Hirdetés
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android szakmai topik
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
válasz
razor03
üzenetére
Visszaolvasva a hozzászólásaidat neked 1. naptól nem jó a monitor. Elálltam volna a vásárlástól vagy cserét kérek azonnal.
Én tavaly május óta használom a 34GS95QE-B-t több fórumtársunkkal egyetemben + van itt 39GS95QE-B is. Panelban ezek nagyon hasonlóak a te monitorodhoz. Firmware frissítésen kívül eddig senkinek nem volt semmilyen hibája vele. A fekete tökéletes fekete a hdr támogatású játékok szemkápráztató módon néznek ki. Itt a fényerővel sincs probléma , de nem is húzgálja magától sehova. Rtings teszt szerint brightness nem az erősségük lehet te ezt érzed. Tejszürke feketét maximum az 5 éves lcd Lg tv-men látok
Egész képernyős csíkozást én 1x nem tapasztaltam , de a beégéses riogatás miatt pár hetente futtatok homogén tesztelést. 9 hónap alatt egy rosszul működő pixelt sem tudtam felfedezni rajta -
Skynet258
Topikgazda
válasz
razor03
üzenetére
Na most olvasom amiket írsz, hát egy egészséges OLED nagyon nem ilyen.
Valami nem kerek ott nálad vagy a beállításokkal, vagy hardveres baj van.
Amit lehet (Win oldalról és monitor oldalról) reset-elj, és nézegesd meg az alap kép módokat. A fekete itt fekete, nem is lehet más, mert azok a pixelek ki vannak kapcsolva, nem lehetnek szürkék. Pont sötét hátterem van most, ez élőben még feketébb, totális sötétség. Ha nálad nem ilyen a fekete akkor az nem ok.
Firmware frissítés monitoroknál általában a saját programjával lehetséges, USB-n kell összekötni a PC-vel. A manualt nézd meg nálad hogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami nem kerek ott nálad vagy a beállításokkal, vagy hardveres baj van.
Skynet258