Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
Samsung 65S90C: Emby (server/app)
DTS és egyéb (pl. avi) nem lejátszható formátumok kezeléséhez, serviio/belső lejátszó alternatívájaként.
/Plex is jó lehet, de nálam (talán a több ezer fájl miatt) nem töltötte be az alkönyvtárakban lévő mkv-kat (pedig minden engedélyt megadtam a win-ben), valamint nem találtam fáljnév szerinti rendezést, így nekem nem jó/. Az Emby hasonló, de szerintem fejlettebb és jobb is.
A DTS ismételt megszüntetésével LG-ken is jó lehet (ha az app. is hibátlan). Csak DTS miatt használva videó érintetlen/DTS transzkódolás AC3-ra. -
N. Gabi
csendes tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Üdv
Nekem tp-link routerem van és ott én úgy állítottam be ugyanígy g4 esetén hogy a parenterel control ( szülői felügyeletbe ) be írtam a tv-m mac címét és be írtam ezeket az url-eket de figyelj arra hogy van olyan opció amiben lehet korlátozni az internet elérést , szerintem a te esetedbe le is lett kapcsolva a készüléknek az internet elérés .
Ha ott minden kapcsoló fel van kapcsolva csak ezek a url-ek vannak szűrve akkor elvileg működnie kell .
Nálam mióta ezt bekapcsoltam egyszer sem dobta fel és mindenféle internetes opció működik ( youtube airplay netflix )
Remélem tudtam segíteni ha mégsem sikerült dobj egy üzenetet esetleg
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
szkutyi
üzenetére
Régebbi szériás lg oledeken gyakori probléma volt, hogy 1d lut feltöltés után rengeteg hiba lett, többek között poszterizáció és jobb volt a gyárinál maradni, igaz a gyárival is lehettek problémák, near black chrominance overshoot és egyéb finomságok. A mai lg-k ebben már nagyon jók, G5-el volt HDR esetében megint probléma, de fw frissítésekkel szépen kijavították, kb 98%-ban (majd ha végre elkészül a tesztem abban lesznek felvételek dolby vison vs hdr összehasonlítás miatt).
-
szkutyi
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Mivel volt kalibralva mindket készülék?és ez szertinted releváns? Hogy a sokéves középkategóriás c9et hasonlítod egy mai csúcs qd oledhez, és emiatt lehúzod az egész márkát?xd
Nincs semmi gond a mai lg-nek a fekete közeli részletek kezelésével...csak referencia műszerrel kell hozzanyúlni
-
eL Geri
őstag
Elnézést, hogy az elmúlt két napban a WebOS frissítésen pörögtem itt.
Ha tudtok segíteni a következőben, akkor ígérem, ez lesz az utolsó ilyen megmozdulásom
Az LG G4-emen most a legfrissebb, de még WebOS 24 rendszer van. Nem szeretnék WebOS 25-re váltani (még). Az világos, hogy a beállításokban az automatikus frissítést kapcsoljam ki, ez megtörtént, de tudtommal attól még minden bekapcsolásnál fel fogja tenni a kérdést, hogy akarom-e a frissítést, ha egyszer ideérne.
Erre azt olvastam, hogy a legjobb módszer routeremben tiltani adott url-eket.
Én most egy itteni kolléga tanácsolt listájára ezt meg is tettem, de most meg annyira elszeparálta a TV-t, hogy azt érzi, nincs internet elérése. Pl. maga a streaming app-ok mennek, jön rajta a film, de pl. az app kezelő már nem tölt be, tehát az app-okat már nem tudnám frissíteni. Utobbit azért nem akarom mellőzni, amíg egy app friss verziója még támogatja a WebOS 24-et is, addig azért azokat szeretném frissíteni.Szóval a kérdés: Tudtok konkrét url listát adni mait tiltsak?
Én most ezeket használtam, de így meg túl szigorú:
- lgtvonline.lge.com <<<< most úgy gondolom, hogy ezt nem kellene tiltanom
- snu.lge.com
- su.lge.com
- su-ssl.lge.com -
janos666
nagyúr
Hogy valami jót is mondjak erről az LG C9 -> Samsung S95C váltásról: A HDR10 fekete-közeli árnyalatainak kezelése ezerszer meggyőzőbb a Samsung-on, mint az LG-n (és ebben benne van az is, mikor próbáltam kalibrált 1DLUT-ot feltölteni az LG-be), majdnem olyan a különbség a sötét árnyalatok kezelésében, mint annak idején a Panasonic és Pioneer plazmák közt volt (sokkal részletesebb az árnyalatfelbontás a fekete közelében). Valamint ezzel analóg módon, a fehér-közeli árnyalatok is sokkal meggyőzőbbek, bár ez várható már pusztán a matekból is (a Samsung elmegy legalább 1000 nit-ig szaturáció-vesztés nélkül, míg az LG már valahol 300 nit körül elkezd de-szaturálni a W-boot algóval).
Szóval most így PC+játék módokban mindkettő kicsit hamis színeket ad HDR-ben, de a Samsung szubjektíven sokkal szebb.
Ha egyszer méltóztatik frissülni a DWM-LUT szoftver a friss Win11-re, akkor egyedi 3DLUT-okkal szerintem boldog leszek ezzel a Samsung-al, míg nem jön a HDMI 2.2 (>=240Hz). -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Úgy alapvetően gamingre jobb.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Próbáld ki mindkettőt, de a HDR mindig pontosabb játékok esetében és ott van a HGIG is ami C5-n tökéletesen működik (minden LG oleden).
DV maradhat bekapcsolva filmek esetében, bár arra meg nem az xboxot használnám.Ha kipróbálod akkor a legnagyobb különbség az lesz, hogy gyári beállítások mellett a DV game mode jobb színhelyességgel rendelkezik, de csak azért mert ott a színhőmérséklet meleg40 alapból, míg hdr-nél 0, HDR-nél is állítsd meleg40-re, valamint a dinamkus tone mapping résznél válaszd a HGIG opciór, ezek után xboxon a hdr kalibrációs menuponton menj végig.
-
janos666
nagyúr
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
HDR. A DolbyVision alapvetően 4:2:0, esetleg 4:2:2, de nem 4:4:4, mint a HDR10.
Bár ahhoz, hogy ezt lásd is, a TV-n is be kell kapcsolni a 4:4:4-et. -
WhiteAngel89
aktív tag
félig off : hdr vagy dv xbox seriesx alatt ?
c5 55" -
Celtis
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Rosszul tudod. Alapvetően a kereskedő a jótállásra kötelezett.
A fogyasztó a jótállás iránti igényét választása szerint a vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén és a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is bejelentheti. Fontos rendelkezés, hogy a fogyasztó döntésén múlik, hogy kihez fordul, nem lehet ide-oda küldözgetni.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A boltnak semmi köze a 3 vagy 14 napon túli meghibásodáshoz, garanciális javításhoz. Azt a szakszerviz végzi, ott is kell bejelenteni.
Bolt akkor lép képbe, ha a szerviz nem tudja javítani vagy többszöri javítás után is hibás, emiatt készülékcsere/pénzvisszatérítés...stb. lesz. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én nem foglalkozom emagal.
Egyből sony szerviznek lett bejelntve.Tudtommal a tulaj emganak próbálta, de onnan is csak a sony szervizek elérhetőségét kapta meg. Szóval így 1 körrel rövidebb lett a folyamat.
Nekem az LG C3 ami panelcserés lett, az is emgaos vásárlás, ott sem írtam az emgnak semmit, egyből LG-nek jelentettem be.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
123xyz
üzenetére
Camcoder kft volt aki visszajelzett, ők intézik. Semmi extrát nem tettem, megirtam amit bárki más is írt volna, csatoltam a képeket. Pluszban csak annyit irtam, hogy mivel foglalkozom. Ennyi.
Szóval semmi extra. Néha egy szalember személye elég ahhoz hogy kicsit komolyabban foglalkozzanak vele, ugyanis ha leraznak akkor megy YouTubera a video a hibáról (eddig ezzel nem kellett énem, söt meg sme kellett említenem).
