Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sixpak
üzenetére
akkor már le se írom, hogy a csütörtökön tartott karácsonyi vacsiról majdnem akkor értem haza, amikor normál esetben kelni szoktam, de egy laza 2 és fél órás késéssel azért beértem az irodába, na meg fél órával munkaidő vége előtt le is léptem
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző.