-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Madn!ght #17258 üzenetére
Levenném akár most is róla a hűtést és hagynám a f..be, de a gpu mellett a kari csatijai felé ugye ott a bordával érintkező cuccos amit legalább hűt
Nemakarok nagyon hülyeséget mondani de a szürke és kis fekete kockák..úgyis tudjátok miről van szó
[link]Tehát előbb azokra kell + hűtés aztán már akadálya sincs hogy mikor tegyek rá kompaktot mert az lenne...
-
Madn!ght
addikt
válasz
Madn!ght #17173 üzenetére
Jah még annyi, hogy a blokkot egy tízesért vettem helyben, egy pumpa-tartály kombó (én is árulok egyet) 15k, 240/280/360 radi szintén 10k körül kifogható, cső, csati, folyadék párezer, szóval 40 körüli összegből kihozható, az később még akár bővíthető is. Alkalmi vételekkel akár még olcsóbban is kijöhet. Sőt, a vizes topikban az Aliról rendelnek mostanában néhányan a Barrow termékeiből, nagyon pozitívak a visszajelzések, ugyanakkor minőségben sem volt velük eddig probléma.
Esetleg univerzális blokk, és ramsüni kombinációval is lehet, megoldható.
Tudom sokan ódzkodnak az egyedi víztől (a "mileszhaeláztatomarendszert" miatt), de a hang és a teljesítmény figyelembe vételével (nem beszélve a vizuális megjelenésről) szerintem érdemes meglépni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Madn!ght #17110 üzenetére
Jaja, próbálva lett, "non-AURA" ablak jött elő program indításnál. (Asusos emberke küldte át mailbe a linket)
Ez a kártya nem vezérelhető programmal, Asusos sem tudott mit mondani -fogalma nincs erről kb...- (többi részlet az előző h.sz.-ben olvasható)Még azt megpróbálom, hogy a jelenlegi GeForce Experience-t eltávolítom és feldobom az 1.7.-es verziót.
MD
L -
kasa85
őstag
válasz
Madn!ght #16973 üzenetére
Nálam is bő +10C fokot emelkedett a kártya és 1260MHz körül van a kártya,hogy ne hibázzon.
A lényeg nem tudom mi ez nekem is furán viselkedik.
Régebben 8000 ment a Vram most jó ha 7000 vagy alatta.
Átlagban nagy GPU igénybe vevő játéknál kb 3 ventis csoda levezérelve 82% teker,és 25 C fokos szobában eléri a 68 C fokot.
Míg máskor 50% tekert volt GPU test alatt max 64C fok nyári melegben bő 32C fokos szobai hőmérsékletben.
Jah tegyem hozzá jó meg van húzva a csavarok + MX4 paszta cuppantja össze a Bordát a GPU val
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest