- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én is dolgozom rajta, napi 8-9 óra, aztán még megy mondjuk egy 4-et, és ez minden nap.
Gyönyörűen bírja, QD-OLED. Legyen bekapcsolva minden létező védelem amit a monitorod támogat és annyi. A "kínzást" az sRGB módra értettem ("Próbálgatom megszokni az SRGB módot az AOC-nál, de őszinte leszek kifolyik tőle a szemem."), ha nincs szükséged rá grafikai munkák miatt, akkor ne azt használd. 
BTW képzeljétek múltkor poénból elküldtem a Scrub Daddy-nek a képet, ma pedig kaptam tőlük pár repi ajándékot (bögre, póló szatyor, kijelző tisztító), mert tetszett az alapító atyának a tengerentúlon.
Ezentúl már sosem mosom le, hogy azért ajánlom mert "érdek". Pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyönyörűen bírja, QD-OLED. Legyen bekapcsolva minden létező védelem amit a monitorod támogat és annyi. A "kínzást" az sRGB módra értettem ("Próbálgatom megszokni az SRGB módot az AOC-nál, de őszinte leszek kifolyik tőle a szemem."), ha nincs szükséged rá grafikai munkák miatt, akkor ne azt használd. 
Ezentúl már sosem mosom le, hogy azért ajánlom mert "érdek". Pedig nem.
Skynet258