- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
Nemo1001 #17425 üzenetére
Gondolom MSI Afterburner-ben, power limit lehúzásával...
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nemo1001 #17412 üzenetére
Az a VGA melegíti fel a környezetét. Nekem, míg léghűtés volt a kártyán, nem ritkán 85 fok körül járt terhelt állapotban. A kártya által kibocsátott hő felmelegíti a környezetét, tapogasd csak meg a felületét, vagy a kártya bracketet. Hány fokot mutat mondjuk egy afterburner játék közben?
Szerk: ja és a proci hőfok is lényeg, nekem az ugyanilyen procim léggel 80 fok körül már throttingolt és hasonló akadozást produkált. (Esetleg egy delidet, vagy ujrapasztázást is meg lehet próbálni) -
Madn!ght
addikt
válasz
Nemo1001 #17397 üzenetére
BF1-hez itt lenne egy írás, amivel kicsit tudsz finomítani a beállításokon, hogy kevésbé akadozzon.
Egyébiránt igen, a 8GB memória kicsit necces. Jómagam is 3770 procit és 980Ti kártyát használok, nekem általában 100-120 fps megvan kisebb mapokon 2560x1080 felbontásban. (ultra részletességgel, resolution scale 100%, pross process quality medium). A pross process low-val látványos teljesítménynövekedést érhetsz el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest