Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nekem volt b corsám , abból is 3 ajtós, szóval tényleg csak a smart meg a matiz ami annál kisebb
1.2 masszív 45 lóerő (de volt lángcsóva festve az oldalára, szakértők szerint az +10 lóerő
) , '96-os azzal nagyon stabilan eljártam 4.5-5.5 lityivel, igaz autópályán nem nagyon kellett figyelni hogy nehogy túl gyorsan menjek
nyáron 1x volt, hogy 485km-re nem tudtam rátankolni 20 litert
de ott tényleg kb. az egész az ilyen minimál forgalmű főúton 85-el csapatás volt
viszont kb. mindenki akinek b corsája volt azt mondja, hogy 6 liter alatt sosem evett... igaz én egy elég jól karbantartott példányt vettem, biztos számít az is. -
Igen, de van akku, meg az ahhoz tartozó elektronika, ami jelenleg drágább (legalábbis drágábban adják) mint a váltót és kiegészítőit.
Én nem vagyok az elektromos autók ellen, de ez a konstrukció ebben a formában szerintem még elég kezdetleges. (Ha lenne pénzem valószínűleg PHEV-t vennék)
#85275 emvy: ez igaz, de akkor ennek a megoldásnak végülis mi értelme van? Ugyanúgy van benne benzin motor, ugyanannyit fogyaszt mit egy hagyományos autó, cserébe valószínűleg drágább lesz mint egy sima benzines autó.
-
-
Uher
aktív tag
Viszont ez hivatalos:
Az operatív törzs szerint pénteken terheléses támadás érte a védőoltás-regisztrációs oldalt, az EESZT honlapját, és a támadás a receptfelírási rendszert is érintette. A helyreállítás jelenleg is zajlik, a tájékoztatás szerint „a támadást felelőtlen emberek követték el” és hasonló akcióra más országban is volt példa. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyWatcher Virtuoso Gti 150/750 Flex Dobson távcső
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1.2 masszív 45 lóerő (de volt lángcsóva festve az oldalára, szakértők szerint az +10 lóerő
) , '96-os azzal nagyon stabilan eljártam 4.5-5.5 lityivel, igaz autópályán nem nagyon kellett figyelni hogy nehogy túl gyorsan menjek
nyáron 1x volt, hogy 485km-re nem tudtam rátankolni 20 litert
de ott tényleg kb. az egész az ilyen minimál forgalmű főúton 85-el csapatás volt