Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De tudod, hogy amikor a riportban a 75 éves öreg k.rva elmeséli, hogy ő tulajdonképp nem is szeret b.szni, akkor a riporter elnyom a szája szegletében egy mosolyt.
Talán már említettem: "Vadász, vadász, ismerd be, te sz.pni jársz ide.."
Minimálbérért itthon is tudod szopatni magad, ahhoz nem kell külföldi f.szfej. Ha már mindenáron mazo stílusban nyomod, akkor az illető legyen magyar f.szfej

Én is addig hagytam magam átbaszni a japán f.szfejek által, míg a végén már többszörösen törvénysértő gondolataim voltak minden ott dolgozóval kapcsolatban, szóval addig kell lépni, míg az első kezed ügyébe eső tárgyat el nem kezded méregetni, hogy hogy mutatna a főnököd fejéből kiállva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest