Új hozzászólás Aktív témák

• deathcrow42

addikt

Philips Evnia OLED váltás Gigabyte FO32U2P tapasztalatok:

(32” 4K Oledet váltottam egy másik 32” 4K Oledre,’igen)

- Képminőségben semmi lényeges változás - ugyanaz a 4K panel van mindkettőben
    - Philips Ambiglow háttérvilágítás klasszisokkal jobb, mint ez a Gigabyte RGB valami, de én ezt spec nem használtam mert a feleségem lapáttal csapkodna, ha még ez is villogna mellette. Mozizáshoz jobb a Philips. Philipsnél Ambiglow off, ennél is RGB off van nálam.
    - Menüben/Appban a dedikált Philips Evnia app jobban kezelhető, mint a Gigabyte Control Center, de viszont a Gigabyte gyors menü opciói nekem sokkal jobban bejönnek. A Gigabyte Control Centert fel se tettem, Philipsnél a hátul lévő gombok elhelyezése full szerencsétlen.
    - USB-C töltés okés mindkettőnél, KVM még nem használtam, de ott nem várok gondot a Gigánál sem
    - Talpa egyiknek se jó szerintem, monitor kar erősen ajánlott mindkettőhöz
    - Nagyjából egyenlő monitorra taksálom őket, ha 250k-260k környékén be tudod szerezni őket újonnan akcióban (Philipset 300kért tavaly, Gigát a múlt hónapban Alza akcióban 250k-ért vettem) illetve használtan 230k körül instant buy szerintem. A Philipset ‘gyorsanolcsón’ elpasszoltam 235k-ért HA-n.

Új hozzászólás Aktív témák