Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Én abban hiszek, hogy a mértéktelen, és az egyoldalú táplálkozás az, ami egészségtelen. Nem hagynám el teljesen a húst, de az utóbbi pár évben sokkal több minden mást eszek: zöldeket, halat, sajtot. Amúgy is szinte csak csirkét eszünk már, max marhát, ha valami darált húsos cucc van. Amit igyekszem elhagyni, az a péksütemények, és a krumpli, de ezeket sem akarom teljesen kizárni, csak előbbiből rengeteg magos változatot, fehér liszt, és cukor nélkül, utóbbit nagyon ritkán, és olyankor is inkább édesburgonyát. Ja, meg sütikkel kell nagyon vigyázni, azok rohadékok. Kilóra kb érettségi környékén voltam utoljára ennyi, vagy még előtte, csak akkoriban esélyem sem lett volna lefutni egy maratont.

Amúgy tudom, hogy buzis, de sörből is csak alkoholmentest iszok, alkoholt bármilyen formában szinte egyáltalán nem, kb évente 3-4 alkalommal egy-egy kis adagot.De ma pl ‘csalónap’ van, főztem egy kis tésztát a csicseriborsós raguhoz. Minap bontottunk végre egy bort, asszem, abból is megengedek magamnak megint egy pohárral.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi