Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz fokukac #73792 üzenetére

    Én meg a bagósokat vonzom rendületlen. Aszondja idegenvezető, hogy az apartmanokban tilos a dohányzás, cserébe a nemdohányzók is tegyenek annyi kompromisszumot, hogy elnézik az erkélyen dohányzást. Hogy mivan? Tehát a nemdohányzók tűzbiztonsági okból nem dohányozhatnak, és akkor a nemdohányzó részére ez a dohányzó kompromisszuma, hogy nem füstöli tele az apartmant, meg nem gyújtja fel? És akkor ő bagózhat az erkélyen, cserébe én? Szóval most mindenki az erkélyen füstöl, kb. 50-ből 35 ember, és mivel meleg van, erkélyajtók nyitva, aki nincs résen, annak a szobája olyan szagú mint régen a falusi kocsmák, ÉS, még az is lehet hogy a bagós addig a sajátját becsukja. De én vagyok a köcsög, hogy nem szeretem a bagószagot.
    Továbbá a helység huzata többnyire észak-déli, az erkély és a bagósok délen van, de amint hallom csattanni a gyújtót, a kibaszott huzat megfordul, és a déli erkélytől szívja át a füstöt mindenen.
    Jó, szerencsére hagymát, fokhagymát, babot enni nem tilos az apartmanban, és az erkélyen fingani sem. Mert milyen fura, hogy a dohányzás és más lakóhelységének befüstölése bocsánatos bűn, sőt, divatos, trendi dolog, de fingani nem. Pedig a mesterséges dohányzás nélkül lehet élni, a nem fingásba viszont meg lehet dögleni. Mégis, egyik fúj, undorító, másik viszont milyen kellemes trendi. Hát, ez az én kompromisszumom. Te bagózol, én fingok. Neked az öngyújtód csattan 5 percenként, nekem a seggem. És szagoljuk egymásét.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák