Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Samsung 65" OLED S85F árát ki mennyire tudja lefaragni?
CRP nélkül egyelőre ennyi:
-
roseA580
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy bugyuta kérdésem:
Szerintetek minden Dolby Vision lejátszására alkalmas TV támogatja a FEL (Field-Level Enhancement) funkcióját?
Nehogy feleslegesen ruházzak bele olyan Média-Playerbe ami támogatja azt?
Köszönöm! -
ambrusg
csendes tag
K&H-s moneyback kódot mikor és hol kell megadni a Samsung webshop-ban? Csak KH kartyaval kell fizetni es visszakapok 10%-ot?
-
luke9595
csendes tag
Sziasztok,
Lg 65C5 szemezgetek az emagon, 470k ra jönne ki. Szerintetek érdemes várni, lejebb fog még menni az àra?
Köszi a vàlaszokat előre is!
-
sakal83
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Az lg sem az igazi mar a tavban. De az, hogy draga tvk, azert ez mar semmikepp nem mondhato
2015ben a csoroled volt 500-550e ft kifutokent, az atlagfizu meg volt vagy 160-170e akkor.
Most meg 2/3havi fizubol kapsz egy 55c5ot.
Az oled arak elegge lementek, holott a tobbi muszaki cikk meg kilott arban.
-
Ciccuka
veterán
válasz
sakal83
üzenetére
Azért elég gyenge színvonalú távirányítót adnak ehhez a drága TV-hez.
A gombok felét nem is használnám.
Samsung H6400-hoz ilyet adnak
-
Ciccuka
veterán
S85F az mennyire jó vétel most?
65" 334e most
Árukeresőn
Samsung QE65S85F SpecifikációAkciós LG jobb vajon?
LG OLED55C52LA
Erről még a gyártói oldalon sincs specifikáció -
szkutyi
addikt
Libabőr 2025.
Remux dv-hdr nagyon látványos, szerintem átlaghoz képest extra nagy fenyerővel rendelkezik!
Viszont érdekes ilyet én meg nem láttam, elég homályos..olyan mintha még 1080p sem lenne...
ra nézne meg valaki? -
Atomgeszi
nagyúr
15 éve projektorozok, nálam a mindennapok része, hogy sötétítek, ha akció van.
Ugyanez igaz tv-nél is. Megszoktam, sokkal jobb így. Megvan a feeling. Megvan az, hogy nem egy zajkeltő a háttérben, hanem meg van adva a módja.
Persze nem vagyunk egyformák, valaki közben könyvet olvas, meg pörgeti a facet és megy minden fény.
Pl. Valaki tud enni egy iszonyat hangos, rikácsoló, étteremben úgy, hogy közben kiabálva beszélgetnek a többivel.
Na ez nekem nem megy.
Ha evés van, akkor azt csöndben és nyugalomban. (Főleg mióta lediétáztam és rájöttem, hogy a néhai étkezés sokkal jobb, ha "szeánsz"ként történik, mert meg van becsülve minden étkezés
) -
YxVs
senior tag
-
alaves
addikt
Pl.
A mérési eredmény az egyik dolog. A gyakorlatban a beeső fény szögétől is függ nemcsak a környező fény erejétől. A használat során (S90C) soha nem vettem észre ennek hatását (C1-hez viszonyítva). Vizsgálva, konkrétan erre figyelve elmondható, hogy a fekete és sötét jelenetek szürke szintje emelkedik a tükrőződésgátló réteg optikai tulajdonságának megfelelően, a tervezők által elképzelt módon. Minél erősebb a környezeti fény, annál jobban láthatóak a sötét jelenetek részletei. -
John D'oh
senior tag
válasz
ambrusg
üzenetére
Elsősorban színekben jobb a QD de amit külön ki kell még egyéb előnyök mellett emelni, hogy nem érinti a viszonylag gyakori LG betegség mint pl. a tinting de jóval kisebb eséllyel lesz sávosodás és eddig panel rohadásról sem nagyon jött hír QD tulajoktól.
DE viszont LEDről váltva a Woledtől is garantált hogy leesik az állad, és a jelenlegi kupon áradat mellett még jó áron is tudod megvenni.
