Hirdetés
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Ezt a KVM-et hihy használod? Bedugtam a PC-ből az USB-ből az USB up csatiba, a bill.-t és egeret a monotor USB-A csatiba. Amig kap videójelet a monitor, addig műkszik is rendesen. Utána a laptop-ot bedugtam az USB-C-be, faxán műkszik azzal is a bill., de ugye ilyenkor ha atkapcsolom a bemenetet a másik DP portra, amin a PC megy, akkor ugye ott már ki van kapcsolva a videó jel, és a monitor kikapcsol, de a bill. és egér huzogatasra nyomkodasra nem is kapcsol be... De ha altatva van a gép, akkor sem ébred fel a bill.re. Ennek így kéne működnie, vagy én rontok el valamit? A kezelő progi még nincs felrakva, de gondolom az nem lehet gond.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem csak a magasabb PD töltés lett volna jó a noti miatt, de ennyi kompromisszumot megengedtem.
Skynet258