- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Visszatértem pár gondolattal, sajnos nem értem a végére a dolgoknak.
Megrendeltem az MSI 271QP-t, miután megjött sajnos lett benne egy függőleges pixelcsík hiba kb. az első napon így elálltam a vásárlástól mert nem szerettem volna arra várni hogy egy új monitort panel cserével kapjak vissza. Azért pár órát ment és arra a következtetésre jutottam hogy annyira fényes a felülete hogy ez engem nagyon zavar, annak ellenére hogy egy viszonylag sötét szobában ülök még nappal is. A képe és a színek nagyon magával ragadó kifejezetten tetszik. Gondoltam hogy feltehetőleg nekem a matt bevonat jobb lenne ezért rendeltem egy nem QD-LED LG-t 27GS95QE-t. Összességében nagyon nagyon tetszik a monitor, dizájnba is nagyon jó illik a LG UltraGear GP-9 soundbaromhoz a V alaku talp, kellemes az ambient light is. Talán színekben kicsit elmarad a QD-tól ahogy azt írják is de azért messzemenőkig szép itt is a látvány bármi máshoz képest. Sokat állítgattam mactype, élesség, fényerő (sikerült a legjobb spotot belőni, szépek a betűk is) de valahogy van egy olyan érzése a szememnek szöveges olvasásnál mintha állandóan fókuszálnia kellene és most nem tudom eldönteni hogy ez a matt felület miatt van vagy a más fajta OLED technológia miatt. Egyszerűen káprázik a szemem olvasás közben. Az MSI-nél nem éreztem ezt de ugye ott a bevonat is más volt. Szóval elbizonytalanodtam minden tekintetben...
Gondolom a következő lépés a samsung g6 lenne csak nem tudom a matt zavar ennyire olvasásnál...Esetleg ötlet még ezen kívül?
Az ezüst nem a szívem csücske...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- ASUS 27' 100Hz
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondolom a következő lépés a samsung g6 lenne csak nem tudom a matt zavar ennyire olvasásnál...Esetleg ötlet még ezen kívül?
Az ezüst nem a szívem csücske...
Skynet258