- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Dehogynem, csak akkor en is megcsinalnam. Telibeszarjak hogy a tele etterem hogy boldogul, mennek szepen bulizni. Utana meg sor a szajuk hogy nincs penzuk. Lassan negy ev alatt tan ha egyszer jelentettem beteget, a tobbi esetben meg ha hamarabb kellett bemenni/tovabb maradni, szinte mindig csak en vallaltam el, s elegem van hogy ebbol ok semmit nem ereznek. Mindegy, kettot kirugattam a picsaba mert ugyis hasznalhatatlanok, en meg atmegyek mas teruletre januartol mert vegkepp tele van a tokom az itteni emberekkel, mentalitassal. Elvileg mar 1 honapja team leader vagyok, megsem kerik ki a velemenyem, javaslataim meghallgatjak de nem tartjak magukat hozza, a beigert fiuzemeles sehol nincs, jatt alig van de a karacsonyit amugy is szetosztjuk, nem kell ez nekem tobbe

Kukuc: ja megtehetnem, s a legzsirosabban jovedelmezo szombat helyett meg koltenem a penzt, na, ilyen ne vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hangkártya probléma
- További aktív témák...
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest