Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Győri édes kurv... izé, duplajó rulez! * Az oreo meg szar. Kölykök szeretik, d enem meggyőződésből, csak mert rajongani kell érte. Mondjuk én a pilótát sem szeretem, itt mezei csokis cookie-t szoktam venni (Pennyben szoktam látni otthon is, de Aldi-Lidlben is tutira van), az elég jó. Meg ilyen alapok, mint a Hanuta, vagy a Kit-Kat, ami gyerekkorunkban valami mennyei finomságnak számított, nyilván részben a nehezen hozzáférhetősége miatt, de ezeknek megmaradt a varázsa.

    Épp a minap gondolkodtam rajta egyébként, hogy itt a Ferreros cucccok, mint a Rafaelo, vagy a Rosé (fonetikusan írtam, mert mittomén, hogy írják), mennyire kommersz dolognak számítanak már milyen régóta. Nem aztmondom, hogy olcsók, de teljesen hétköznapiak, és ezért nincs meg az a varázsa, mint otthon volt, hogy tényleg csak ünnepi alkalomra, gyakorlatilag sima, mezei bonbonként vesznek az emberek egy hármas csomaggal a pénztárnál, kifelé menet, hogy legyen mit csócsálni, amíg bapakolják az autóba a bevásárlókocsi tartalmát.

    * Ja, egyébként Blekinek abban igaza van, hogy a Győri édeses zacsi is egyre kisebb, és legutóbb már akciósan 320 Ft-ért (az akkor még kicsit több volt egy ojrónál, mostanra pont annyi) kaptam zacsinként (normál ár valahol 350-360 körül volt, ha jól rémlik), ami viszont majdnem annyira sok, mint amennyire szeretem, úgyhogy ha így folytatják, hamarosan lehet, hogy drágább lesz, mint amennyire szerintem jó.

    A másik a sózott mikrózható popcorn (amit a németek annyira nem szeretnek, ahol meg mégis lehet kapni, ott annyiba kerül zacskója, mint a győri édes otthon), viszont otthon 99 Ft adagonként. A probléma az, hogy általában meg szoktunk próbálni egy egész kartont szerezni belőle, de általában belebukunk, mert csak az a pár darab van, ami ki van téve a polcra. Legutóbb szerencsénk volt, nemrég tölthették fel a készleteket egész évre, mert majdnem 40 db volt még az ötvenes kartonban. De többre ne is számítsunk, és nem tudják, mikor kapnak belőle...

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák