Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
Omateee
üzenetére
Én Stell kétkaros konzolt vennem anno a pana lcd-hez, tökéletesen funkcionál mind a mai napig. 77 C4 - hez pedig szintén Stellt vettem, de ez fix. A 83as modellhez már saját konzolt ad az LG. Esetleg még a vogels kínálatban keresgélj. Mindegyiknél van méret es súly megadva, amit fel lehet rájuk pakolni. Amúgy én nem a konzoltól tartanék, hanem a falba rögzítést kell jól megcsinálni. A vogels asszem alapból fischer duopower dübeleket ad már, a stell valami gagyit. Én mindig duopowerrel rakom fel (tégla falra), az ki nem jön onnan.
-
Daywalker
addikt
-
Daywalker
addikt
Érdekes ez az új webos...ezt a memória felszabadítás miatti újraindítást ma már kétszer is csinálta film közben, előtte soha...
-
Daywalker
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Köszi! Azt is olvastam h vki 35-ossel csinálta... Szóval el kell férnie.
nagy__sandor: egy fultisztito pálca végérol levagtam a vattát es azt toltam be...nem koppig, de ugy tűnik baromi hosszú a furat, szóval a 30as jó lesz szerintem. Persze csavatbolt a gyengék fegyvere
-
Daywalker
addikt
LG C4 77" melyik csavarral rögzítsem vajon a vesa konzolt? Ahogy nézem baromi mély a lyuk... A neten olvasva siman felrakják 12 mm-essel alátét nélkül...a másik azért eléggé hosszú, de elvileg az is elfér - alátétezve pláne.

-
Daywalker
addikt
Jött ma frissítés c4-re, és úgy tűnik javították, hogy nem játssza le egyáltalán a dovi mkv fájlokat... (azt írta, hogy nem támogatott...).
-
Daywalker
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Itt is így van, de én felrakom a falra majd, mert pont akkora a komód, mint a tv, így a ps meg a többi szar csak mögötte fér el, a lemezjátszót pedig most el kellett raknom emiatt. Szóval feljebb kell tennem, és akkor felmegy inkább a falra, tehát hátrébb kerül még 20 cm-rel
így olyan 4-4,5 között lesz valahol. Kéne egy moziszoba 
-
Daywalker
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Igen, így jön ki (és ez így is a jóval rövidebb oldala a nappalinak). A nappali közepére - közelebb - meg nem tenném a kanapét, mert hülyén nézne ki és szoktunk mást is csinálni a nappaliban a gyerekekkel, így elvenné a teret. Szóval maradt a nagy távolság és a nagy tv.
-
Daywalker
addikt
válasz
nagy__sandor
üzenetére
Hasonlóan gondolkodunk. A kisebbik (42) pana 10 vagy 11 éves, azt most szanáljuk, megy helyette az 50-es Pana megy a hálóba (ahol eddig a 42-es Pana volt) az 50-es helyére ment a 77-es. Mi is kb. 4 méterről nézzük, talán valamivel több is, ezért mondtam, hogy a 83+ is elférne számolás szerint. Ezért néztem én is a TCL 85C855-öt, de valahogy az oled felé húztam...hát abból a 77-est nem lehetett annyiért ott hagyni, és egyáltalán nem kicsi (nem úgy, mint az 50-es pana).
-
Daywalker
addikt
-
Daywalker
addikt
Tegnap tesztelgettem a saját új C4-esemet, igaz nem volt rá túl sok időm, de megnéztem a youtube-os tesztvideót és szerencsére nincs pixelhiba és banding se. A tinting szerintem van, de megmondom őszintén, tizenX év MVA panelezés után én erre biztos nem leszek érzékeny
-
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ez silver, bizom benne a gyerekeim nem torik ossze, ahhoz nagyok, falon van, onnan nem veri le a macska sem. De én is ugy gondolom, hogy jol jöhet ez még akar az utolsó pillanatban is.
-
Daywalker
addikt
Az imént beszéltem a MM ügyfélszolgálattal. Két év + garancia a 77" C4-re 75e ft (vagy 79, út kozben voltam, nem emlékszem pontosan
). Megéri? Nem szoktam évenként adni-venni a tv-imet, az előző két Pana lcd is szolgál 10 és 7 éve (mindegyiken 5 év gari volt, ebből 1x kellett az egyik mert a második, Bluetooth táv elromlott, más baj nem volt).
Amiben nem vagyok biztos h ezek a biztosítós dolgok mire terjednek ki, tehát panelrothadas stb vajon számít - e. -
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Jaja, ez van a leírásában is, meg kihúzni/lekapcsolni sem szoktam, de a lényeg, hogy pluszban nem igényli (és a leírás is ezt ajánlja, hogy ne indítgasd kézzel).
Sasi001: neked is köszi a választ.
-
Daywalker
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Lehet, sajnos nem néztem egész évben a kínálatot, de 640-ért a 77C4 sem volt rossz annyira, pláne hogy nem mindenféle bontott és javított. De igen, 750 a G4-ért tényleg jó ár.
Vhiktor:
én is ebben a szellemben vettem, csak az utóbbi pár oldal arról szól kb. hogy az lg szar és "úgyismegfogdögleni" akármit csinálsz. -
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Nekem is csak Panáim voltak eddig, de a C4 tényleg durván jó áron volt most. Ennek ellenére már elment a kedvem az egésztől, ami itt megy az utóbbi időben...
-
Daywalker
addikt
Annyira bearaztatott a mostani téma az oled hibákkal kapcsolatosan, arra gondoltam kötök még egy garancia plus silver biztositast a C4-re (30 bapon belül lehet). Valakinek nincs ötlete ezek kb mennyibe kerülnek oled tv-re? Tudom arfuggo, de 10 vagy 100 vagy több 100 ezres tétel lehet?

-
Daywalker
addikt
válasz
szabzoltan1
üzenetére
Googleben keress ra, hogy lg c4 power on sound és az AI már köpi is a választ.
-
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Bizony, én is
ugy voltam vele, hogy ezért az árért nem fizetek a 83"-ért felárat... De elég a 77" is. -
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Múltkor 640e volt a 77" C4 a Media Marktban, nem kiállítási darabok.
-
Daywalker
addikt
A jó hír, hogy a C4-en a Plex le tudja játszani a DV kontentet mkv-ből

-
Daywalker
addikt
-
Daywalker
addikt
Üdv!
C4 LG-n mi a helyzet most a Dolby Vision támogatással, már ami a beépített lejátszót illeti? Próbáltam DV kontentet lejátszani (mkv), de azt írja nem támogatott, nem indul el a lejátszás.
A DV kapcsán ezt tudom róla:
Dolby Vision info: dvhe.08.06, BL+RPU, HDR10 compatible, profile 8.1 single track single layerKöszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így olyan 4-4,5 között lesz valahol. Kéne egy moziszoba