Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nekem volt b corsám , abból is 3 ajtós, szóval tényleg csak a smart meg a matiz ami annál kisebb
1.2 masszív 45 lóerő (de volt lángcsóva festve az oldalára, szakértők szerint az +10 lóerő
) , '96-os azzal nagyon stabilan eljártam 4.5-5.5 lityivel, igaz autópályán nem nagyon kellett figyelni hogy nehogy túl gyorsan menjek
nyáron 1x volt, hogy 485km-re nem tudtam rátankolni 20 litert
de ott tényleg kb. az egész az ilyen minimál forgalmű főúton 85-el csapatás volt
viszont kb. mindenki akinek b corsája volt azt mondja, hogy 6 liter alatt sosem evett... igaz én egy elég jól karbantartott példányt vettem, biztos számít az is. -
Igen, de van akku, meg az ahhoz tartozó elektronika, ami jelenleg drágább (legalábbis drágábban adják) mint a váltót és kiegészítőit.
Én nem vagyok az elektromos autók ellen, de ez a konstrukció ebben a formában szerintem még elég kezdetleges. (Ha lenne pénzem valószínűleg PHEV-t vennék)
#85275 emvy: ez igaz, de akkor ennek a megoldásnak végülis mi értelme van? Ugyanúgy van benne benzin motor, ugyanannyit fogyaszt mit egy hagyományos autó, cserébe valószínűleg drágább lesz mint egy sima benzines autó.
-
-
Uher
aktív tag
Viszont ez hivatalos:
Az operatív törzs szerint pénteken terheléses támadás érte a védőoltás-regisztrációs oldalt, az EESZT honlapját, és a támadás a receptfelírási rendszert is érintette. A helyreállítás jelenleg is zajlik, a tájékoztatás szerint „a támadást felelőtlen emberek követték el” és hasonló akcióra más országban is volt példa. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Macska topik
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1.2 masszív 45 lóerő (de volt lángcsóva festve az oldalára, szakértők szerint az +10 lóerő
) , '96-os azzal nagyon stabilan eljártam 4.5-5.5 lityivel, igaz autópályán nem nagyon kellett figyelni hogy nehogy túl gyorsan menjek
nyáron 1x volt, hogy 485km-re nem tudtam rátankolni 20 litert
de ott tényleg kb. az egész az ilyen minimál forgalmű főúton 85-el csapatás volt