Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp
    addikt

Csütörtökön az egyik kolléga bicegve jött be, rosszul lépett, ajánlottam neki a voltaren gélt. Most néztem biciklis fényvisszaverőkről teszteket jutubon, feldobta közben a voltarenes reklámot. :D Ezen kívül csak biciklis home trainereket reklámozott (olyanom már van, naponta tekerem), meg egy kokakólás karácsonyi spot ment le.

p

tavaly az egyik kollega beírta a céges csetbe, hogy megvan a gyerek (márhogy megszületett), bent az irodában beszéltünk kb. 5 percet így a többiek magyarul, (kb. hogy mennyi extra szabi jár) és az első banner ami jön az bababútor :D (se előtte, se azóta nem jött semmi kisgyerek related content).

lett céges kurzerás accom csüt este, azóta kb. 5 különféle oktató platform reklámjait kapom folyamatosan (amúgy a kedvencem az 1 hónap alatt data scientist :DDD)

rendeltem robotporszívót, miután megjött, az akkori barátnőm apjához átmentünk, beszéltünk róla pár szót, aztán 1 óra múlva valamit akart mutatni fészbúkon. hát nem pont robotporszívó reklám volt az első?

Új hozzászólás Aktív témák