A legnagyobb siker eddig az volt, hogy degradálódott sony 590 projektort sikerült gariba cseréltetni egy xw5000-re. Itt is próbálták lerázni a tulajt és magát a hiba tényét meghazudtolni (hogy iylen nem is léátezik, illetve ők nem adják meg a kontraszt értéket, így arra nem lehet hivatkozni
), aztán mikor be lett nekik lengetve, hogy nyugodtan küldjék vissza optika blokk cserével, ami tudom hogy nem odlja meg a problémát, ki fogjuk mérni azonnal hitelesített referencia műszerrel, na erre inkább rögötn adtak egy új projektort. Sajnos az egyszeri vásárlóval nem mindig jó fejek, gondolom ki van adva, hogy ahol csak lehet menjen a spórolás, és ez minden márkára igaz. -
123xyz
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szerintem a részletekre lenne kíváncsi a kérdező, ahogy én is. Ez még az a szerviz, amelyik azt írta, hogy nem foglalkoznak Sony termékekkel? Ha igen, akkor meggondolták magukat / valahogy meggyőzted őket? Ha nem, akkor kivel sikerült végül egyeztetni, és hogyan sikerült elérni őket?
-
eL Geri
őstag
válasz
ugyes
üzenetére
Okés, köszi, ez világos G4-en.
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon a G5 (igazából maga a WebOS 25, akár visszamenőleg a G4-en), véletlenül nem kezeli-e már a belső lejátszójával? Mivel a G4 (WebOS 24-el) tud DTS-HD-t, így gondolom pl. hardveres erőforrása meglenne hozzá. -
Vhiktor
Topikgazda
Sony garancia update
Úgy néz ki, hogy a tulaj kap egy teljesen új tv-t, ha már nem szerezhető be 77 colos A80L, akkor újjabb modelt fog kapni
-
eL Geri
őstag
válasz
ugyes
üzenetére
Áhá, külső eszközről lehet, és akkor értem is, hogy miért írták rá a specifikációjában.
(Mondjuk külső média lejátszót meg szerintem az erősítőbe dugnék és onnan küldeném tovább a képet a TV-be, persze ha az erősítő nem szól bele pl. a DV-be.)Én TV belső gyári média lejátszójával és eARC-on történő erősítőbe küldéssel használom. Ott csak a DTS-HD megy, de a TrueHD sajnos nem.
-
eL Geri
őstag
Arról van itt már valakinek tapasztalata, hogy mi lett WebOS 25 alatt a C/G4 esetén a DTS-HD és esetleg a TrueHD támogatással?
A DTS ugyebár az 5-ös szériában nem támogatott, de remélem nem vették ki az egész WebOS-ből.
A TrueHD meg nem is ment a 4-esen, bár egyes leírások ennek ellent mondtak. Hátha ez meg épp megjavult. -
eL Geri
őstag
Kicsit megijeszt(ett) a G4-esem:
Direkt néztem a napokban, hogy nincs automata frissítése bekapcsolva. Pár napja dobálja fel a frissítő pupop-ot, de nem akarok (még) frissíteni, asszony lelkére is kötöttem, hogy ne indítsa véletlen el. (Routeren pont holnap akartam letiltani.)Erre most az előbb bekapcsolta, és az update kezdő képernyő fogatta, ahol a konnektor ikon van. Szétnéztem utána a menüben, a verziók szerint még WebOS 24, bár csak most realizáltam, hogy két verziószám is van, nem is értem. Az automata update most be volt kapcsolva… nem tudom mi történt itt.
-
robber4
aktív tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Én is filmakert használok sdr ,hd tartalmakhoz tv adásokhoz viszont én jól kiszúrom az ilyet hogy a tisztaságnál nekem viktor javaslatától eltérően a truemotionnél nem a moziszerű mozgás vagy a kikapcsolt állapot a jobb.
Nálam pl olyan kicsit hogy is mondjam nem olyan simás a mozgás.
Moziszerű,sima mozgás vagy terémészetesnél olyan nagyon Motion blur szerű a kép mint játékokban.Ha meg kikapcsolom akkor meg darabosÉn azt csináltam tesztképpen és neten is olvastam hogy a felhasználói választéknál a De blur és a de judder-t álitottam. egyik képmódot sport/foci másik képmódot lekopiztam filmaker beálitásokhoz a másiakt pedig filmekhez tv adásoknál.
Egyiknél a felső filmek:5-2 a másik foci: 2-7.
Esetleg valakinek van ennél jobb beálitása is amit kitapasztalt? LG Oled C5 48col az én tvm
-
eL Geri
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Hát igen, a filmmaker már csak ilyen
Teljesen sötét szobához van kitalálva. -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
igen , mindenhol azt a módot használom, sdrnel szinten lejjebb vett oled fény erővel (60)
viazont azt vettem észre hogy, ami filmeket jászok le külső eszközrol , jelen esetbe egy samsung külső ssdrol , 4k dv, vagy hdr film, elég sötét , max fényero , stb minden rá toltam de úgyse volt sokkal jobb, nem mondom h nézhetetlen, de pl élénk vagy eredeti sokkal jobb volt a fenyero , vagy meg a cinema mód is valamivel
-
Veiled Bride
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
A filmmaker mód szerintem tökéletes. Annyi hogy sdr-nél vissza vettem az oled pixelek fényerejét, máshoz nem nyúltam. Így kifogástalan számomra a c5.
-
szkutyi
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Milyen tv?
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv
mint újdonsült oled tv tulajdonos, szeretnék kérni pár tippet, beállítási segédletet a tvhez, mind sdr, mind hdr(dolby vision) nézegettem már és olvasgattam itt is amennyire volt időm, és egy napja nem csinálok mást csak a beállításokat babrálom
köszönöm előre is
-
janos666
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
De, az egész képernyőre hat ki. Ami fentről esik rá, attól homogénen felfénylik egy picikét az egész kijelző (mint ha nem nullán lenne a fekete, hanem "csak" plazmás fekete lenne). Persze ezt csak akkor látni, ha nagyon sötét rajta a tartalom. De ahhoz elég pl. egy közepesen sötét jelenet mellé alsó-felső fekete sáv is, hogy látszódhasson valahol.
A háta mögé rakott D65 LED szalag az mehet, csak a plafon közepén lévő lámpa nem.Amúgy az az érzésem (nem teljesen meglepetés), hogy szoftveresen "csak a szent lélek tartja össze" a cuccot. Pl. PC+Game módban pislog feketébe, ha nem 144Hz-el van etetve, hanem másra kapcsolgat el a filmlejátszó program. Illetve HDR tartalomnál az Auto színtér ugyan azt választja ki "automatán", amit legutoljára kézileg választottam a Custom-ban (DCI-P3 vs. Rec2020).
-
Tyrone89
senior tag
Avatar 3 új, ma megjelent előzetese HDR/DV-ben: [link]
-
janos666
nagyúr
Na erre nem számítottam, hogy a Samsung S95C-nek rosszabb lesz az AR-bevonata.
Pontosabban olyan szempontból jobb, hogy egy picit sem színesednek be a képernyő szélei a betekintési szögtől, mint az LG C9-en. Viszont ha be van kapcsolva kis fényerővel a plafonon lévő lámpa (aminek állítható a színe és intenzitása is, és 1%-on szoktam járatni ~6500K-en), akkor ugyan nem tükröződik benne maga a lámpabúra, de kb. úgy néz ki rajta a fekete, mint egy Pioneer plazmán (kicsit "'dereng", már kezdtem is volna párszor nézegetni, hogy mit állítottam el, hogy nem teljesen fekete a fekete, de aztán kikapcsoltam a TV-t, és úgy is kicsit "tejes" a fekete, míg ég a lámpa).
Van a TV mögött is LED szalag (az direkt colorist-oknak való D65-ös LED), de játékhoz és netezéshez a plafonon lévő lámpát is égve szoktam hagyni (csak HDR filmhez szoktam volt lekapcsolni), de úgy látszik, hogy erről le kell szoknom. -
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Na, egy régi Samsung plazma távjával bejutottam a szerviz-menübe kikapcsolni az ASBL-t.
Kb. 3100 óra volt benne, mikor megvettem. Kevesebbre számítottam, de tűrhető 2023 óta.
Némi fáradtságos CMS-csúszka-tologatás után pedig már nézhetőek a Game mód színei. Bár az lenne az igazi, ha működne a legfrissebb Win11-el a DWM-LUT (ami 3DLUT-ot rak a PC képernyőre, és akkor nem csúszkákat kéne tologatnom, csak lemérni a Native színteret és legenerálni egy-egy 3DLUT-ot SDR-hez és HDR-hez...). -
alaves
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Ha SDR fényerő csökkenés van, nyilván van HDR csúcsfény vesztés is. Csupán arról van szó, hogy aki SDR-ben nagy fényerővel használja, évek múlva számolhat fényerőcsökkenéssel (ha egyáltalán még akkor működik a TV). Az összes többi technikájú TV-nél is azonos a helyzet.
-
hunspikey
őstag
Múltkor volt itt szó a TV-k fényerő csökkenéséről SDR-ben- Hát most kiváncsi voltam, recsekkoltam a G3 tartós RTINGSes tesztjére, és azt látom, hogy bár a 10% ablak valóban csökkent a full screen fehér gyakorlatilag pár százalékon belül van 13000 óra után - innen fogva kit érdekel ez?
És akkor még arról nem beszéltünk, hogy 200 nit is bőven sok lenne SDR-hez.
-
Yodamest
veterán
válasz
hunspikey
üzenetére
Igen amúgy így képen durván néz ki, de élőben nem ennyire látványosak a hibák, filmek alatt meg bizonyos horrorfilmeken kívül azért elég ritka, hogy ilyen 1-5% szürkét mutat az egész képernyő. (a fegyverek tipik ilyen volt, azon pont nagyon látszott, de azóta nem volt más film, amin zavaró lett volna) Amúgy meg bajnok a képminőség.
Ha nagyon akarod tesztelni a Fegyverek-en próbáld meg, ott sok ilyen jelenet van, hogy az egész képernyő úszik ebben a paszteles sötétszűrke színben, az konkrétan minden ilyen sávosodást meg fog mutatni.
-
-
eL Geri
őstag
válasz
Peace
üzenetére
Na akkor most szeretném megkérdezni, hogy ha ki is van kapcsolva az automatikus frissítés az LG-n, akkor hogyan lehet pontosan elkerülni, hogy ne dobálja fel minden indításnál az update kérdést?
Csak a router-es adott url-ek tiltása a megoldás?
Ezesetben pontosan miket is kell letiltanom? -
Peace
nagyúr
válasz
Peace
üzenetére
[link] G4 WebOS25 update enabled Media Player support for Dolby Vision on MKV files
Megcsinálták, csak **arul. Egyes formátumok elindulnak, egyesek nem. Sokaknál sehogy sem. Feliratkezelést is elbaltázták.
Legalább adna lehetőséget újra, hogy HDR-ben induljon DV helyett, de már azt sem. Komolyan mondom jobb volt, amíg nem játszotta le és minden indult szépen HDR-ben......
-
Peace
nagyúr
válasz
Peace
üzenetére
Szerintem LG ba**akodott megint valamit a lejátszott formátumokkal, mint tavaly ősszel, mikor megvettem a G4-et. Már csak HDR-t volt hajlandó rendesen lejátszani, DV-t mkv-ből ugye nem. Most már nem HDR felirat villan a sarokban, hanem Dolby Vision Plex-nél és egyiket viszi rendesen, másikat nem.
Amit visz szépen áttetsző vízszintes csíkok nélkül:
Main 10/L5/High/DV+HDR/Version 1.0/Profile 8.1/dvhe.08.06/BL+RPU/no metadata compression/HDR10 compatible/ BT.2020/PQ/BT.2020 non-constantAmit nem (sajna két ilyen sori epizódba is belefutottam egy nap alatt):
Main 10/Main/L5/DV+HDR Profile 8.1/ BT.2020/PQ/BT.2020nc/DCI-P3Nagyon örülni fogok, ha 10 havonta változtatgatni fogják, hogy milyen formátumot hogy játszik le. Még a végén tényleg inkább veszek egy dedikált lejátszót 100k+ért.....
-
roseA580
aktív tag
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Itt a Harmannál elég komoylan veszik ezt a dolgot. Igaz, én elektronika területről beszélek, de pl az összes fejegységet egyéni gyártási számmal, az összes tesztet elmentik, amit készítettek róla. Röntgenfényképek... Merci jön vissza, hogy hibás volt valami, akkor tudják mutatni a gyártó részről, hogy nálunk minden a helyén volt.
Persze itt a forrasztás van röntgenezve és fotózva, egy másik részlegen a csatlakozókat, a harmadik részlegen hőstressz mindegyik eszköznek, az utolsó fázisban pedig egy operátor kipróbálja az összes funkciót fejhallgatóval.
De ez ugye külsős gyártás, tehát a Merci meg az Audi kér fejegységet, akkor itt le van gyártva.
