- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
blokad #25285 üzenetére
igen már találkoztam a kötőtű jótékony hatásával
mikor még kosaraztam, akkor félévente volt valamilyen törésem
nem lesz könnyű tűrni a gipszet főleg mert jővőhéten 6 napot megyek horgászni a balatonra a barátaimmal( kaptam kikérőt suliból) érdekes lesz gipszel pecázni de majd meglátjuk
-
kételkedem
addikt
válasz
blokad #21546 üzenetére
Rózsaszín tollboában, tangában ment be órát adni?
NoLF: úgy látszik fejlődőképes vagyok helyesírásból. Ránézésre kiszúrtam néhány szót:kappa, gerebje
-
-
kételkedem
addikt
válasz
blokad #13765 üzenetére
A kókusz elefántot akkor utáltam meg, amikor az egyik üdülőhelyen minden hajnalban "Ja-ja kokodzsámbó!!!" ordítással ért véget a diszkó és a kannásbortól fűtött tinik ezt a sort vonyítva sétáltak haza.
Bean: az enyém is ahogy öregszik, úgy jön elő újabb és újabb gondja.
NoLF: kemény
-
válasz
blokad #13547 üzenetére
Ez sajnos ilyen... Valamelyik orrcsepp, vagy orrspray, pl. Novorin (ez a legdurvább), Otrivin, Nasivin, RhinoSpray Plus.
Tope: Az sem rossz, deb attób még deb fog tudni az ember rendesen beszélni...
Az Aspirin Plus C és az Algopyrin szedése felváltva történjék, ne együtt, mert az úgy kicsit sok a jóból! Én úgy javasolnám, hogy napközben Algopyrin, este lefekvés előtt meg Aspirin Plus C, aztán éjjel jól kiizzadni az egészet. Nálam bevált.
-
válasz
blokad #13336 üzenetére
Ennek a notinak a win7 már sok volt, mármint driverügyileg. Vista-s driver nincs hozzá, az XP-st meg nem ette meg a win7. Jó ez így 2000-el. (Egy kis retro nem árt néha.)
A melós gépemen win7 megy, tökéletes. Jó kis oprendszer lesz az.Elmoraan: Az első pillanat nálam is a döbbeneté lenne, de utána jönne a határtalan öröm.
-
-
-
válasz
blokad #13269 üzenetére
Az Ospen az antibiotikum, így ráhibáztam. (Nem volt nehéz patikusként...) Akkor csak úgy, ahogy írtam, nem lesz semmi gond. Joghurt helyett a Rarri által említett Normaflore is jó.
Rarri: Nyugodtan ihatod, semmi rosszat nem csinálsz.
Race: Akarsz beszélni róla? (É.K.E.
)
Tildy: Gondolkodom rajta erősen, de még várok vele, mert amikor a patikában vagyok, akkor a virtuális az biztos szünetelne. Egyrészt azért, mert elöl vagyok, másrészt azért, mert kissé beteges a net. A UPC még lóg egy modemcserével.
-
válasz
blokad #13263 üzenetére
Semmi különös...
A gyógyszerek közül az egyik biztos antibiotikum. Annál az a lényeg, hogy végig kell szedni (még akkor is, ha úgy érzed, hogy már meggyógyultál). A hasmenés elkerülése érdekében közben (de nem a gyógyszerrel egyidőben) de főleg utána javasolt a joghurt fogyasztása, ez segít a bélflórának átvészelni ezt az időszakot. Mihamarabbi jobbulást!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
blokad #12309 üzenetére
ezekről a mostaniakról nincsenek, de a mostani muffin a megtévesztésig hasonlít a korábban sütötthöz. a kolbászról nincs, legfeljebb a töltés közben
igény esetén kiteszem valahova. félcsaládi összejövetel volt, alapból a kolbász köré szervezve. aztán továbbléptünk, udvaron, szabad levegőn való ebéd lett belőle.
-
venember83
nagyúr
válasz
blokad #12133 üzenetére
altmann, először is, s akkor még nem mentünk bele a ragozásba, amivel altermann lesz. Kérdésedre válaszolva, egy kórházat is megjárt depresszióssal készült interjúból.
Jánoska: Meg se merem kérdezni, hogy mit szoktál enni, ami megnyugtat. Másrészről meg a depresszió nem annyira az izgatottságról szól, szerintem. Inkább a mindenek feletti, de felszínes nyugodtságról és főleg a nemtörődömségről.
zolynet: Az evés simán képezheti az említett aktivitás részét.
Ami viszont örömteli/szomorú, hogy nagyjából félúton lehetek a normális állapot és a totális depresszió állapota között.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest