- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Dehogynem, csak akkor en is megcsinalnam. Telibeszarjak hogy a tele etterem hogy boldogul, mennek szepen bulizni. Utana meg sor a szajuk hogy nincs penzuk. Lassan negy ev alatt tan ha egyszer jelentettem beteget, a tobbi esetben meg ha hamarabb kellett bemenni/tovabb maradni, szinte mindig csak en vallaltam el, s elegem van hogy ebbol ok semmit nem ereznek. Mindegy, kettot kirugattam a picsaba mert ugyis hasznalhatatlanok, en meg atmegyek mas teruletre januartol mert vegkepp tele van a tokom az itteni emberekkel, mentalitassal. Elvileg mar 1 honapja team leader vagyok, megsem kerik ki a velemenyem, javaslataim meghallgatjak de nem tartjak magukat hozza, a beigert fiuzemeles sehol nincs, jatt alig van de a karacsonyit amugy is szetosztjuk, nem kell ez nekem tobbe

Kukuc: ja megtehetnem, s a legzsirosabban jovedelmezo szombat helyett meg koltenem a penzt, na, ilyen ne vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest