- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Fura. Valamelyik nap éjjel megnéztem a Pandorum c. filmet film+ -on. Az én véleményem az volt, hogy nem olyan rossz, vannak korszakalkotóbb filmek, de ha nem kifejeztetten kötözködni akarok, hanem csak úgy beleélni magam, csak úgy szórakozni rajta, akkor szerintem elment. Voltak hibák benne, meg valóban, értelmetlenebb jelenetek, de nagyobb bevételű, nagyobb népszerűségnek örvendő filmekben sincs kevesebb.
Ezek után megnéztem a kritikákat, és a többség lehúzta, a legjobb kritika az volt, hogy szar, bár az alapötlet jó, meg gagyi, meg hogy hülyeség.
Meg kell néznem most már kritikus szemmel is.Ehhez hasonló történet a Halálhajó, azt is megnéztem egyszer, de azt már másodszor nem nagyon akartam, pedig igazából ebben az űrben misztikus körülmények közt hentelős kategóriában az sem rossz darab. Na majd elolvasom a kritikáit, biztos azt is lehúzták...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jófogás tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest