Hirdetés
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Választék? : múlt héten sikerült elérni az itteni teszkónak, hogy nincs azaz nincs 100% arabika kávé a polcukon. 11 féle szemes, és kb. annyi őrölt kávé van kitéve, ami sok is, meg nem is. De ha (és mivel) én kifejezetten kerestem a 100% (vagy legalább annak írt) arabikát, ezért sokra mentem a 11 féle 60-80% robusztákkal... Lehetne azt elemezni, hogy a Pellini robusztának is 6000 Ft kilója, tehát nem érv, hogy az nem fogy, mert a csórók csak a karavánt meg a famíliát viszik, de ez itt hülyeség, mert drága pellini meg van, viszont nála jobb, olcsóbb 100% arabika is lenne, volt is, már nincs.
Na mindegy, mehetek ki Fülekre, mert a szlovákoknál a 320 forintos eurójukkal bezzeg van.És rengeteg más dolog is ilyen, hogy azt gondolod mekkora a választék, miközben ha konkrét dolgot keresel, az elég sokszor nincs/ideiglenes készlethiány, vagy más egyéb. Persze körben roskadoznak a polcok, főleg olyan dolgoktól, amit nem keresel, de ami kéne az éppen nincs. Szilveszteri eset, mondjuk az lehetne súlyosbító körülmény: 10 féle dolog volt felírva, ezek közül ezek nem voltak éppen: virsli, mustár (ez nagyon meglephette a teszkót szilveszter előtt, hogy az emberek virslit-mustárt esznek), kenyér, Heinz szójaszósz, Pepsi Twist. Most ne menjünk bele miért pont ezek, de amúgy egész évben van mindenből, akkor pont nem.
Persze lehet mondani, hogy nagy a választék, hiszen virsli helyett vehettem volna kolbászt, mustár helyett majonézt, kenyér helyett baconos stanglit, szójaszósz helyett ezersziget salátaöntetet, pepsi helyett fantát, mert ezek nyilván voltak, bőséggel. De talán mégsem ugyanaz.Lehet, hogy itt északon a vidéki aljateszkóban van ez csak így, de rengetegszer futok bele ilyesmibe.
Igen, a falusi kis abc-ben még sokkal szarabb, mert drágán van kicsi választék. mod:De hálistennek sok ilyen átbaszás tántorított már el attól, hogy valamit megvegyek, ha nem kifejezetten csak azért mentem be.- ez nem is ide jött volna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oreot egyszer majd talán megkóstolom.
Ui: nem a teszkóra van ez kihegyezve, itt mifelénk a sparban is dettó így van, sőt, a nagyker cba-ban is. Ezekben már soha nem is kerestem az arabikát, csak hogy ennél maradjak, mert soha nem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Facebook és Messenger
- Arc Raiders
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- További aktív témák...
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- Gombászkönyvek egyben
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)