- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Nincs más matt opció, de nekem még ilyen probléma
nem volt OLED-el (WOLED) meg havertól sem hallottam akinek QD-OLED je van. 27”/1440p mindketten.A korai genes panelekre volt ilyen text fringingre panasz.
Vagy felmész akkor felbontásban 27”/32” 4K ra, mindkettő nagyobb PPI mint az 1440p, 27” ben főleg, vagy esetleg várd meg a True Black coatingos Tandem OLED-eket, decemberre vannak kiírva gondolom legkésőbb januárban kaphatók lesznek. Glossy de mégis SOKKAL kevesebb tükröződés, youtube-on találsz róla vidiket már. Jön 280hz es meg 540hz es, mindkettő 27”/1440p. Ha viszont PPI okozza a problémád lehet ez sem oldja meg.
Mattra amúgy redditen szoktak panaszkodni aki nagyon érzékeny rá, hogy mintha kicsit szemcsésebb, “defókuszáltabb” lenne a kép, viszont itt a fórumon ezt a matt tulajok nem támasztják alá. Gondolom akkor embere válogatja, én matt oledet még nem láttam. (De ha valaki pesti és szívesen fogad vendéget 10 percre akkor szívesen megnézném amúgy, hogy legyen saját véleményem is róla)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258