Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ez egy komoly probléma kérem szépen! Nekem van két cipőm is, amikben rázok, Mission márkájúak. Irodában padlószőnyeg van ráadásul, bármihez érek, notebook, ablak, kilincs, vízcsap, ráz, de az auchanban is minden érintésnél megb.. ráz a bevásárlókocsi. De nem picit. Nemrég új kolléganőt ráztam meg kézfogásnál, rendesen lefagyott, még szóvá is tette, hogy megráztam. Párszor már megfogadtam, hogy emiatt kidobom ezeket a cipőket, de ezzel együtt is a kedvenc cipőim.
-
Traxx
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Black-nek igaza van, addig nem olyan gond, amíg csak én sülök ki, de akkor már igen, amikor az is, aki hozzá ér
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.Gondolkodtam cipőtalp cserén, de a boltban tuti hülyének néznének, ha visszaslattyognék ezzel a gonddal. Azért a boltban, mert gyakorlatilag új cipő, 2 hetet ha hordtam az őszi rosszabb idő beköszönte után.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
21. századi...mennyémá, hát már mikor az volt a legnagyobb baj, hogy valaki beleharapott az almába. Hát most volt az? Nem, már vagy egy bibliával ezelőtt.
Aztán az alma miatt lett a fos, ez mondjuk ténymegállapítás 
C210: Na majd kipróbálom, hogy végigtapicskolom a falat, és véletlenül sem érek vállal az ajtófélfémhez. Nyilván nem ajtófélfa, ha fémből van
Semmi esetre sem ajtótok, mert hát nem a tiétek, a miénk. Legfeljebb az eszem tokja.
3 határozott lépéssel egy teljes feltöltésre vagyok képes, és már csattan is. Tehát 3 lépésenként végigtapizom a falat. Te figyimá', azt nem lehetne, hogy inkább kolléganőt tapogatom meg mielőtt bármihez hozzáérnék?
Az nem segít? Mert viszont rendkívül kellemetes lenne.. -
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem legalább 21. századi problémáim vannak, hogy a legmenőbb és legdrágább okostelefon miért olyan fos, amilyen.

Bleki meg 19. századi elektromossági (és légköri jelenség) problémákkal jelentkezik

@Bleki: Mondom, Te vagy a Zöld Manó a Pókemberből, akinek szikrát hány az ujja...!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ha figyelmesen olvastál volna, láthattad volna, hogy ezt nem én kezdtem, én csak mondtam, hogy én is bajlódok a szikrákkal, és van rá nemprofi, meg profi megoldás is, hogy megszabaduljunk tőle.

Egyébként addig nem érzed problémának, míg nem a tiéd, de mikor kb. lebénul fél percre az ujjad, és rendesen villan a szikra az ujjad meg bármi között, akkor átmenetileg azt is elfelejted, hogy hol vagy
Eddig nekem se volt ilyen gondom, még pulóvertől sem.
De most annyira, hogy a konyhában elmegyek a szikrázó hűtőtől a mosogatóig, ami 3 lépés, a csaphoz érve már megint szikra van.Na de látod ezt magamtól meg sem említettem volna, mert negyedannyira sem kellemetlen, mint az ha szar az idő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Badumm tskk.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
de ha megütöd a falat, akkor nincs ilyen probléma, mert úgyse érzed a kezed

Komolyan mondom, hihetetlen, milyen problémáid vannak... Nekem még sosem voltak ilyen eletromos problémáim, akármilyen cipőben is voltam, akármilyen irodában.

De lehet, hogy bennem csak kevesebb a feszültség. Neked is le kéne vezetned valahogy...

-
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nekem is emeltek a köcsögök, szó nélkül, és már kb. harmadszorra.
5600-ról indultam, most 6100.mindegy, még mindig olcsóbb, mint amúgy, ha újonnan írnék alá.
-
concret_hp
addikt
upc is elmehet a sunyiba, csak úgy minden értesítés nélkül emeltek a havidíjon. múlt hónapban nem küldtek számlát, de már egyből kikapcsolnák a netemet... és fehér csekk van az alján, amiből azt sejtem, hoyg ez nekem további forintokba fog kerülni, mi az? gugli első oldalból nem derül ki kb...
-
BlacKSouL
addikt
Mind a kettő válasz jó, de nem hiszem hogy helyes.
Illetve szerintem nem helyes, mert hogy akkor viszont mi, azt meg nem tudom. -
BlacKSouL
addikt
Én arra tippelek, hogy egy adott összetételű gumi, a nálunk irodában is található járólapon rendszeresen súrlódva feltölt, és én is állandóan zsibbadok, ha ajtófélfához érek véletlenül akkor is. Tehát igen, a cipőtalp a ludas. Másfajta gumi, vagy műanyag talp már nem okoz ilyet ugyanazon a padlón.
Van erre professzionális megoldás is, jellemzően ipari területre: [link]; [link]; [link]; [link]
Ezek jellemzően vezetékkel földelt ESD védelmet adó padlószőnyegen való munkánál földelnek hatékonyan, pl. ipari elektronikai termékek szerelésénél.
-
BlacKSouL
addikt
Igen, így működik. Ami néha nálam volt, céges autó kulcstartóján, az olyan volt, hogy az "eleje" egy gumicsík volt, és azt kellett ahhoz nyomni amit meg akartunk fogni, és egy kis lcd kijelzőn egy ábra mutatta, ahogy kisül a cucc.
Mókás, de működött.Sajnos kézfogásra, vagy
hirtelenváratlan kontaktra nem működik, csak hamegfontoltantudatosan közelítesz valamihez(autó, vízcsap, fűtéscső, ember). Emberre is működik egyébként, bár idegennek nem szoktuk csak úgy nekinyomni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ehhej, ilyen volt a dzsapaníz kollégának
-
ToBeY
nagyúr
Vajon mitől jelentkezett ki magától a Chrome az oldalon?

-
BlacKSouL
addikt
Van megoldás. Az én mostani cipőm is ilyen.
Ha lett volna eszem, japán kollégákkal hozathattam volna, mert náluk ez van sokféle. -
Traxx
őstag
Hülye kérdéssel jövök...kezd baromira idegesíteni, hogy kb. mindenkit megrázok, és kisülök a fém tárgyakon, pl. kilincs. A probléma okát tudom, a cipőm a ludas, mivel másban nem ráztam, de a jelenlegiben igen. Sem ruha, sem egyéb körülmények nem változtak. Tettem bele másik talpbélést, de ezzel is megvan a probléma. A cipőcserén kívül van más lehetőségem?
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Anno egy szar mechanikus KVM miatt kollega egy korhazban kigyakott egy eles adatbazis szervert. A kapcsolo a 8-on allt es azt is hitte, hogy azon dolgozik, de a valosagban viszont a 7-es szerveren dolgozott. A teljes korhazban megallt az elet egy idore.
Na az durva tevedes volt. -
EQMontoya
veterán
Az érzés, amikor az enter lenyomása előtt veszed észre, hogy a poweroffot nem a nason, hanem a 250d uptime-mal rendelkező szerveren készülsz kiadni...

-
-
lenox
veterán
Kossuthkiflit latta valaki?
-
lenox
veterán
Huszti Peterrel vacsoraztam...
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Egyedi vagy nem, így néz ki a Safarim. nem tudom, hányas ios, úgy van, ahogy kibontottam a dobozból. Akkor jönnek fel a navigációs gombok, ha leérek a lap aljára, vagy fel a tetejére, amúgy eltűnik az a sor.
A swipe-ra már tegnap rájöttem, néha inkább haszontalan, mint hasznos, ha csak scrollozni akarsz balra, aztán visszamegy egy lappal... de ez igazából lényegtelen is.
A rendszerben az összes beállítás menüpontban felül van a vissza, a tovább, meg a mentés-gomb, és amiatt kell többet nyújtózkodni az ujjammal... Tehát az a paradoxon áll fent, hogy bár kicsi, mégsem érem el.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Miskolcon csak a rendorok cirkaltak igy keso delutan, de legalabb jo sokan, csodalkoztam is, hogy nem is probaltak megallitani.
Milyen idok jarnak, vasarnap délután&este es egyik kedvelt ifjusagi talalkozo ponton se volt nem, hogy ittas, de ugy egyaltalan semmilyen fiatal...
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Az a rohadt kábel
Csak zűrzavart kelt, mint bábelRészemről inkább maradok a netről tájékozódásnál.

-
tildy
nagyúr
ugyanilyen merom van, es itthon szuleimnel van meg egy bayer meg egy dcont (magyar). Namarmost, a magyar es a bayer amikor 5.2-5.3t mer, a kint ingyen kapott 6.3-t. De volt olyan, hogy emezek 5.6-t mertek a caresens meg 7.6-t, raadasul ugy latom nem egyedi gond.
[link]Semmi gond, NHS kap egy complaint, adjanak normalis cukormerot. ( eddig 1szer volt hiperglikemiam, miota inzulinozom magam, ki tudja emiatt-e)
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Miután minden rendkívül ,,hiteles" weboldal előre megjósolta a bukást, a sajtószabadság halálát, stb...

bandus: képzeld, még ezekről a hibákról is volt szó.

-
válasz
szőröscica
üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
azért az durva, hogy ez a meglepő

-
szőröscica
addikt
Nézem épp az új M1 esti híradóját, és meglepően korrektül beszámoltak az ellenzéki tüntetésekről, megmozdulásokról is.
-
válasz
Viszlát
üzenetére
hiába kisebb, mégis többször kell átfognom, mint a nexuson, mert nincsenek funkciógombok, és a vissza-gomb ugye általában fent van.
Elforgatva meg szintén a szélesvásznúság a probléma, hiszen fentről le olvasol, és úgy alig fér bele pár aor :-)
@Katica, jó, majd szólok neki :-) Amúgy nem kérhetek másikat. Csak most először van alkalmam 5 percnél tovább nyomogatni, és továbbra sem értem a fanatikus rajongókat :-)
-
NoLF
veterán
Az iphone szar. Ugyanakkor 3 eve megvan es az egvilagon semmi bajom nincs es nem is volt vele, tehat lehet nem is olyan szar...
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A facebook betűmérete nekem szinte azonosnak tűnik, nyilván a Nexus szélesebb képernyője több karaktert tesz lehetővé egy sorban. Amúgy meg belinkeltél három google alkalmazást, amihez az Applenek semmi köze. Írj nekik, hogy kapják össze magukat, nem hozzák a színvonalat a konkurens platformján.

-
válasz
Viszlát
üzenetére
Demonstrálva, hogy miről beszélek. Mind a két telefonon az ízlésem szerint próbáltam nagyra állítani a betűméretet. Így sikerült. (A háttérben a hvg dátumának a betűméretéből azért lehet következtetni, hogy ez élőben mekkora)
böngésző, tördelés; 1mm-es vs 2 mm-es betűméret:
fészbúk
gugli music: (itt szinte csak grafikus felület van, ezért sem értem, miért 1 mm-es pl. a másodperc kijelzése)
-
válasz
Viszlát
üzenetére
okostelefonjaim közül az összes androidos volt eddig, iphone-t jó sokáig még a kezemben sem fogtam, ennek ellenére, amikor megvettem az ipad-em minden rettentő természetesnek tűnt, és nagyon hamar sikerült megtanulni a használatát, elenyésző dologra kellett rákeresnem, hogy hol találom a beállítások között. nekem nagyon tetszik, de akkor sem fogom kifizetni ugyanezt a rendszert telefonra

-
válasz
fokukac
üzenetére
Azt azért nem írnám olyan bátran hogy annyi telefon jobb lenne az i5-nél, főleg az IOS-nél. Inkább csak megszokást igényel. Persze ez nekem sem sikerült, ennek két oka volt: iTunes, nevetséges üzemidő. Valahogy elmegy az ember kedve, mikor 12h-t is alig bír ki, folyamatos 3G mellett. Így maradt a Jiayu G3T, ami nekem egy 110%-os i5, tekintve hogy kapcsolatunkat megelőzően G3-asom volt, jelenlegi élettársam pedig már lassan 1,5 éve hűen szolgál. Azóta öcsém és barátnőm is ilyet használ.
-
EQMontoya
veterán
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Vicces, hogy én kardoskodom az ájfón mellett.

Dehogynem támogatja, az összes gyári és az összes normálisan megírt app támogatja, oké, hogy divat utálni (ami legalább akkora gáz mint fanboy-nak lenni), de az ne az Apple hibája legyen már, hogy a Google szarik bele és nem írja meg normálisan a platformra az alkalmazásait. Számomra ez komolytalan hozzáállás, majd amikor szembesül a gyenge akku idővel meg a zájtúnsz hülyeségeivel, akkor bológatni fogok én is.

Gyorsan körbenéztem, eBay, Amazon, Paypal, Transferwise, Waze, Google Maps, repülős/mozi appok, Skype, Whatsapp, Teamviewer, iMDB mind támogatja a betűs dolgot.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Böngészni (és főleg a böngészés user interface-ét) én sokkal jobban szeretem az almán. Valahogy a lapok megjelenjtése is jobb egyébként, meg nem esnek annyira szét a dolgok safarin, mint anno az opera mobile-on, vagy később a chrome-on. Hírolvasásra meg appokat használok (index, hvg, 444-nek sajna nincs, de nekik meg egész használható a mobil oldaluk). Sortördelés, betűméret problémával nem találkoztam, pedig 2-es szemüvegem van, de ha néha anélkül ránézek valamire, akkor is tudom olvasni még a mobil oldalakat is.

AppleID beállításához nem tudom, most mi kell, de hogy a google play store legalább ekkora szívás , az tuti (a minap majd földhöcsaptam a gyerek tabletjét, mert nem akart engedni letölteni semmit, amíg nem adok meg bankkártyaadatokat (amit valamiért nem szerettem volna), aztán szerencsére valahogy előjött a fizetési beállítások átugrása gomb, szóval itt 1:1).
Nexusról váltottam én is i4-re, nekem pont a szögletessége jött be a legjobban, de ez nem érv, hanem ízlésbeli pofon. Az ár-érték arányt meg nézd majd meg, amikor a többiek is a Galaxy S6-hoz hasonló árazással jönnek majd.

Egyébként az alma egyértelműen durván túlárazott, és ez talán a legnagyobb hibája, bár a gyereknek most vettünk használtan egy szinte gyári állapotú 5-öt tartozékokkal, dobozzal, pár tokkal 250 EUR-ért, annyiért szerintem az egyik legjobb telefon még mindig a használtpiacon. Ez egyébként meg a legnagyobb előnye az árát kompenzálandó, hogy 2-3 évesen még mindig ugyanannyira használható, mint megjelenéskor, kevés gyártó tud ilyen hosszú életciklusokat nyújtani (a i4s most vált elavulttá, az i5 és az i5c pedig ugye hardveresen megegyeznek, tehát még legalább 1-2 évig nem lesz vele gond).
Gépelni egyébként nem szeretek rajta én sem, de azt semmilyen telefonon nem szerettem, ha nagyon fontos, egy-két üzenetet megírok, akár egy rövidebb fórumhozzászólást is, de ennél többre tableten sem vagyok hajlandó, ha nincs hozzá fizikai billentyűzet.
Szerk 2.: Jaj, Viszlát említi fentebb az iTunest, csak azt tudnám feledni! Majd amikor a képeidet próbálod meg leszedni róla, vagy akár magán a készüléken rendszerezni őket, akkor fogod befonni a hajad.
Szerk 1.: De egyébként a legtöbbet az segítene, ha nem úgy állnál hozzá, hogy utálod az egészet, hanem valami egészséges érdeklődéssel.

BTW voltam tegnap Scott Bradlee & The Postmodern Jukebox koncerten, azért jut mindig eszembe, amikor veled beszélek, mert az együttesvezető úgy néz ki, mintha valaki a családból nálatok valami nagy huncutságot követett volna el az óceán túlpartján pár évtizeddel ezelőtt...

p
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Izé, életében először használ egy teljesen más felépítésű telefont, rühellem a user errorral dobálózást, de itt egyértelműen az a hozzáállás, hogy az ájfón szar és kizárt, hogy jó legyen. Tény, hogy totál más mint az android (WP-t nem használtam még), de ettől még nem lesz szar.
fokukac: azt gondoltam, hogy nem, mert a böngészőn kívül google appokra is panaszkodtál. Igaz én csak a gmailt használom, de abban is növeli a méretet, ezért gondoltam, hogy nem sikerült rálelni. A böngészőt amúgy nem értem, én a PH-t nem is mobilos nézetben használom és még így is simán használható, dupla bökésre nagyít, remekül tördel. Persze biztos van olyan weboldal ahol nem működik rendesen.

-
válasz
parandroid
üzenetére
közben már elmagyarázták a rajongó barátaim.
Én már csak azért sem értettem, mert a hozzá kapott sim-kártyát csak hétfőn aktiválják, ergo miért ne nyomogathatnám addig a telefont a nélkül, hogy belerakom?Na mindegy. Közben este feltelepültem, számomra nagyon hosszadalmas folyamatnak tűnt ez az egész epöl ájdí. Amikor billing address-t kért ahhoz, hogy be tudjak lépni a store-ba, hogy letöltsem a gmail alkalmazást, majd közölte, hogy nem létező karaktereket használok (érted, mert cupertino-ban nincs népfőrdőőő utca), akkor azért majdnem földhöz vágtam.
Na mindegy, a céges e-mail be van hangolva, a többi meg nem érdekel. Szerencsére van rá gugli music, tudom hallgatni, ha már előfizettem rá.
Azt már látom, hogy böngészni nem azon fogok, mert rohadt kicsik a betűk, és nem is tudom nagyobbra állítani (ha növelem a beállításoknál a betűméretet, csak a menüben növeli, az alkalmazásokban nem), és nem tördeli rendesen a sorokat...
eleve nagyon keskeny az egész telefon, nem túl praktikus, pláne gépelésnél.
Ja, és amit megfigyeltem még, hogy a felrakott gugli-s appok sokkal lebutítottabbak, mint androidon, fele annyi beállítási lehetőség van, és természetesen azokban is 1 mm-es betűk vannak, amit eléggé nehezményezek.Alapvetően nagyon-nagyon jó érzés utána a kezembe venni a nexus 4-est, mert egyrészt nem szögletes, a kezembe simul, sokkal kellemesebb fogni, másrészt jóval szélesebb, és jobb olvasni, és sokkal könnyebb rajta gépelni - az iphone-on nem fogok hozzászólásokat írni, az tuti.
Egy blekkberrrinél nyilván nagyságrendekkel jobb, de használatban (az ujjlenyomat-olvasó kivételével) szerintem nemhogy a Nexus, hanem egy 60 ezres Moto G is leveri - ár érték-arányban biztosan.
-
Pacák
senior tag
Na bakker... Megadta magát az www.eset.hu. Olyan, mint a mesében: hol volt, hol nem volt.

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Androidon azért nem találkoztál még ezzel, mert nem szolgáltatótól kapott simlockos készülékkel próbálkoztál, ami csak az adott szolgáltató sim-kártyájával hajlandó működni.

A leejtés egy érdekes kérdés, Katica is gy kezdte: egyszerűen annyira egyedi, más a súlyelosztása, hogy először kézbe véve tényleg gyakori - egyszerűen másképp fogsz rá, ha nem szoktad.
Flame meg nem lesz, mert attól eltekintve, hogy személyes véleményem, és nem túl kiterjedt tapasztalom szerint a rengeteg hülyeségétől, és számos hibájától eltekintve, illetve ezzekkel együtt is még mindig az ios a legjobban használható és legkézreállóbb mobil operációs rendszer semmi érvem sincs mellette, és a többiek ellen is csak annyit tudok felhozni, hogy szerintem nem azok. Persze fel tudom sorolni, hogy melyikben mi zavar / idegesít, szép hosszú lista lenne, de kb ugyanolyan hosszú minden platformon.
Szóval ez kicsit olyan, mint boldogult ifjúkoromban a vérre menő viták, hogy Cindy Crawford, vagy Claudia Schiffer a jobb nő - már akkoriban is azon a véleményen voltam, hogy amelyikük előbb ráér.
p
-
Tav-Csoves
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na, a szuper almás termékről annyit, hogy az előbb bekapcsoltam, nyelvet választottam, beütöttem a wifi jelszót, gondolkodott egy picit, majd kiírta, hogy sim-kártya nélkül nem hajlandó aktiválódni és semmit sem csinálni, tegyek be egy simet.

Namost, ez androidon úgy működik, hogy bekapcsolod, bejelentkezel a wifibe és van egy teljes értékű kütyüd akkor is, ha nem raksz bele sim-kártyát. De biztos steve jobs ezt is máshogy gondolta, és ez így van jól. Aki menő, az rakjon be sim-kártyát, ennyi.
Na, megyek, megkeresem.

Ui. és Orsi már le is ejtette egyszer, de hát majd ráfogom, ha rossz

-
BlacKSouL
addikt
Elmondhatatlan módon gyűlölöm ezt a förtelmesen okádék időt...

-
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Hat engem meg a masik ketto, de nem ez volt a lenyeg, hanem koltoi keppel akartam elkerulni a warezt.
-
7
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
I feel for you, bro...

Én is nemrég kaptam, pedig kerültem az okostelefonokat nagy ívben. Most nagyon ügyesen megoldottam a helyzetet azzal, hogy 2 céges kártyám van:
- az egyik a Dual SIM-es butatelefonomban, ami nálam van mindig, hogy elérhető legyek
- a másik a céges iPhone-ban, ami itthon van, hogy tudjak olvasni céges emaileket munkán kívül is (az én munkakörömben elérhetőnek kell lenni 24/7-ben, ahhoz pedig az emailek figyelése is hozzátartozik)Amíg nem veszik el a butatelefonos SIM kártyámat, addig én nagyon boldog leszek ezzel a felállással

-
BlacKSouL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.

Aztán az alma miatt lett a fos, ez mondjuk ténymegállapítás 

Na az durva tevedes volt.