Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uher
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Vab fizikai kulcs is benne, bal 1 ajtoban meg a zar
-
Uher
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Union belul elvileg 1 lehet, amerikaban helyi kell (fel ev utan?), es az nem erinti a magyart.
-
Uher
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
2001es c corsa, 1.2, 75 lo, 6 liter alatt szerintem sosem fogyasztott, 6.5-7.5 a teli atlagok.
-
Uher
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Teamviewer vagy a windows beepitett tavoli asztal programja
-
Uher
aktív tag
Megjelent az uj unios covid applikacio, egyenlore csak androidra. Namost akinek le van tiltva a Chrome a droidon, mint nekem, annak nem indul el
Raszanok egy A4 es lapot es inkabb kinyomtatom. -
Uher
aktív tag
Viszont ez hivatalos:
Az operatív törzs szerint pénteken terheléses támadás érte a védőoltás-regisztrációs oldalt, az EESZT honlapját, és a támadás a receptfelírási rendszert is érintette. A helyreállítás jelenleg is zajlik, a tájékoztatás szerint „a támadást felelőtlen emberek követték el” és hasonló akcióra más országban is volt példa. -
Uher
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
jobban kopik a kozepe, illetve ha nagyon tul van fujva elofordul, hogy kevesebb a tapadas.
-
Uher
aktív tag
-
Uher
aktív tag
en win 10 et pendriverol telepitem mar egy ideje, rufussal csinalok telepito pendrivot, ott gpt es uefi-t allitom be. bios(uefi) akkor nem ismeri fel a pendrivot, ha a secure boot on ra val allitva, amit offba rakok telepites idejere. sata achi ra, aztan mehet. biosban elsodleges bootot a pendrivera, vagy ha van dedikalt gomb bekapcsolasnal, akkor azt nyomogatom es ott valsztom ki a pendrivot. legacy ra allitani szerintem dvd rol valo telepitesnel kell, bar mar kopottak az emlekeim.
-
Uher
aktív tag
-
Uher
aktív tag
válasz
bobsys
üzenetére
nyil szokott lenni, vagy inside/outside felirat.
ha meg nincs semmi akkor elso felszerelesnel barhova lehet rakni, utana meg illik a forgasiranyt megtartani legalabb.
cserelgetni meg vagy a hatsokat elore/elsoket hatulra felnirol levetel nelkul vagy akar keresztbe is, de akkor felnirol le
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest