- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Egyszer voltam thai étteremben, itt ni: [link] Talán mi a Steinweg-ben voltunk, valami belvárosi sétálóutcában. Majd a robot megmondja pontosan emlékszem-e

Még 2011-ben az autókiállításkor, és a japán kollégák hívtak meg. Ők már ott bejáratottak. Rendeltek is ilyen forgatható asztalközepére mindenfélét, mi magyarok késve érkeztünk, és gyorsan hozattak nekünk még levest, én a Tom Yam-ot kaptam, mert közepesen csípős tradícionálisat kértem, és Mikura-san erre szavazott. De később egyetértettem.
Aztán a forgatós asztalra hoztak mindenféle finomságot, vagy 8 félét, plusz sticky rice-t, na az egy igen vicces jószág
Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.
Ehuncsake mit találtam: bejárat; kerekasztal
Mondjuk érdekes, hogy ott a japók se pálcikával ettek, hanem kanállal-villával. Kés nyilván nem volt.Ja, a baloldali kolléga előtt a fonott készségben volt a ragacsrizs, először azt hittem, hogy mint az indiana jones-ban majd ilyen apró kígyókat bűvölnek elő belőle, de a rizs elfogadhatóbb kifutás volt. És mókásabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.