- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Visszatértem pár gondolattal, sajnos nem értem a végére a dolgoknak.
Megrendeltem az MSI 271QP-t, miután megjött sajnos lett benne egy függőleges pixelcsík hiba kb. az első napon így elálltam a vásárlástól mert nem szerettem volna arra várni hogy egy új monitort panel cserével kapjak vissza. Azért pár órát ment és arra a következtetésre jutottam hogy annyira fényes a felülete hogy ez engem nagyon zavar, annak ellenére hogy egy viszonylag sötét szobában ülök még nappal is. A képe és a színek nagyon magával ragadó kifejezetten tetszik. Gondoltam hogy feltehetőleg nekem a matt bevonat jobb lenne ezért rendeltem egy nem QD-LED LG-t 27GS95QE-t. Összességében nagyon nagyon tetszik a monitor, dizájnba is nagyon jó illik a LG UltraGear GP-9 soundbaromhoz a V alaku talp, kellemes az ambient light is. Talán színekben kicsit elmarad a QD-tól ahogy azt írják is de azért messzemenőkig szép itt is a látvány bármi máshoz képest. Sokat állítgattam mactype, élesség, fényerő (sikerült a legjobb spotot belőni, szépek a betűk is) de valahogy van egy olyan érzése a szememnek szöveges olvasásnál mintha állandóan fókuszálnia kellene és most nem tudom eldönteni hogy ez a matt felület miatt van vagy a más fajta OLED technológia miatt. Egyszerűen káprázik a szemem olvasás közben. Az MSI-nél nem éreztem ezt de ugye ott a bevonat is más volt. Szóval elbizonytalanodtam minden tekintetben...
Gondolom a következő lépés a samsung g6 lenne csak nem tudom a matt zavar ennyire olvasásnál...Esetleg ötlet még ezen kívül?
Az ezüst nem a szívem csücske...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lexus, Toyota topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom a következő lépés a samsung g6 lenne csak nem tudom a matt zavar ennyire olvasásnál...Esetleg ötlet még ezen kívül?
Az ezüst nem a szívem csücske...
Skynet258