Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nekem volt b corsám , abból is 3 ajtós, szóval tényleg csak a smart meg a matiz ami annál kisebb
1.2 masszív 45 lóerő (de volt lángcsóva festve az oldalára, szakértők szerint az +10 lóerő
) , '96-os azzal nagyon stabilan eljártam 4.5-5.5 lityivel, igaz autópályán nem nagyon kellett figyelni hogy nehogy túl gyorsan menjek
nyáron 1x volt, hogy 485km-re nem tudtam rátankolni 20 litert
de ott tényleg kb. az egész az ilyen minimál forgalmű főúton 85-el csapatás volt
viszont kb. mindenki akinek b corsája volt azt mondja, hogy 6 liter alatt sosem evett... igaz én egy elég jól karbantartott példányt vettem, biztos számít az is. -
Igen, de van akku, meg az ahhoz tartozó elektronika, ami jelenleg drágább (legalábbis drágábban adják) mint a váltót és kiegészítőit.
Én nem vagyok az elektromos autók ellen, de ez a konstrukció ebben a formában szerintem még elég kezdetleges. (Ha lenne pénzem valószínűleg PHEV-t vennék)
#85275 emvy: ez igaz, de akkor ennek a megoldásnak végülis mi értelme van? Ugyanúgy van benne benzin motor, ugyanannyit fogyaszt mit egy hagyományos autó, cserébe valószínűleg drágább lesz mint egy sima benzines autó.
-
-
Uher
aktív tag
Viszont ez hivatalos:
Az operatív törzs szerint pénteken terheléses támadás érte a védőoltás-regisztrációs oldalt, az EESZT honlapját, és a támadás a receptfelírási rendszert is érintette. A helyreállítás jelenleg is zajlik, a tájékoztatás szerint „a támadást felelőtlen emberek követték el” és hasonló akcióra más országban is volt példa. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1.2 masszív 45 lóerő (de volt lángcsóva festve az oldalára, szakértők szerint az +10 lóerő
) , '96-os azzal nagyon stabilan eljártam 4.5-5.5 lityivel, igaz autópályán nem nagyon kellett figyelni hogy nehogy túl gyorsan menjek
nyáron 1x volt, hogy 485km-re nem tudtam rátankolni 20 litert
de ott tényleg kb. az egész az ilyen minimál forgalmű főúton 85-el csapatás volt