Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
6-os nem bírta túl jol a vizet. Tapasztalat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ismerősömnek is valami vízálló ifonja volt amit bevitt vízbe asszem gyereket fotózni? Persze beázott...hisz vízálló. Az epöl meg aszondta, bocsi, nincs garancia. Vízálló, de beázott telefonra nincs garancia. Aztán szakszerű szétszerelés után derült ki, hogy a gyári, vízállóságot biztosító butilcsík nem ért körbe a kereten, így ott bement a víz. Tehát gyári hibás volt, de erre nincs módod rávilágítani, hisz te nem szedheted szét, csak ők, de ők meg nem szedik, mert csak.
Aprólékos miszlikre bontás, és szárítás után sem működött. Valami történt benne, de nem. Végül erre specializálódott, nem epölös szakemberrel bizniszelte el. -
Tim82
félisten
Meg hát ugye a tál rizs, mely éjjel kis ázsiaiakat csalogat elő, hogy megjavítsák a telefont.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
“Beleesett az iphone-om a sörömbe. Kicsit ugyan nyomni kellett, mert nem volt túl nagy a pohár szája. Na ja, holnap lehet, hogy izomlázam is lesz, mert tényleg szoros volt azért.”
Emyém a fürdőkádat járta meg (a mosdó szélére tettem le, aztán sikerült úgy meglökni, hogy a vízzel teli kádban landolt), azt is túlélte. Az újabb, jack nélküli modellek meg már vízállóak. Annyit azért én megtennék, hogy veszek egy zacskó szárítótablettát, és összezárom velük a telefont egy dunsztosüvegben az éjszakára. Korrózió később is tud dolgozni. Bár ha megy a fűtés, és totál száraz a lakásban a levegő, akkor mindegy is nagyjából.
p
-
szomorú, hogy nincs itt senki, akivel megoszthatnám ezt az élményt.
A legszebb, hogy ez már nem a céges ájfón SE, hanem megvettem
persze abban van a céges sim-kártya.Kíváncsi vagyok, holnap fog-e működni.
Olyan 15 másodpercet volt a sörben, az alsó harmada...
a kijelző, ujjlenyomatolvasó ment, szóval valszeg semmi baja. De hogy a mikrofonnak, töltőnek, jack dugalj-nak nem lett baja, azt csak holnap tudom tesztelni. -
Bazzeg, beleesett az ájfónom a sörömbe...
Kiesett a zsebemből, ahogy feküdtem a kanapén, És bele a sörömbe... És ki se tudtam venni egyből, mert bele szorult... -
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Függetlenül attól hogy az ott valóban gany munka, meg kell jegyezni, hogy a keretosszeg több, asszem 19 db közösségi ill. játszótérre vonatkozik, melyből ez csak egy. A média nyilván ezt kapja fel, az utcánk végénél lévő nem pont így néz ki, igaz, ott már 45 éve játszótér van.
-
EQMontoya
veterán
NoLF, Kukac és a többiek, akkor lesz valami hétvégén? Ha igen, holnap csörögjön rám, akinek jó
-
lenox
veterán
En 150%-kal hasznalok 3840x2160-at. Szerintem az a jo.
-
ToBeY
nagyúr
Ahogy nézem egy 27" 1440p monitor nagyjából 5-7k olcsóbb mint egy 32" 4k monitor,szóval ez eldőlt úgy érzem.Jó mondjuk 1440p curve (ami pont nem szempont)
-
nem, még most is ilyen win10 alatt.
nem minden programnál, de soknál.Illetve amikor excelből, wordből nyomtatok, pdf-esítek, rendszerint máshogy néz ki az eredmény, mint ahogy előtte látom, máshogy töri a sort, kilóg, túllóg, bármi.
minden egyes alkalommal át kell állítanom a laptopon 100%-ra, hogy lássam, hogy hogy fog kinézni.Ha átállítod menet közben a dpi-t, akkor pedig még az is homályos lesz, ami addig nem volt az.
Szóval én nagyon szeretem a windows dpi megoldásait.
-
hát, ez véleményes.
számomra - és sok más ember számára is - a 24 colos, 16:10 arányú, 1920 x 1200 felbontású monitor az, ahol nem kell semmit állítani, mert pont jó. ez 0.2692mm-es dpi. Ehhez még a 150% is kevés.
De egy csomó minden a windózban a dpi-állítástól csak homályos lesz.... -
ToBeY
nagyúr
Vajon 28"-on a 4k felbontás mennyire hasznàlható?
-
lenox
veterán
5 ajtos Lada Niva megvan-e?
-
-
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
ugyanez német autóban való égőcserére?

