-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap végre volt egy kis időm használni a Philips 32M2N8900 -t.
Nálam nagyon betalált a kijelző minősége és a bevonat is.
Furán kicsi ugye az 55" tv után, de az érdekes, hogy normálisan működik rajta PC -ről a HDR, míg a tv -n nem (csak PS5 -n).
Összességében szebb a megjelenítése PC alatt, mint az S95B -nek, mert azt akárhogy állítottam, nem tudott soha ilyen képet ott. Majd kipróbálom konzollal is, mert a HDR megjelenítése papíron gyengébb, mint a tv-nek.Az állvány minőségével nem vagyok annyira elégedett:
A mozgatása nem túl prémium érzés (az előző 8 éves LG -m sokkal szebben és könnyebben mozgott), a talp feleslegesen nagy és mély.
Természetesen van egy kis egyenetlenség a panel és az alsó káva között, de szemből nem látni semmit belőle.Az Ambiglow nem tud valami sok színt és folyamatosságot, de arra jó, hogy kiterjessze a színeket, engem nem zavar a késés sem.
Egyetértek kollégával: a bekapcsológomb rossz helyen van, szerencsére én nem fogom sokat használni.
Összességében ennyit nagyon megért ez a kis ketyere, a kép minősége csillagos ötös.
Én is gondolkodom monitor karon, attól függ meg tudom -e szokni a gyári állványt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gaming notebook topik
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Skynet258