Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Sziasztok.
Még mindig nem sikerült monitort vennem, két versenyző van, a Gigabyte Aorus fo32u2/p vagy az Asus pg32ucdm.
Utóbbi nálunk (Svájc) ucdmz néven fut és épp akciósan 720 chf-ért van (310 ezer HUF). A gigabyte 920 chf (395 ezer HUF). Nekem állítási lehetőségek, talpa, tesztek miatt eddig a gigabyte volt a befutó. Viszont az Asus ára az most elég jól néz ki. Képernyő minőségét tekintve, egyforma a kettő?
-
Squirrel
őstag
Ok, akkor ennyiert megrendelem.
-
Squirrel
őstag
Ez Gigabyte Aorus FO32U2P 870 CHF-ert (cirka 350 ezer HUF) jó ár?
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Tervezek egy komplett mini pc beruházás. Ott hosszas vívódás után - mini pc vs. barebone konfig - végül egy atomman g7 pt 32Gb/1Tb mellett döntöttem. Ez elvileg képes 1080p-ben játékokat is futtatni, néha így játszanánk is vele. Monitornak keresek valamit, a samsung oled 32 odyssey g80sd-t néztem ki. Ez nálunk jelenleg akcióban 870 chf. Nem olcsó, és úgy láttam, beégésre a samsungnál nincs garancia. Ez mennyire para most így 2025-ben? Esetleg javasoltok más monitort? Keret az kb így ennyi lenne, kb. 2000 chf/euro, ebből ugye a minisforum elvesz 1200-at. Azert mini pc, mert sok hely nincs az asztalon. És alatta se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258