LG C5 árakat azért nézd meg szintén. Mert ha woledet veszel akkor azonos áron inkább LG. -
ambrusg
csendes tag
Sziasztok!
A Samsung webshopban kapható 55-ös S90F-ben milyen OLED panel van, ezt lehet tudni?
Köszönöm! -
Lg G3-ra kapott már valaki webos 25-öt?
-
-
John D'oh
senior tag
Igen megéri annyiért egy 55"-os OLED simán akkor is ha woled.
A szürkülés nem csak QD-re jellemző mert pl. G4 is érintett volt bizonyos mértékig,de tény hogy leginkább a matt QD-nél jön elő (bár saját tapasztalat alapján mondom hogy észre sem veszem)
Az rtings amúgy fényes QD panelt tesztelt szóval könnyen lehet hogy itthon ez elő sem jön majd.
-
YxVs
senior tag
Szerintetek ér egy 55S90F 264 ezret?
Tudom woled, az rtings által mért fekete szint emelkedés, és ezáltal a beszürkülés viszont zavar (nagyon világos nappaliban lenne használva). Vagy ez csak a qd oledre jellemző?
DV hiánya nem zavar. -
-
John D'oh
senior tag
77-ről 83-ra menni már nem olyan nagy ugrás szerintem. Ebben az esetben én a G5 mellett szavaznék főleg ha mondjuk világos nappaliban is szoktál filmezni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gabo01
üzenetére
Szerintem a legtöbben a méretet választják, én inkább a minőséget. Ez teljesen egyéni dolog. Gamingre, ha általában nézve normális minőségű tartalom, akkor a G5 -öt jobb választásnak tartom. Viszont ha tényleg minimális, és a filmezés sem csúcsminőség, akkor a mérettel lehet jobban jársz.
-
gabo01
őstag
Sziasztok!
A 65 C1-et "száműzném" a hálószobába és a nappaliba vennék egy nagyobb tv-t. Azon agyalok, hogy 83-as C5 legyen vagy 77-es G5? A C5 100e-el olcsóbb. Jobb annyival a G5 általános felhasználásra (főleg streaming és mozizás, kevesebb tv nézés és minimális pc) hogy drágábban megérje kisebbet venni belőle?
-
-
sakal83
addikt
LG 55C5 320e ft. Ennyiert szerintem meg jövőre sem lesz kifutóként.
-
T.Peter
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Monitorral nincs tapasztalatom. G3-nal es anno C9-nel ilyen esetben ha allokep van lehuzza a fenyerot megjobban magatol (ranezesre 10 nit ala), de ez lehet a tv muve, nem a win-e. Amugy az alap, hogy beeges ellen fekete hatterrel, kepernyokimelovel, talca es ikonok eltuntetesevel vedekezunk pluszban.
-
WhiteAngel89
aktív tag
udv
c5 55"
azt tanacsoltatok hogy xbox hdr alatt a hgig legyen be kapcsolva, nos én akárhogy is nézem nekem az túl sötét úgyhogy a tonemapping on-ra állítva használom
vagy mit kene csinálnom hogy jó legyen úgy is számomra ?
-
Sziasztok!
Az nagy gáz ha a windows 11-ben folyamatosan be van kapcsolva a HDR-?
Lg G4 a kijelző és monitornak használom.
Mindig kapcsolgatom ha olyan játékkal játszok ami HDR-es.
Köszönöm! -
vajgyu04
csendes tag
Egy kérdés még, a Samsung 77S90f-ről ugye semmi teszt nem fellelhető a woled paneles verzió miatt. Mit lehet róla tudni? Lekuponozva nagyon baráti az ár, az LG C5-höz képest. Abba szerelmes lettem, de elengedtem.
-
coccolino
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Ablak mellett van, közvetlen napfény nincs, de azért világos, viszont van redőny, bármikor be lehet sötétíteni, nem is zavar, plusz 1 gombnyomás
Amíg nem kérdezted, azt se tudtam mi az az OCB, így a limit se érdekelt, így utána nézve nem tudom lesz-e olyan helyzet, amiben PC-ről 4k-ban 120fps+ játszak valamit, de ha hosszú távonon nézem, akkor persze megeshet egy 2x olyan drága kártyával mint a TV, így kevésbé dealbreaker
-
mp54
senior tag
válasz
fahrii
üzenetére
Jól értem, hogy 5%+15%+10%= 30% árengedmény el lehet simán úgy érni, hogy nem vagyok "bennfentes" sehol? Ha igen, ez engem is nagyon érdekel, ugrásra készen állok egy 65s95f-ért!!! Ha ugrok, tudsz adni 10%-ost?
