az Alacsony-Tátra. A Magas-Tátra kicsit odébb van, persze ott vannak a legszebb hegyek.
Ha rapid hegyes-program kell, akkor el lehet ugrani a Chopok-ra, ott felvonóval fel is lehet menni a csúcsra, ahonnan baromi jó panoráma van a magas-tátrára.
Ez van a legközelebb, mint nagy hegy.
Lehet menni Besztercebánya felől a déli oldalra is, csak ott mászni kell ám gyalog... -
fokukac
nagyúr
hogy, hogy hogy? egyenes út vezet oda.
felmész a 2-es útra, PArassapuszta-Zólyom-Besztercebánya Ott felmész a hegyekbe Donovaly-Rózsehegy (Ruzomberok) irányába. Rózsahegynél pedig elfordulsz jobbra, Liptószentmiklós / Poprád irányába.
2,5 óra alatt oda lehet érni.a gugli javasol egy rövidebb útvonalat is, de nehogy azt válaszd, az sokkal több hegyen visz át, ami nem mindig olyan vicces.
-
-
Winner_hun
félisten
Ennyire nem néz ki durvának, csak eléggé fáj. A mozgatás ma megvolt, tán túlságosan is, bár csak lábujjhegyen közlekedtem, többi az az összerogyással volt egyenlő. Szerencsére vezetni ettől még tudtam, bár hazafelé azért már elviseltem volna egy puhább kuplungot
De legalább ez meglett -
Killing
addikt
Kapcsold csak át szépen...
Ha megtalálta a stúdiót lehet hogy most adják az anyagot.
Pisztillus:Nagy élmény, de sajna van mikor le kell bukni mert nem nézik jó szemmel.Utaztam már V43-mal és dízellel is VIP helyről nézve a dolgokat, akkora zaj van a fülkében (villanyozdonynál is) hogy hosszútávon már irritáló tud lenni, főleg ha nyitva hagyod a motortér ajtaját.
Akkor aztán beszélgetni sem lehet. Egyszer lehet így megyek fel pestre.
-
pohár
félisten
Hátöö nem csajoknak 1500 asszem a beugró szerdán, sztárvendég ha van az mindig változó, 2-3k
A face & dress control annyit jelent, hogy tedd magad rendbe, ne joggingba menj bulizni, meg ha rohad a fejed akkor se engednek be szerintem
Szóval valami értelmesebb kinézetet kell produkálnodAmúgy a kidobók nagyon rendesek, nem kötekednek, semmi baj nincs velük
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest