- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz
tomi5244 #112116 üzenetére
Minden modellváltásnál kb. ilyenek a differenciák, mult évben is a C4/G4 megjelenésénél a raktáron fennmaradó C3/G3 is kb. félárban mentek el, kb.hasonló árakon.
Én is ezért vártam ez idáig a TV vásárlással, hogy kijöljenek az új 2025 évi modellek, és megkezdjék "kiszórni" a "régi" 2024 évi modelleket (én is már 1 hete a 77G4 használom megelégedéssel). -
válasz
tomi5244 #111714 üzenetére
Van ez a Paulmann markaju led strip, 75”-ra kb 9k amazonon vagy allegron es itthon is van kicsit dragabban. A hosszak a tv atmerohoz vannak kialakitva.
Nekem 77” mogott van, usbrol megy a cucc, nem olyan nagy a fenyereje mint az ambilightnak de igy is kellemesebb a kontrasztos tv kepernyo/falnal. van egy alap taviranyito azzal allithato mindenfele szinsema. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
tomi5244 #111603 üzenetére
Jön a C5 de ahogy írod is az drágább lesz egy jó pár hónapig, szóval nem vagy egyszerű helyzetben. Ha tényleg csak 1-2 hónap múlva lenne a helyén és használva, akkor ha ne adja Isten de valami hibája van..visszaküldeni már nem tudnád csak gariztatni. Ha viszont most nem csapsz le rá akkor valószínű hogy lecsúszol róla mert 1-2 hónap múlva vélhetően már nem lesz belőle mert kifut teljesen ez a széria...és a C5 marad opcióként de drágán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest