Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát srácok most brutál ideges vagyok.
Beadtam alzához a samu 34 G85SB monitoromat azzal a hibával garanciáztatni, hogy elég erős égett szagot árasztott magából. 30 napig várattak, konkrétan a 28. napon láttam hogy elindult vissza a monitor azzal, hogy a probléma javítás által orvosolva. A szervízlapon annyi van, hogy alaplap csere.
Na mondom milyen a szerintük javított monitor:
1, több helyen szétkarcolták a kijelzőt, de ez még a legkisebb problémám
2, nem működik a távirányítója hiába nyomkodom a monitor nem reagál rá csak a távirányítón villog a kis piros led.
3, nem működik az rgb világítás hátul
4, most kiléptem a menüben a hdr módból azóta képet se ad
5, konkrétan a gép kikapcsolása után nem megy el standby módba csak valami képernyőkémélőt mutat, ki kell húzni a tápját
6, ha visszadugom rögtön azzal indít a monitor, hogy menjek a service módba mert valamiket be kell állítani
Szóval ők így javították meg nekem az égett szag problémát
használhatatlanul kaptam vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
használhatatlanul kaptam vissza
Skynet258