A Samu webshop-ban a kód ablakba be lehet írni egyszerre többet is? Egyet beírtam, elfogadta, de már nincs ablak, hogy beírjak még másik kettőt is...! -
SoupSayse
tag
-
vajgyu04
csendes tag
Itt is megpróbálom! Esetleg samsung tv-re valamilyen kupont tudtok e nekem küldeni pm.ben? Az 5 szazalekost kertem az ugyfelszolgalattol, adtak is elvileg, csak a kodjat a mailből kifelejtették! Írtam nekik megint, biztos küldeni fogják. Az otpoktober az működik, kipróbáltam! Nagyon köszönöm! De ezen kívül is szívesen fogadnék még kupont ha esetleg van valakinek
-
válasz
SoupSayse
üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok csak az a gondolat jött elő bennem, hogy mi van akkor ha pld 3 panelcsere után azt mondanám, hogy csere a készülékre és nem tudnak már adni vagy, olyan meghibásodás jön elő 3 év múlva még gari időn belül amit nem tudnak javítani és már nincs Emag ahol a csere utalványt tudnád használni, hol vásárolja le az ember fia?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Fox Mulder
üzenetére
igen
-
SoupSayse
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Azt nem tudom, viszont az eMAG-gal érdemes óvatosnak lenni. Csak olyan terméket rendeljetek, amit közvetlenül az eMAG forgalmaz. Egyszer én is rendeltem tőlük egy telefont, de benéztem, és olyat vettem, amit nem maga az eMAG árult – így garanciát sem kaptam rá, ráadásul valami külföldi, ciprusi cégtől érkezett a készülék…
-
coccolino
aktív tag
Tudom, hogy valahol saját igények, de ha csak 40e az eltérés, akkor egy 65" S90F jobb választás lehet, mint egy 55" S95F?
végignéztem már minden szakértői elemzést, Ti vagytok a mérvadó
-
Emag ugye rendes garanciát ad LG tévékre? Mármint LG szerviz elfogadja a náluk vásárolt termék számláját, ha esetleg közben beadná a kulcsot az Emag akkor is érvényes?

-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
LG TVnél tesztelte már valaki fogyasztásmérővel, hogy a "képernyő ki" funkció mennyire veszi le valóban a fogyasztást?Vannak esetek, hogy "csak úgy" megy a TV alapzajnak otthon, és a 83"-os oled azért eszik rendesen, gondoltam gyakran használnám ezt a funkciót. Letesztelhetném én is, de ahhoz le kéne vennem a TV-mert tul közel van a dugalj, hogy bármit is bedugjak pluszban
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
HDT
-
Tudja valaki esetleg, hogy Emag-nál 65" tévét ki szállítja ki? Mármint melyik cég?

-
válasz
vajgyu04
üzenetére
Regisztrálj az oldalra.
1. Rájuk írsz a chaten, hogy adjanak CRP kupont vásárláshoz. -5%
2. Használd az OTPOKTOBER kuponkódot - 15%
3. Kérsz (akár itt is) 10%-os kuponkódot, ha csak ez hiányzik küldök szívesen. Létezik 15%-os RDD is, de azt már senki se fog adni (én is most lőttem el az utolsót).
4. Ellenőrzöd a netbankodat, hogy van e moneyback (pl erste, kh van 3%), ha igen aktiválod
5. A készülékhez hozzá adod a beszámítás kedvezményt, nem kell semmit leadnod majd.
6. Kiszállítást követően a members felületen megigényled az ingyen TV-t.
7. Kb 1 hónap múlva érdemes visszanézni, mivel lesz reward pont jóváírás is, szinttől függően, de valszek kb 10.000 Ft lesz újonnan regisztrált vásárlóként -
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motoros topic
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ra nézne meg valaki?