- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bub0rek
tag
válasz
Str8 sk8r #46167 üzenetére
Aztán vissza délután megint?
Reggel 6-kór én már meloztam, mintha nem tudnád. Valaki felhívott , nem tudod, ki volt az?
Amúgy jó napom volt. Kicsit laza. De várom már a hétvégét.Útálok korán kellni. De inkább ez, mint a délutánom mennyen el.Negyed 10 kor tudnál hívni?
SziaBubu: Csak nem , hogy te is szereted Ford Fairanet? -
-
-
Bub0rek
tag
válasz
Str8 sk8r #44622 üzenetére
Jaj, dehogy is haragszom, este még telefonon, és ha minden igaz hólnap együtt leszünk.
Reméljük a buszos szerencsésen megérkezet azért a végálomásra.? Azon kivül, hogy most itt vagy az ontopikba, mit csinálsz?
Bubu : Nem is vagy öreg, mit beszélsz. A sok méz evéstől, vagy a málna evéstől beszélsz fére?Amugy köszi kérdésed, remekül van az újam. szoktam is használni, mitha mi se történt volna. Igaz mindig azt verembe valahova, vagy ütöm meg elsönek.Az is igaz, hogy a füles poharakat még nem tudom megfogni, vagy más ezzel a kézzel fogni, mint eddig.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #20934 üzenetére
csak Neked, itt a jegybanki alapkamat alakulása :
Ebből már kiszámolhatod.
Fogsz egy excel-t, és beírod ezeket a kamatokat, dátumokat, kiszámolod, hogy melyik kamat hány napig volt érvényben, majd kiszámolod a napi kamatot a különböző kamatlábakra (=hatvány(1+kamat;1/365)*tőke ), ezt pedig beszorzod a napok számával. a végén összeadod az összegeket, és hozzáadod a tőkéhez.Ez az egyszerűbb eset, ha a tartozás ki nem fizetett kamatait nem tőkésítették. Ha igen, az bonyolultabb.
@ BonAss #20932 : a többi csiga sem él már, amikor megeszik...
-
venember83
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #20284 üzenetére
Olyan egyént is ismerek, akit játékszenvedélye és bezárkózása miatt már nem egy barátnője hagyott el, jelenleg megszakította a kapcsolatot a barátaival is, csak ül a szobában és játszik. Azért ez elég abszurd így, egész nap csak gép előtt lenni, nem tudom, hogy mi módon nyújthat ennyi élvezetet egy virtuális világ.
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #20284 üzenetére
Írtam oda egy off-ot, azóta néha benézek, hátha ismét játszható a játék, de én már többé-kevésbé letettem róla. Az ötlet nagyon tetszett, a játékban néhány dolgot másképp csinálnék. Az nagyon bosszantó volt, hogy nem lehetett elérni az oldalt. Különösen szb-nél volt zavaró, hogy csak az ötödik frissítésnél engedett be.
-
pohár
félisten
válasz
Str8 sk8r #20109 üzenetére
7-re értem haza a pókerből, de pont lekéstem a tegnap esti fél 9-es versenyt, így csak páran összeültünk játszani, és múlattuk az időt, a ismerősömmel elnéztünk a Retro-ba bulizni, hát bent voltunk vagy fél órát, vissza a pókerterembe, de addigra már csak 3 osztó + 2 tulaj volt bent, pakoltak, segítettünk mi is (mivel haverom a tulaj öccse, ő 3. tulaj
), és így elvoltunk 5-ig, utána vonat + busz + kis gyaloglás, és máris az ágyamban találtam magam 7-kor
-
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #19282 üzenetére
igen, gyanítom elég sokan tudják. de ha ezt az f1 topikban kérdezed, akkor nagyobb eséllyel kapsz rá vaálaszt, valamint nem fog kitörni idén is a "direkt nem néztem azt a topikot, hogy ne tudjam meg előre az eredményt, mert este akarom megnézni a futamot" c. anyázás.
-
tildy
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #19090 üzenetére
Délután kicist depressziós voltam, eleve úgy éreztem, az egész élet egy kiba nagy múkuskerék, amelynek az a célja, hogy pénzért vedd meg a boldogságod, kb.
Kicsit kiklátástalannak gondoltam az életem, és nem értem és értettem mi célból vagyunk itt a földön.
Robotolni, mesterségs igényeket teremteni?Lol.Nesze: 20k-ért kabát...
Én 5 ezernél többet ruhára nem, max cipőre adnék ki.... KAbátjaim meg 2000ért vett leértékelt fishboneok. -
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #19099 üzenetére
Szabadnapos vagyok, így van időm egy kicsit takarítani, udvaron kutyagumit keresgélni. Ha kinyitnak a számtech üzletek megyek veszek egy tápot, tegnap ugyanis egy elfüstölt
Este pedig egy kis baráti zsíros kenyér evős házi pálinka kóstolós, bulihordós beszélgetés a műsor. -
pohár
félisten
válasz
Str8 sk8r #19090 üzenetére
Hát nem is tudom
Feltétlen valami márkást szeretnék, fehér-bézs-sötét zöld-barna-szürke-fekete színben, de ha nem ilyen színű, akkor csak legyen jó színe, meg valami pamut cuccot szeretnék, nem nylon-t, elvégre nem széldzsekit veszekMárkában meg valami Lee - Wrangler - Mustang - Levi's - Pepe Jeans - O'Neil - Retro... márkákra gondoltam, sőt van CKM-es kuponfüzetem is, 20-25-30% kedvezmény van sok márkára és termékre, hátha sikerül 20k körül így kabátot vennem
Jah és persze legyen a méretemben
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #19047 üzenetére
Nem, egyszerre többünket küldtek el, akik diákként vannak foglalkoztatva azokat. Illetve lehetne maradni, de csak jóval kevesebb olyan munka lenne, amit a cég kifizet, így meg egyértelmű, hogy nem akarok maradni. Főleg hogy már az eddigi dolgokkal is elégedetlen voltam.
Mostmár fogom, megírom a diplomát, aztán elmegyek valahova véglegesre, jól is jön ez a két hónap szünet.
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest