Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToBeY
nagyúr
Én is próbáltam logout-ról fórumozni,de nem tetszett,így hamar visszatértem ph felületére.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Kinek mi. Nekem pont az tetszik, a többié nem.
-
-
-
Spet
addikt
Nők- nőügyek topik 2.0

-
Vérboci
addikt
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én pl próbálkoztam a köreimben lévőekkel ismerkedni ,és ott két opció van, az egyik akiknek vagy van valakijük, vagy épp már kialakulóban van egy következő kapcsolata. A másik részleg akiknek meg túl fiatal vagyok a 29 évemmel, pedig szerintem egy kapcsolatban a kor annyira nem sokat számit, mint azt sokan gondolják. A társkereső oldalak, applikációk meg úgy kukázhatóak ahogy vannak....discokba, szórakozóhelyekre pedig alig járok, vagy ha megyek is, akkor is olyan barátokkal logok ott, akikkel egy zenekarért rajongunk. Bár lehet velem van a gond, hogy élőben sokkal visszahúzodobb vagyok mint irásban, hiszen az előző exeimet is online szedtem fel
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát nem tudom, hogy akarok-e még ide jönni.
Most ilyen apartmanosra vettük, Makarskától délre, szép a panoráma, meg nagy a terasz, meg itt a tenger 10 méterre, de most annyira nem jött be,
. Van itt egy csomó horvát, és mindig üvöltenek. Nem tudom, hogy ezek belföldi turisták, vagy itt laknak, passzolom. Három felől háromféle zene szól.
Nem is tudnak máshogy beszélni, csak üvöltve, mindegy, hogy 2 méterre vannak egymástól vagy 30-ra. Egész nap szól a zene, és üvöltenek, kurjongatnak, és visszhangzik. bazdmeg, mintha egy Kusturica-filmbe csöppentem volna bele. kiáll a teraszra, kurjant valamit, majd két házzal odébb a másik terazról visszakurjant neki valaki valamit. Aztán este együtt grilleznek az utcán. Ez amúgy kb. 50-100 méterre van, csak visszahangzik az egész.
Most miután a 3. nap keltettek reggel 7-kor, elgondolkodtam, hogy elmegyünk máshova...
Ui. ja, vannak egyéb dolgok is. Épül itt a tengeri híd a Peljesac félszigetre, igaz 1 km-re vannak, de nonstop dolgoznak. Továbbá itt búg valami szippantós- és csatornatisztító kocsi is, ami most nézem, mintha beleengedte volna a barna trutyit az azúrkék tengerbe. Szóval most egy kicsit csalódott vagyok. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Ez így baromság (legalábbis ők tagadják). Megváltozott a világ, legalábbis vidéken, sokkal inkább azt látom, hogy társaságok mennek mindenhova, és maguk vannak, nem keverednek más társaságokkal. Kevés az értelmes, igényesebb szórakozóhely, ahol ismerkedni is lehet. Marad a munkahely, barátok barátai, ismerősei. Én meg még ki is baszok magammal, mert mi örökké házibulizunk, meg olyan koncertekre járunk, ahol csak 100+ kilós szőrös férfiak vannak.

-
Ennyi kapuzárásos ember van itt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
Dyrtyho
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Én úgy gondolom hogy azért nehezebb ismerkedni, mert a legtöbb lány, tisztelet a kivételnek, sokkal inkább anyagiasak lettek, mint anno voltak. Persze léteznek olyan nők is, akik nem a pénz miatt jönnek össze egy-egy palival, hanem a stílus, személyiség, és belső értékek miatt, csak mára már ezen nők személye elég kevés, mondhatni ritkák mint a fehér holló
-
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére

-
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem jössz koncertre?
-
ToBeY
nagyúr
Vajon miért "homokórázik" Chrome legtöbb oldalnál E6440 és gigás nettel?
Ha ráfrissítek az oldalre egyből bejön minden. -
Dyrtyho
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Sajnos a mai, modern világban nagyon nehéz ismerkedni, igy sok az egyedülálló ember, aki csak a barátaival megy nyaralni, szóval aki családos ember, annak 2-3x annyiba kerül akár egy külföldi vagy itthoni nyaralás mint egy szinglinek.
(#68159) Spet
Azok a régi jó, pop up!-os reklámok, amiktől vírusos lett sokunk gépe
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Modern nyávogós. Ez az lehet amit én metroszekszuálisnak hívok így káesszel.
Nézegettünk mi is after árakat, de fura volt, hogy 700-1000 €/hét/apartman isztriai főszezonbeli mellett szeptember közepén tengertől/strandtól 150 méterre egy apartman Makarskától délre 299 €/hét/ap.Namost mi hol van itt most.. megint kell keresgélni. Olyan ez, mint ahogy a bótokat 2 havonta átrendezik, hogy bolyongó zombikat csináljanak a rutinos bevásárlókból?
A régi valahogy informatívabb volt a szemnek.. -
NoLF
veterán
Uj munka, uj ph felulet, uj remenyek

-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Tovább is van, mondom még:
-jelenleg mobilrol bármilyen belső site váltás kidob, hiába két perce sincs, hogy beléptem
-hardverapron az értékelés írása akkor sem megy, ha mar be vagyok lépve
-a kedvenc topkikok oldal legalsó eleme nem nyomtató meg telefonon, mert annyira alul van, hogy ha megnyomod, akkor az alsó menü jön fel. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mer' szar, szemet, szar alakok vagyunk, akiknek nem jo semmi!

-
-
EQMontoya
veterán
Ja, annyira reszponziv lett a design, hogy HA-n nem lehet ertekelni.
Sem mobilrol (Safari), sem desktop kliensrol (MacBook Pro, Chrome).Vallveregetes a fejlesztoknek. Ott a gomb, csak nem csinal semmit, ha megbokod.
Szerk: oooo baszd meg, a webmaszturbacio csucsa. Tehat ha PH-n vagy belepve, de HA-n nem, es ranyomsz PH-n egy HA linkre (pl. privatjaidbol kiindulva), akkor ott nem vagy bejelentkezve, az ertekeles gomb pedig nem ad hibauzit, hogy "talan jelentkezz be, te balfasz", hanem szimplan nem csinal semmit.
Komolyan, kiprobalta ezt valaki valaha, mielott kikurta elesbe?
Igen, tudom, csinaljak jobbat, ha tudok. Koszi, abbol elek.
-
válasz
parandroid
üzenetére
És ezeket a hosszú hozzászólásokat mind mobilon gépeled?
Azért egy pc-n sokkal könnyebb. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Három ‘desktop’ gép van itthon, az egyiken a kisebbik lányom rajzol, meg csinálja a házijait (+ sims, meg spotify), a másik htpc, a harmadik meg gyakorlatilag csak excel/wordre használt munkagép. Van egy notim is, azt utazásokkor szoktam vinni, fényképeket rendszerezni, meg alap dolgokat megcsinálni. Nagylányomnak van egy surface proja, de azon is csak sulis dolgok mennek. Konkrétan asztali gépen böngészőt nem nyitott meg senki a családból hónapok óta, az összes internetes tevékenységünk kinek-kinek a saját mobiljáról megy.
Amúgy tényleg azt hittem, hogy ez most csak a mobil nézet, ami nálam van, nem tudom, asztali gépen hogy néz ki.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mobilon jó, de desktopon nézd meg, hogy milyenek a betűk...
Nagyok, valahogy homályosak.(bár ezt még nem láttam, csak a mobilarénát)
-
-
EQMontoya
veterán
Mivel eddig mobilrol is desktop nézetet használtam, ez igy most retek kényelmetlen, csomó dolog el lett dugva.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, ne örülj h hajlandóak veled menni bárhova. gy nagyon bölcs mondás úgy tartja hogy az élet akkor kezdődik ha a gyerekek kirepülnek, elválsz a feleségedtől és a kutya is megdöglik!

-
tbs
addikt
+1
-
ToBeY
nagyúr
Mi ez az új fura nézet mobilon?
Eddig asztali nézet volt nekem bekapcsolva,de ez most olyan mint egy elcseszett mobil nézet! -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
pont ugyanezt éreztem reggel, amikor olvastam a hozzászólásokat.
ráadásul amikor általában a "külföld olcsóbb" téma előjön, akkor gyakran nem alma van almával összehasonlítva, meg bizonyos tételek (benzin, autópályadíj) a jótékony feledés homályába merülnek... -
parandroid
félisten
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Mindig olyan irigykedve olvasom, amikor jönnek ezek a 100k alatti összegek egy-egy nyaralásra, aztán magamba szállok, hogy bezzeg én 1000 eur alatt sose bírok megállni csak a szállással sem, aztán bevillan, hogy ja, hogy fejenként! Hja, kérem, itt senki nem családos?!? Ráadásul az egyik gyerekre már semmilyen kedvezmény nem vonatkozik (idén tölti a 18-at), meg lassan a másikra is alig valami (mindjárt 14). Tudom, örüljek, amíg hajlandóak egyáltalán eljönni velem bárhova is.
p
-
Dyrtyho
őstag
Az a durva, hogy pont múlkor dumáltunk kollégáimmal a melóhelyen, hogy sokkal olcsóbb külföldön nyaralni, mint idehaza valamelyik érdekesebb tájföldünkön eltölteni néhány napot. Csak egy példa :
2018-ban Máltán töltöttünk egy hetet a barátaimmal (4-en utaztunk ki) 7 nap olyan 70 ezer forintba került repüjegy + szállást illetően per fő, 100 ezer forintot vittünk költöpénz gyanánt. Oké, én még külön shoppingoltam az utazás elött plusz 130ezerért, ruhákat, órát, és egy GoPro Hero 4 Black-et. A napi költekezésre olyan 13 ezer forintot (40 eurót) löttünk be, és 10 ezer forinttal jöttünk haza.
2017-ben Siófokon voltunk, ott csak a szállás volt 5 napra fejenként 39 ezer forint, akkor az autóbérlés 3 napra 30 ezer forint, a napi programok 4-5 ezer / helyszín, a kajálásról már nem is beszélve, hát a nyaralás végére nem is maradt nagyon pénzünk.
Szerintem érthető hogy sokan miért adnak ki inkább több pénzt egy külföldi útra, mint sem Magyarországon belül gondolkodni.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Egyre tobben, akar hiszed, akar nem

En pl Balatonboglaron vagyok most a Balaton Pikniken, es last minute tradicionalis leutazos szetnezos modon sikerult egy 70-es evek beli hazikonal berelni egy szobat az estere 15ert. A mellettunk levo 3 fos tarsasag zsir uj pacis kupeval erkezett ami 450 csikot verdes ha akar, s nem berauto. Kolazgatnak es szar sort isznak ahogy kell, a beszelgetesekbol pedig azt veszem ki hogy mult heten nemetben vettek autot, itt adtak el, a nyeresegbol meg elmentek vitorlazni az adriara 1millaert 3 napra

A jazzy-t pedig tovabbra is ajanlom. Mondjuk a rock keves, de a szar zene is.
-
A Rádió Bridge 2002-es és a Rádió Café 2012-es megszüntetése óta nincs hallgatható rádió Budapesten.
Mámint aki nem tuc-tuc, vagy hip-hop, vagy modern nyávogós stílusokat szereti. Nem is beszélve a műsorvezetők idiotizmusáról vagy a csapból is folyó propagandáról (fél óránként az MTI hírei)-------------
de más kérdés. Megyünk az Adriára, bár még nincs meg, hogy hova. az előbb megtaláltam a bookingona tökéletes szállást. Már majdnem foglaltam, amikor megláttam, hogy egy nullával elnéztem, és nem 146 e Ft egy hétre, hanem 1.460.000.
Ki a f*szom nyaral annyiért? De most komolyan. Érdkelne -
Dyrtyho
őstag
Phu, én próbálkoztam a megújult Petőfi Rádióval is, hát amióta nem Buda Marci vezeti hanem a Harsányi Levente, hát felidegesit már csak a hülye hangjejtése, a hangszinéről ne is beszéljünk, a Szabó Győzőt még úgy el lehetne viselni, de valahogy engem konkrétan irritál. Amit szívesen hallgattam volna az a Rock Rádió, de az megszűnt, a Retro és Sláger meg túl normális számomra. Szóval maradt a Balázsék.
(#68121) ToBeY : Én WC papirral fogom meg a poloskákat, és a WC lehúzos megoldással irtom őket

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én is hallgattam őket egy darabig, pont így reggelente, felkelés, készülés környékén, meg néha autóban, de lemondtam róluk, miután pár hónapja napokon keresztül fosásról, fingásról, hányásról, beszarásról, és ezek ismétléséről, kombinációjáról szólt a téma reggel 6:55 és 7:40 között. Úgy havonta egyszer ez elmegy, de ők, illetve valószínű a műsor névadó úgy érezte, hogy ez mindenkit folyamatosan érdeklő, kiapadhatatlan témaforrás. Én meg azóta nem hallgatom.
Amúgy Jani meg Feri magától nem lenne ilyen, de "fel kell nőniük" a mesterhez, különben elnyomná őket teljesen. Mondjuk így is, de mindegy. Amikor Balázs nincs bent, akkor például egész normálisak tudnak lenni. -
Dilikutya
félisten
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Balázsékkal nem az a baj, hogy erőltetett, hanem hogy róla a Viva óta tudjuk, hogy egy büdös paraszt, és ezt azóta sem sikerült megcáfolnia. Nem hallgatom őket, de többször lehetett hallani, hogy túllőnek a célon, parasztok, bántóak, sértőek. Vagyis nincs új a nap alatt. Amennyit látok, hallok belőle, az alapján engem is irritál.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
persze, meg VIP kanapét nekik házimozival nem ? 
-
Dyrtyho
őstag
Rádió témához hozzászólva, munkába menet a kocsiban a reggeli órákban a Rádió 1 szól, tudom erőltetett poénokat lövögetnek a Balázsék, de sokszor olyan témáról beszélnek amiken elmosolyodik az ember, és igy könnyebben indul a napja, ha meg délutános vagyok, akkor meg sokszor USB szól a verdában, mert a legtöbb adón ugyan azok a számok mennek lejátszási listába ismételve, a saját pendriveomat meg én magam válogatom össze, plusz amúgy sincs idehaza HIP-HOP stílust képviselő frekvencia, pedig anno, pár éve volt ha jól emlékszem
-
-
ToBeY
nagyúr
Úgy látom a poloskák ismét támadnak,eddig hármat húztam le a wc-n
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na jó, de te biztos kevesebb fullhd XXX filmet töltesz.

De hogy ontopic is legyek (pedig az már a blogoszféra, ugye), nincs Magyarországon hallgatható rádió.
Pest legjobb rádiója a szlovák Antena Rock, ami bár kicsit sistergős, de PEsten azért bejön, Budán már nem.A rádió Bobot láttam a kis Marantz erősítőmön, hallgattam is vagy két napig, tényleg jó, csak egy idő után meguntam.
-
gaborbol
őstag
Podcast: totalcar egester, index mozi podcast.
Letoltom es viszem magamnak.Minden masra Spotify. Ott is rengeteg a podcast, radiot nem halgattam evek ota.
Ami erdekel arra ranyomok otthon, hogy download WiFi-n keresztul es az 1 GB-ot nem szoktam atlepni havonta.Hireket mi sem hallgatunk, tv-n van Netflix ,Amazon primer YouTube red es ennyi.
Ezeket is szinte csak a gyerekek nezik minimalisan majd, ha kijonna Disney+ akkor arra meg elofizetunk. -
BlacKSouL
addikt
Gondolod az nálunk bejön? Mondjuk weben talán. De kocsiban az egyelőre nem alkalmazható, nincs korlátlan mobilnetem.
Marvin: webrádiókat otthon szoktam hallgatni, autóban lásd fent. De otthon meg már mikor kicsit próbálok relaxálni, akkor horvát adókat keresek, néha egész jó ottani zenék mennek, és olyankor kicsit számban érzem a grillezett tengeri cuccok ízét, illatát, meg a bőrömön a tengert.
Leginkább autóban 10-20 percekre kéne valami ami melóba menet, jövet szól, de így leginkább a dízelkerregést szoktam fülelni, meg a két turbó füttyögését. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Webrádiós tippek, ha nem zavar, hogy néha németül pofáznak:
Radio Bob, Antenne (Bayernt szoktam hallgatni, de a helyi híreken kívül kb ugyanaz), Harmony, bármelyik német regionális adó 1-es csatornája: HR1, BR1, ami felénk éterből is jön.
Fasza 70-80-90-es évek mindegyik, nekem szerencsére kocsiban is működik, de a webrádión is ezeket szoktam hallgatni.
És ez csak a retro, kortárs zenéből még több van. Amin szoktam röhögni, az a Radio Eagle, az itt állomásozó amerikai csapatok saját rádiója. Kicsit más, mint amit mi megszoktunk, na.
Ezek után képzeld el, mekkora sokk hazalátogatni, ahol van Petőfi, Kossuth, Bartók, meg akárhogy is hívják most a Vajna-rádiót. Ja, meg a Retro, esetleg Mária Rádió. Szerencsére felénk van még OE3, bár szerintem már zavarják, mert régen könnyebben lehetett fogni.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bee Gees-t legalább 10, Simply Redet meg legalább 15 éve nem hallottam magyar kereskedelmi rádióban. Helyette nyomják a mai modern metroszexuális slágereket, akiknek az előadója nevét se hallottam soha, de naponta, sőt inkább kétóránként lemegy az aktuális slágere, ráadásul eldönteni se tudom, hogy férfi vagy nő az előadó. Biztos öregszem, de én a mai zenéket ilyen tinglitangli egyenfosnak hallom. A retró vagy milyen rádió meg csak a 70-es évek legdepressziósabb magyar slágereit nyomja, hogyaszondja szeretném a homokórát megállítani. Amit gyerekkoromban szerettem, de most ha meghallom azonnal keresem a zsilettet, amit szintén alig kapni, mert 9 pengés műanyagberetvák vannak.
Szóval ha épp nem akarok cd-t hallgatni, csak hogy menjen valami, akkor is sokszor inkább kikapcsolom, mert a magyar kerrádiós zenei kínálat egy hígtrágya.
Szerintem ettől még Jacko meg Simplyred is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Asztali PC , 10100F , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 512GB SSD , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/szarkazmus off

Ha csak úgy kidobom akkor visszarepül,ha szétcsapom akkor meg büdös lesz a lakásban!