-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem, a csütörtök az hänchentag. Akkor van itt az effendi grilles autó a bahnhofnál. A ganzes Hänchen XXL Pommes-szel csak 11 juró, és hárman jóllakunk belőle. Döneres amúgy nincs is a faluban. Olasz étterem az van, valamint egy echte német wurst-imbiss az industriegebietben, meg egy schnitzelező a rathaus mellett. Mondjuk a szomszéd faluban van jó döner is, szoktunk is venni - ez is olyan, mint a pizza, azt is néha hiába olaszok csinálják, csak nem jön össze, a döner sem sikerül a törököknek mindenhol egyformán jól.
p
-
EQMontoya
veterán
Peterkenek szeretettel: [link]
-
ToBeY
nagyúr
Hmm,volt valami robbanás a Kunigunda-nál,egy pillanatra elment az áram.
Ahogy olvasom elég komoly a dolog -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én itthon és a cégnél is tapasztalom egy egy nofrost hűtő előnyeit. Az a csekély hátrány, hogy a nyitott jégkockatartóból egy hét alatt kipárolog a jég, illetve a rosszul zárt edények -ben/mögött erősebben szárad az étel, eltörpül ahhoz képest, hogy nincs a hűtőtérben se jég, se víz, se jeges hátfal, se elduguló csatorna. Azon belül valami ismertebb márka, meg az egyéni igények. Nekünk itthon egy tízensokéves samsung van, cégnél bent egy drágább liebherr volt. Mindkettő kisfagyasztós, de külön ajtóval. A samsung így tizensokév után már hangos kattanással indul, de csak ha figyelem. Mindkettő oldalfali hőleadós. Amúgy a samsungot legutóbb kb. 10 év után kapcsoltam ki, de érdemes gyakrabban. Majdnem 6 óráig tartott mire a belső nem látható rész is kiolvadt. Vagyis a hűtőtér száraz, de a hideg hőcserélő ezekben is jegesedhet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudom,Mi két éve vettünk valami noname,de német hangzású hűtőt,azóta is kiválóan működik kop kop (talán Bauknecht)
Sőt lejjebb kellett venni 5fokól mert bazi hideg volt benne minden. -
parandroid
félisten
Apropó, hűtő. A beépített konyhával együtt valami Haiert kaptunk, de nem vagyok elégedett vele, kicsit sokat izzad belül (tócsába gyűlik a víz a polcokon), igen sokat megy, és nagyon fura hangokat ad ki, szóval kinéz egy új darab. Van ebből valami best buy? Nem akarom a világ legdrágább hűtőjét, de valami noname kínai kacatot sem. Olyan 75x180 cm helyem van, ahova be tudok tenni egyet, ahogy nézem, 71 cm szélesben már vannak duplaajtósak. Ami zavar ezeknél, hogy nagyon sok esetben ha nyitom az ajtót, akkor a mélyhűtő fakkok előtt is nyílik, ami nekem energiamegtakarítási szempontból kicsit fura. Vagy ezek a fiókok önmagukban olyan jól zárnak, hogy mindegy nekik?

p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Amúgy kétnapnyi obligát hazudozás után egy teljesen korrekt beismerés, felelőssel, beszámolóval, és őszinte(nek ható) megbánással. Még a következményeket ugye nem ismerjük, de mindegy is sok szempontból, illetve a tanulságok levonása is még hátravan, de le a kalappal eddig irán előtt. Ruszkik a mai napig nem voltak képesek beismerni, hogy hibáztak, zsigerből hazudnak, eszükbe sem jut, hogy lenne más mód is. Persze ők ott sem voltak, csak a turistáik segítettek be a krímfoglalóba.
p
-
-
bobsys
veterán
Nyaron megyek Magyarorszagra, (jegyet megvettem) ha kell valami es elfer a borondben elviszem.
-
-
parandroid
félisten
“Részvétét fejezte ki az iráni külügyminiszter. Mohamad Dzsavad Zarif szerint emberi hiba okozta a tragédiát abban a kiélezett helyzetben, amelyet az Egyesült Államok felelőtlensége okozott.”
Ahogy előre látható volt. Olyan idegesek voltunk a
mocskos imperialistákhitetlen gyaur kutyák miatt, hogy lőttünk mindenre, ami repült.
p -
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Khmm, orosz hekkerek.
-
válasz
parandroid
üzenetére
olyan még nem volt, hogy az adott országból éppen felszálló polgári repülőt lőttek volna, a légifolyosón, a reptéről 20 km-re. Biztos nem nézik a fligtradart a perzsák.
ez olyan, mintha kb Óbuda magasságában lelőnék a Ferihegyről felszállt gépet. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ukrán szakadárok sem voltak jobbak. Akinél kalapács van, az mindent szögnek néz. Gondolom olyan háborús hisztéria van, hogy mindent amerikai drónnak néznek, ami repül. Ehhez hozzátartozik még, hogy adtak nekik pár rakétát, és megmutatták, hogy kell kilőni, de sem etikailag, sem harcászatilag, sem mentálisan nem állnak a helyzet magaslatán. De mondom, ehhez nem kell a sivatagig menni, egy országgal arrébb is ez van, de adott helyzetben itt is ez lenne.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ez amúgy hatalmas, hogy ezek a f*szok a saját állampolgáraikat és a tőlük elszármazott hazájuk fiait lövik le rakétával. És azt se mondják, hogy bocs, hanem tagadják az egészet.
-
lenox
veterán
De manapsag amugy lehet venni repjegyet is megfelelo desztinacioval. Vagy amugy vannak vulkanlatogato bulik is. Szoval lehet elokelo modon is eltunni.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
csak annak nem biztos, hogy áramütés lesz a vége. de a halál az halálbiztos

-
válasz
parandroid
üzenetére
Kollégánk Degecz-ről megint megmondta a legjobbat

Ui. mondjuk open office irodában performálni még ezt sem olyan egyszerű (konnektor az álpadlóban, esetleg energiaoszlopokban az asztal mögött

-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Én értem, mit mondasz, de 65 évesen még értelmezhető időn belül le szeretnék futni egy maratont. Meg ha lehet, 70 évesen is. Persze a szükséges edzésmunkával, meg minden hozzátartozó sallanggal.
Én amúgy nyugdíjas sem akarok lenni. Amilyen munkaerőhiány van, heti 20-30 órában tuti lehet majd akkor is találni valamit. Nem a pénz miatt, hanem mert magam sem hittem volna pár éve, de kb belehülyülnék a semmittevésbe. Különben is az a legtutibb, ha a munkahelyen hugyozol bele a konnektorba. Ha bunkó a főnök, akkor nyilván az övébe. Amikor ő is ott van. Persze csak amikor már nagyon elég volt mindenből.p
-
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Warships
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi