Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Lattam sokan irnak ide külföldröl is es lenne egy roppant idegesitö problemam.....nemetorszagbol, nemet szamlarol, paypal on keresztül szeretnek az ebayen fizetni. Mult heten regisztraltam mind kettö helyre, hitelesitettem a paypal omat is a bankomnal, ebayen hozzarendeltem es hitelesitettem a paypal fiokomat, minden frnakonak tünt. Bankkartyammal nem tudok fizetni (nincs az a 3 jegyü kod a hatuljan), ezert paypal es bankos fizetes kellene nekem.
A problema:
Ebayen kivalasztom a termeket (5db volt), kosarba rak (mindegyik azonnali vasarlos, paypal fizetesi opcioal, van raktaron stb.), fietes, paypal kivalaszt, felugro paypal ablakban bejelentkezes a paypal accounttal.....es eddig jutok. Ekkor azt irja, adjam meg a bankszamlam adatait, vagy a kartyamat.....ez mar alapbol erthetetlen, mert a paypal ban ez ugye mar megvan adva, hitelesitve.....de mondom ok, kerte az IBAN t meg a születesi datumot. Megadtam, erre kiirta az ablak tetejen piros felkiato jellel, hogy ez a bankszamla mar szerepel az accountomban.....es itt vagy beirhatom ujra az IBANt vagy megszakithatom........
Na ezt kattogtattam össze vissza, probaltam egyesevel megvenni a termekeket stb....erre valahogy eljutottam odaig, hogy mind az 5 termek "megvasarolt" allapotba került, de csak 2 termek került be a paypal oldalamra levonaskent, amiböl az egyiket mar a bankszamlalmrol is levontak, a masikat még nem. A masik 3 termek csak "megvasarol" de ha fizetni akarom, az elöbb leirt story kezdödik.
Paypal forumban kerdeztem, nem tud segiteni senki. Neten kutakodtam, sehol nem irjak, hogy paypalra be kellene fizetnem (nem is kapok ilyen hiba üzenetet fizeteskor), illetve 2 ismerösömet is kerdeztem, mindenki azt mondta, ilyennel nem talalkozott meg, siman a rgisztraciok es hitelesitesek utan ebayen paypal fizetes, paypal login es köszönik a vasarlast, vonjak a szamlarol....
[link] Itt van printscreenekkel, miket csinalok es mit kapok....
tud valaki segiteni mi lehet a baj?

Mod: bocs nem valasz akart lenni, hanem uj hsz...
csak szetvet az ideg 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

csak szetvet az ideg