- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard0828
tag
Nekem most a hetekben volt szerencsém mindkét felülethez. (ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM VS Philips Evnia 27M2N8500 Oled)
Nekem a matte egy kicsit fàtyolosabbnak tűnt,ha ràment a fény veszít a kontrasztból és matte mivoltàból adódóan nagyobb felületen szórta szét a bejövő fényt
A jelenleg hasznàlt Glossy,sokkal kontrasztosabb marad fény hatásàra,viszont egy az egyben làtod mi tükrözödik ha sötét a tartalom amit nézel,ez màshogy tud zavaró lenni.Ha tudod szabàlyozni a fényt akkor én a glossy-t javaslom,mert alapvetően élesebb kontrasztosabb képet tud megfelelő körülmények között adni.Ha viszont nehézkes a fény megoldanod akkor matte.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258