A Samsung meg Sony meg LG saját részre gyárt, nem tudom hogy ott mennyire lazák. Az tény, hogy valószínűleg automatizált a teszt(a Harmannál is sok teszt egy tanult ábra szerint megy, ami kétes, azt félreteszik emberi ellenőrzésre.), amit egy "AI" nem fog észrevenni, hogy hibás, mert nem ismeri fel, hogy mit kellene hibának látni.
Sony az nevetséges mostanság... Pedig a japán az híres a precízitásról...
Így, hogy nincs hivatalos garancia, így végképp elvetem, hogy vegyek egy Sony tv-t.
Az LG nálam nagyon jól szerepel, pedig féltem nagyon és minden tesztkép, ábra minden tökéletes.. Szerintem olyan 700-800 óra körül lehet benne, majd megnézem.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Valami panel teszt le is fut ahogy irtam, csak eppen a hibák felderítésére nem jo. 100% feheren nem látszik semmi, max csak a pixel hiba. 100% feheren illetve 100% színek mellett az en panelemen sem látszott semmi, de amint mas lett megjelenitve kiverte a szemet. Pontosan ezért nezik meg garanciaba is igy a hibákat, mert szépen le lehet rázni az embereket, hogy ugyan mar ennek a tvnek semmi baja nincs :)
Samsung kedvenc kerelme is az hogy ha nem látszik a hiba a beepitett teszt képeken akkor tokeletes a tv, nem szamit hogy valós tartalom esetén nezhezetlen a kép a hibáktól. :)A tobbit töröltem a lelki nyugalom végett

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
roseA580
üzenetére
Igen bekapcosljak par másodpercre amig egy muszer lecsekkolja hogy van e nyilvánvaló hiba 100% feher, piros, zold, kek eseteben. Kb ennyi. Nem tokolnek, mert az ido az penz.....
En most kaptam csere panelt, ahol meg a bekapcsolas tényét is vitatom ugynais pöttyös volt a kép mint a túró Rudi papírja....
Meg egy rohadt kompenzációt sem futtatnak rajta ami par perc lenne es megoldana ezt a problémát. Nalam meg is oldotta. Nem az allastol lesz ilyen, hanem attol hogy xarnak rá. Amit kaptam ez egy nyers panel volt.Ismet sony projektor pelda, milyen az mar amikor vesezl egy 4 millás projektort es 20-25% a kontraszt arany szorasa egyazon modellen belül? Na ennyire nem érdekli őket.
-
WhiteAngel89
aktív tag
hosszas alitgatasok után, (youtube videók stb tutoria) már elégedett vagyok a képi megjelenéssel azt hiszem
-
Peace
nagyúr
LG G4 Plex hiba. Nem tudom, hogy a tv update vagy valami Plex hülyeség, de mától a HDR tartalmaknál megjelenik alul-felül két félig átlátszó sáv a tényleges képi tartalmon. SDR-el minden rendben.Tapasztalta bárki? Baromi idegesítő.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Új tv esetében érdemes rögtön azzal kezdeni.
A nyers panel nagyon csúnya. -
N. Gabi
csendes tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Pixel tisztítás általában megoldja ezeket a problémákat habár én még ilyennel nem találkoztam egyenlőre
Mit lehet tudni a tv elő életéről ? -
N. Gabi
csendes tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Hát ez nem néz ki túl jól ..
Bal felül a kékesség az csak a fotón látszik ? -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
ez le maradt
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv
most vettem egy oled tv
c5 55
es ott pont közepén megy egy csík? ez gondolom nem jelent jót ... -
ρσгτσ
addikt
válasz
N. Gabi
üzenetére
2 év csak kijelző, az nem rendes garancia. Gondolom ezért. Az a kritikus pont ilyen esetben, tehát G4 tényleg más téma, de feljebb Samsung -ról volt szó.
Szerk.:
Egyébként a panel rohadás nem biztos, hogy 3 éven belül elő fog jönni. Bár nem tudom arra mekkora hatással van, hogy mennyit volt használva.Persze G4 -nél ez sem érdekes 5 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Konteó topic
- Parfüm topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az már az F-nél jár...

Ah de rossz ez.

Legalább adna lehetőséget újra, hogy HDR-ben induljon DV helyett, de már azt sem. Komolyan mondom jobb volt, amíg nem játszotta le és minden indult szépen HDR-ben......