- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Elvileg csak refnyakos karikra mennek ra az accelerok, semmi infot nem talaltam arrol, h valaha vki is rakott volna armorra ilyent.
Ezert vadaszok 1 Gaming hutest, egyik forumtarsunk ajanlott 1et es elvileg ki is tudom nala probalni.
A gamingnek egy 2pines csati kivetelevel ugyanolyan a pcbje mint az armornak, ahogy neztem, ugyhogy szinte biztos vok benne, h ramegy a hutese... hacsak nem neztem be vmit.
-
Prosector
addikt
A gyari oldal szerint a IV csak ref nyakos karikra jo, a III-nal meg azt irja, h a kompatibilitasi lista a csak a ref nyakok alapjan keszult...szal ez meg akar jo is lehetne, de semmi konkretabb info.
1 kepet, 1 videot, 1 cikket sem talaltam amin az msi 980ti armor masik hutovel lenne szerelve...mintha soha senki nem rakott volna ra custom hutest...legalabbis en semmit nem talaltam ezzel kapcsolatban a neten.
-
-
NFree
addikt
Kösz a helyesbítést
hát ebből kiindulva akkor kb egykutya sőt, egy gyári oc és egy custom karit hasonlítgatnak ami fogyasztásilag nem mind1 elképzelhető, hogy akkor a 1080 többet kajál. egyébként érdekes mert ha a 980 ti van a gépbe hangosabb a táp mitha bármely más karit nyúzok. MOst hogy alulfeszeltem a 1080 at még annyira sem nyuzza a tápot mint eddig 980 ti nél meg bármit indítok ordít a táp is .
lehet azért mert a 980 nál 8+8+6 pin van bekötve . a 1080 meg csak 2x8 pin. egyébként bányász informácíóval és sem szolgálhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest