Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Választék? : múlt héten sikerült elérni az itteni teszkónak, hogy nincs azaz nincs 100% arabika kávé a polcukon. 11 féle szemes, és kb. annyi őrölt kávé van kitéve, ami sok is, meg nem is. De ha (és mivel) én kifejezetten kerestem a 100% (vagy legalább annak írt) arabikát, ezért sokra mentem a 11 féle 60-80% robusztákkal... Lehetne azt elemezni, hogy a Pellini robusztának is 6000 Ft kilója, tehát nem érv, hogy az nem fogy, mert a csórók csak a karavánt meg a famíliát viszik, de ez itt hülyeség, mert drága pellini meg van, viszont nála jobb, olcsóbb 100% arabika is lenne, volt is, már nincs.
Na mindegy, mehetek ki Fülekre, mert a szlovákoknál a 320 forintos eurójukkal bezzeg van.És rengeteg más dolog is ilyen, hogy azt gondolod mekkora a választék, miközben ha konkrét dolgot keresel, az elég sokszor nincs/ideiglenes készlethiány, vagy más egyéb. Persze körben roskadoznak a polcok, főleg olyan dolgoktól, amit nem keresel, de ami kéne az éppen nincs. Szilveszteri eset, mondjuk az lehetne súlyosbító körülmény: 10 féle dolog volt felírva, ezek közül ezek nem voltak éppen: virsli, mustár (ez nagyon meglephette a teszkót szilveszter előtt, hogy az emberek virslit-mustárt esznek), kenyér, Heinz szójaszósz, Pepsi Twist. Most ne menjünk bele miért pont ezek, de amúgy egész évben van mindenből, akkor pont nem.
Persze lehet mondani, hogy nagy a választék, hiszen virsli helyett vehettem volna kolbászt, mustár helyett majonézt, kenyér helyett baconos stanglit, szójaszósz helyett ezersziget salátaöntetet, pepsi helyett fantát, mert ezek nyilván voltak, bőséggel. De talán mégsem ugyanaz.Lehet, hogy itt északon a vidéki aljateszkóban van ez csak így, de rengetegszer futok bele ilyesmibe.
Igen, a falusi kis abc-ben még sokkal szarabb, mert drágán van kicsi választék. mod:De hálistennek sok ilyen átbaszás tántorított már el attól, hogy valamit megvegyek, ha nem kifejezetten csak azért mentem be.- ez nem is ide jött volna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oreot egyszer majd talán megkóstolom.
Ui: nem a teszkóra van ez kihegyezve, itt mifelénk a sparban is dettó így van, sőt, a nagyker cba-ban is. Ezekben már soha nem is kerestem az arabikát, csak hogy ennél maradjak, mert soha nem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)