- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
apollo12 #17416 üzenetére
Nekem nem sikerül a vizes művelet, így maradt csak a CPU-m kompakt megoldáson.
GPU-m is jó lett gyári hűtéssel (újra is pasztázták a Csehek / Szakszerviz) és hozza a gyári IDLE/LOAD értékeket (min/max.) ahogy az a nagy könyvben meg van írva és a 68c fok (max, bár még nem láttam annyin) nagyon is jó érték (közel 1500-ra Bootol a GPU gyárilag)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
apollo12 #17381 üzenetére
Esetleg van erről valami hivatalos infó / megerősítés (link)
Hasonlót lehet olvasni ITT.
DVI to HDMI kábellel csatlakoztassam HDMI-s TV-hez azt mondod és úgy használjam?
Futárt már nem tudom lemondani, holnap jönnek felvenni a csomagot. /1 hónapig biztos nem kapom vissza/MD
L -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
apollo12 #17339 üzenetére
2 órán keresztül hiba mentesen futott.
és közben Afterburnerrel a ventillátorból porszívót csináltam. 1397MHz-re boostolt magától.Temp target 83 (default), és 100%-os power limit.
Benchmark közben hőfök: 79-80
nVidia driver hibára nem panaszkodik. Csak maga a farcry 4.exe nem válaszol, de betudható annak is hogy pirate játék. De a DVI még mindig nem tökéletes.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
apollo12 #17329 üzenetére
Lehet hagyom, mert így kicsit melegebb is, mint gyári OC-n
Gyári "OC Gaming" alatt a GPU 1518MHz -re Boostol fel (szerintem ez is elég és jó FHD-ra) 3DMark Test , Details
Várom a 1080 Ti utáni csúcs VGA gent.-t és lehet az lesz az új befutó (majd) egy új gen.-es Ryzennel.(#17330) Ganz-[HUN]: Elvileg még évekig jó lesz FHD-ra
MD
L -
Prosector
addikt
válasz
apollo12 #17304 üzenetére
Ugy tunik nem jo ra.
Azt irja az Arctic oldala, h csak standard meretu, 98 mm szeles pcbre lehet felrakni, az enyem meg szelesebb.
Eddig ez az 1. msi cuccom, soha nem vettem meg toluk semmit...hat nem vagyok elajulva tole.
Ha vki tud custom coolert msi 980 ti armorra, irjon pls.
-
-
dugo_
veterán
válasz
apollo12 #17103 üzenetére
Na, az úgy más. Pár húzott procitesztet futottam át ezzel a vízzel, az alapján tűnt nekem kétségesnek, hogy jó hőfokok lesznek másfél-kétszeres tdp mellett is.
F e Z o
Igaz, megnéztem pár hybrid hűtést és a venti tényleg nem a gpu hűtésére segít rá, csak a vrm, ram fölött kavar levegőt.
-
Laraxior
titán
-
Milka 78
nagyúr
válasz
apollo12 #16870 üzenetére
Nincs elálítva a win energia gazdálkodás?
Nv driverben is van valami hasonló az is tud szivatni.Talán Power management mode a neve vagy valami hasonló (mondjuk az órajelet tartja).
Win 10 gaming mod tiltása is néha bejön.
Esetleg még a driver csere ami így hirtelen eszembe jut.
Alapon is csinálja ohne oc/ab nélkül? -
kasa85
őstag
válasz
apollo12 #16842 üzenetére
Lehet valami Windows fájlt is módosított.
Csinálj egy rendszer visszaállítást.
Talán rendbe jön.
A hőmérsékleteket monitorozd.
Ha tudsz privibe dobj egy képet a kékhalálról utána nézek mi miatt van.
Én azt tenném lepucolnám a Drivert teljesen.
Majd mikor telepíted Speciális telepítést vállaszd lent pipa a tiszta telepítésre.
Talán megoldja a problémát.
Szépen össze szedted nekem is volt mikor bevonzott vagy 60 vírust egy sima program.
Próbáld meg mindig futtatni vagy Panda az is jó Utorrent esetében vannak IP Címek melyeket blokkol próbálnak hekkelni majd küldeni egy bányász vírust.
A többit nem írhatom,hogy teheted a két programot aktívvá csak 30 napos próba program free,de Nem hirdetett oldalon letöltheted a seralt.
Direkt nem írom ki privibe leírhatom mit hogyan nekem azóta nincs bányász vírusom.
3214 próbáltak betörni 2 hónap alatt blokkolta,és ez csak az utorrent volt.
Malwarebytes a program szerezd be megéri az egyik legjobb a Windows 10 Def je xart sem ér csak a hamis virágbolti nevezetes földeket törli,mert Windowsba belenyúl.
Nincs mit majd privibe meg írom mit tudsz honnan leszedni,hogyan kell,de a legtisztább tegyél fel egy friss rendszert,és a letöltő programot amíg a Malwarebytes nincs fent hanyagold.
Van akinek nincs baja vele nekem speciel volt,és pont 2 hónapja volt ugyan ez azt hittem a kártya krepált be,de kiderült Bányászvírust kaptam be.
Na nem offolok majd várom jelentkezésedet -
kasa85
őstag
válasz
apollo12 #16839 üzenetére
Nekem is volt ilyen.
Legfrissebb driver.
Szedd le a Hitman Pro X64 et majd futtasd le.
Lentebbi fórumtárs ajánlotta,és releváns!
Bányászvírus!
Amint kitakarítottad húzd újra a kártya Driverét is !!!
Jah nektek is 500Kb/s jön lefele az Nvidia com ról a driver ?
Nekem lassan 4 hónapja ez van.
Azért kérdem tökm kivan a 25 perc várakozási időig mire lejön 240mb Nvidia VGA Driver.
Sok oldalt amúgy ugyan ezt vettem észre.
Minimum 5mb/s kéne jönnie.
Jah ami remélem nem baj Utorrentet használsz Malwarebytes használj azon jönnek le a bányász vírusok.
Meg ezt is futtasd le a Hitman Pro után ! -
-
Milka 78
nagyúr
válasz
apollo12 #16766 üzenetére
Nálam 1450 simán megvolt alapfeszen és ha jól rémlik 1480-hoz kellett +10-20mw,de az is csak biztos ami biztos alapon.Amúgy meg no para,mert most koppig van tolva nálam a fesz/tdp csúszka és bírja(igaz más a hűtésünk).Én pl úgy lőttem be,hogy 63 fok alatt maradjon és tartsa a max boost órajelet,de ez csak az én dilim.A legtöbben úgy húzzák a karit,hogy felmegy 70 fok föké ahol egy -két lépcsőt ledob a kártya és úgy használják,hogy inkább halkabb legyen.
Izlések és pofonok -
Milka 78
nagyúr
válasz
apollo12 #16744 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Oc az lutri,de alapfeszen 1450 az meg szokott lenni neki és AB-vel érdemes srofolni a frekit.
Hynix memóriával van szerelve ami ha mákod van megy 2000-en,de sok esetben 1900 mhz körül van a vége.A Samu memóriások e téren jobbak.
A hütése elég jó,de érdemes egyedi profilt beállítani oc mellé.62 fok körül dobja vissza a boost az első lépcsőt ami -13 mhz és most fejből meg nem mondom milyen fesz.Nekem a gyári hűtés már kevés volt koppig kitolt fesszel és power limit-tel,ellenben kompaktal a fején megtáltosodott.
Ha húzni akarod akkor a boost órajelen együtt tud csak húzni (e téren olvass kicsit utána).
Ja és elég tré a pasztázás a hűtőn.Nem létszükséglet,de ha van mx3/mx4-es pasztád és némi g-padod akkor érdemes lehet frissíteni rajta,de ez példány/állapot függő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audacity - hangszerkesztés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest